לא להאמין,ישראלבודי בלחץ מהנפילה של אופטימום וצ'מפיון בבדיקת מעבדה

מצב
השרשור נעול

מתן וענונו

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
22
277
0
שמתי לב לאחרונה שכל מי שכותב משהו אוהד על ISS או שנחסם ומושעה או שנמחקת לו ההודעה,ישראלבודי לחוצים ואני מבין אותם כי האבקות שלהם נפלו בבדיקות האחרונות.

טעם טוב בשילוב עם הוכחות מדעיות, מי צריך יותר ?!

נערך לאחרונה:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח ****** - הייתה לי את האופציה לבחור בין ISS לאופטימום. לא ידעתי שISS נחשבת כחברה טובה [בגלל שישראלבודי מציגים אותה כמו חרא] אז הלכתי על אופטימום , גם שילמתי יותר וגם הטעם שלה מגעיל.

לא נורא,תסיים את האופטימום ותעבור כמו כולם ל ISS,היא יותר משתלמת וטעימה,ישראלבודי לא מפרגנים לשום חברה שלא נמכרת אצלהם וחבל,הם חושבים שהלקוחות טיפשים אבל תוך כמה חודשים כולם ידעו מי אלה ISS.

באמת מצחיק לראות איך הם מוחקים הודעות אוהדות לחלבון של ISS,טוב שיש עוד פורומים שמעבירים מידע ומספרים לאנשים על דרך המכירה שלהם,אני מבין את זה שהם בלחץ שאופטימום וצ'מפיון נפלו בבדיקות מעבדה,אבל בעולם האינטרנט הם לא יוכלו להסתיר את זה.

עד עכשיו לא מצאתי חנות (בארץ) שמוכרת ISS בפחות מ320 שקל... וזה עוד בלי משלוח:(
ilayzror איזה טעם קנית?

נערך לאחרונה:
תעשה סריקה בגוגל,תעלה לך חנות שנקראת BT...ׁ(בכוונה לא כתבתי את השם המלא כי אסור לפרסם),נראה לי שאם אתה נרשם כחבר מועדון אתה מקבל עוד הנחה מהמחיר הזה.איפה אתה גר ?

תעשה סריקה בגוגל,תעלה לך חנות שנקראת BT...ׁ(בכוונה לא כתבתי את השם המלא כי אסור לפרסם),נראה לי שאם אתה נרשם כחבר מועדון אתה מקבל עוד הנחה מהמחיר הזה.איפה אתה גר ?
רמת גן
הרצתי חיפוש והכי זול שמצאתי היה ב319, מתאי גם ב309 אבל זה חסר במלאי...

אם יש לך אוטו תיסע לחנות של האתר שנתתי לך,הם עושים מחירים יותר טובים לחברי מועדון,הם יושבים בבן יהודה בתל אביב.אתה גם יכול לדבר עם החנות טבע שראית ברמת גן ולומר לו שיעשה מחירים טובים לחברי פורום ושיגיעו אליו לא מעט אנשים,אני בטוח שהוא יבוא לקראתך אם הוא יבין שאתה הולך לשלוח לו אנשים מכאן.

נערך לאחרונה:
אם יש לך אוטו תיסע לחנות של האתר שנתתי לך,הם עושים מחירים יותר טובים לחברי מועדון,הם יושבים בבן יהודה בתל אביב.אתה גם יכול לדבר עם החנות טבע שראית ברמת גן ולומר לו שיעשה מחירים טובים לחברי פורום ושיגיעו אליו לא מעט אנשים,אני בטוח שהוא יבוא לקראתך אם הוא יבין שאתה הולך לשלוח לו אנשים מכאן.
סבבה אחי תודה רבה!
עכשיו גם ראיתי שאפשר להדפיס קופון הנחה שאיתו אני יכול לקנות ISS ב300.
שיגמר לי הדלי הנוכחי אני יקפוץ לשם לקנות ISS.

עשיתה לי חשק לבדוק אותם יאללה נפתח פוסט

למה אתם קונים ISS ב320 שקל?? במחיר הזה עדיף לכם לקנות כבר אופטימום.
מה אתם קונים ISS במחיר הזה בשביל להיות "הרדקור" לא מבין. עם אתם לא משיגים בפחות מ270 לכו על אופטימום.עדיין לא לשכוח שהם יותר טובים מISS

במה אופטימום יותר טובים שיש להם 22.64 גרם חלבון למנה ולא 24 גרם כמו שהם מבטיחים? בממוצע של השלוש בדיקות שיש ל ISS פה באתר יוצא שגם ב ISS מגיעים לאזור ה 22.64 גרם לכף,גם אם משיגים ב 300 שח זה שווה יותר ויודע מה אפילו ב 320 שח זה יותר שווה מאופטימום בלי לחשוב בכלל.

אתה גם שוכח דבר אחד-מספיק שאופטימום נפלו בבדיקה אז אף אחד לא מבטיח לנו שבקופסאות אחרות אין אפילו פחות,מבחינתי האמינות שלהם נפגעה ולא שווה לקחת את הסיכון ולקנות דלי שלהם כי לך תדע מה תקבל שם...

נערך לאחרונה:
במה אופטימום יותר טובים שיש להם 22.64 גרם חלבון למנה ולא 24 גרם כמו שהם מבטיחים? בממוצע של השלוש בדיקות שיש ל ISS פה באתר יוצא שגם ב ISS מגיעים לאזור ה 22.64 גרם לכף,גם אם משיגים ב 300 שח זה שווה יותר ויודע מה אפילו ב 320 שח זה יותר שווה מאופטימום בלי לחשוב בכלל.

אתה גם שוכח דבר אחד-מספיק שאופטימום נפלו בבדיקה אז אף אחד לא מבטיח לנו שבקופסאות אחרות אין אפילו פחות,מבחינתי האמינות שלהם נפגעה ולא שווה לקחת את הסיכון ולקנות דלי שלהם כי לך תדע מה תקבל שם...
אתה גם שוכח שיש מצב שדווקא בדלי הזה היה פחות...

למה אתם קונים ISS ב320 שקל?? במחיר הזה עדיף לכם לקנות כבר אופטימום.
מה אתם קונים ISS במחיר הזה בשביל להיות "הרדקור" לא מבין. עם אתם לא משיגים בפחות מ270 לכו על אופטימום.עדיין לא לשכוח שהם יותר טובים מISS
מי אמר שהוא קונה דלי ב320 ? אמרתי שלא מצאתי בפחות מ320 ועדיין לא קניתי.
בכל מקרה הפנו אותי למקום שמוכר ב300 וזה עדיף על אופטימום (שעולה 350 בארץ)

רק חבל שהמנות לא באותו גודל.. מנה של אופטימום שוקלת פחות ממנה של ISS, ז"א שבאחוזים יש בה עדיין יותר חלבון. אם ISS עולה 320 שקל - היא לא יותר זולה מאופטימום כשמסתכלים על כמות החלבון סה"כ. אם ISS עולה 270 שקל ומטה כמו שאנשים פה ספרו - הסיפור אחר.

כמו שבאריזה יכול להיות פחות, גם יכול להיות יותר. הטיעון שלך לא הגיוני ולא נכון..

:nono:פשוט לא להאמין איך ישראלבודי מסבנים אותנו,אתם חייבים לראות את התגובות של גיל הבעלים בפורום תזונה שלו,הוא מדבר על הרכיבים שיש בקרם עוגיות של ISS כאילו משהו לא טוב שם,הוא רק שוכח לספר לכם שאותם חתיכות עוגיות קיימות בקרם עוגיות של אופטימום,בתכלס גם ב ISS וגם באופטימום אין שום בעיה ברכיבים של החתיכות עוגיות שמין הסתם אמורות להכיל כל מיני רכיבים כגון כגון קמח סוכר וכדומה,בכל חברה שמייצרת חלבון קרם עוגיות קיימות חתיכות של עוגיות שמורכבות מהרכיבים הנ"ל,גיל מנסה לגרום לגרום לכם להבין שרק ב ISS יש את אותם רכיבים בחתיכות עוגיות,שמביטים ברכיבים של הקרם עוגיות של אופטימום רואים את אותם רכיבים.גם באופטימום וגם ב ISS יש את אותם רכיבים,נקודה,אז דיי עם השקרים:nono:

די נמאס מהשקרים האלה,הבחור שובר גבולות,חוסם פוסטים שמפרגנים למוצרים שהוא לא מוכר,משקר ולא מספר לאף אחד שכאשר האתר LBS לקח גם את ISS וגם צ'מפיון לבדיקת מעבדה הכימאי עשה טעות בחישוב,הוא לא מספר לכם שבטעות יצא לצ'מפיון רק 61 אחוז בבדיקה והמעבדה התנצלה על הטעות ועשתה בדיקה חוזרת,הוא משתמש בשקרים האלה כדי לקדם את המוצרים שלו,הגיע הזמן שהבחור יפסיק עם זה ויבין שגם אם אנחנו בחורים צעירים בני 15-23 אי אפשר לסבן אותנו,פשוט בושה

ISS עברה 3 בדיקות בצורה מושלמת,אחת של האתר ושתיים ששלח היבואן,תראו בבדיקות,היא הגיעה סגורה הרמטית ונפתחה על ידי הכימאי הבודק,כל מה שגיל יגיד לא יעזור לו,ISS יצאו הכי אמינים וזאת עובדה!!!

בשלוש הבדיקות שעשו ל ISS יצא שיש בממוצע 22.6 גרם חלבון למנה שזה בדיוק כמו באופטימום,הצ'מפיון בכלל יצא 2 גרם פחות מימה שהם מבטיחים,לזה תוסיפו שב ISS יצא במקום 2 גרם שומן למנה רק 1.1 גרם שזה מעולה!!כל מה שגיל יגיד לא יעזור לו,אפשר לנסות לשקר אבל אנחנו לא מטומטמים,היום כולם מבינים שגיל מלכלך סתם על מה שהוא לא מוכר.בושה!!

משה,מישל ואור המנהלים,כל הכבוד לכם על פורום אמין,ומקצועי,כל הכבוד

נערך לאחרונה:
:nono:פשוט לא להאמין איך ישראלבודי מסבנים אותנו,אתם חייבים לראות את התגובות של גיל הבעלים בפורום תזונה שלו,הוא מדבר על הרכיבים שיש בקרם עוגיות של ISS כאילו משהו לא טוב שם,הוא רק שוכח לספר לכם שאותם חתיכות עוגיות קיימות בקרם עוגיות של אופטימום,בתכלס גם ב ISS וגם באופטימום אין שום בעיה ברכיבים של החתיכות עוגיות שמין הסתם אמורות להכיל כל מיני רכיבים כגון כגון קמח סוכר וכדומה,בכל חברה שמייצרת חלבון קרם עוגיות קיימות חתיכות של עוגיות שמורכבות מהרכיבים הנ"ל,גיל מנסה לגרום לגרום לכם להבין שרק ב ISS יש את אותם רכיבים בחתיכות עוגיות,שמביטים ברכיבים של הקרם עוגיות של אופטימום רואים את אותם רכיבים.גם באופטימום וגם ב ISS יש את אותם רכיבים,נקודה,אז דיי עם השקרים:nono:

די נמאס מהשקרים האלה,הבחור שובר גבולות,חוסם פוסטים שמפרגנים למוצרים שהוא לא מוכר,משקר ולא מספר לאף אחד שכאשר האתר LBS לקח גם את ISS וגם צ'מפיון לבדיקת מעבדה הכימאי עשה טעות בחישוב,הוא לא מספר לכם שבטעות יצא לצ'מפיון רק 61 אחוז בבדיקה והמעבדה התנצלה על הטעות ועשתה בדיקה חוזרת,הוא משתמש בשקרים האלה כדי לקדם את המוצרים שלו,הגיע הזמן שהבחור יפסיק עם זה ויבין שגם אם אנחנו בחורים צעירים בני 15-23 אי אפשר לסבן אותנו,פשוט בושה

ISS עברה 3 בדיקות בצורה מושלמת,אחת של האתר ושתיים ששלח היבואן,תראו בבדיקות,היא הגיעה סגורה הרמטית ונפתחה על ידי הכימאי הבודק,כל מה שגיל יגיד לא יעזור לו,ISS יצאו הכי אמינים וזאת עובדה!!!

בשלוש הבדיקות שעשו ל ISS יצא שיש בממוצע 22.6 גרם חלבון למנה שזה בדיוק כמו באופטימום,הצ'מפיון בכלל יצא 2 גרם פחות מימה שהם מבטיחים,לזה תוסיפו שב ISS יצא במקום 2 גרם שומן למנה רק 1.1 גרם שזה מעולה!!כל מה שגיל יגיד לא יעזור לו,אפשר לנסות לשקר אבל אנחנו לא מטומטמים,היום כולם מבינים שגיל מלכלך סתם על מה שהוא לא מוכר.בושה!!

משה,מישל ואור המנהלים,כל הכבוד לכם על פורום אמין,ומקצועי,כל הכבוד
אחי, אם כל כך מעצבן אותך לראות את כל השקרים שהוא כותב על ISS תעשה כמוני... אל תכנס לפורום שם.
מה אתה מצפה ממנהל של חברה מסחרית שכל מה שהוא רוצה זה רק למכור את המוצרים שלו?!

אחי, אם כל כך מעצבן אותך לראות את כל השקרים שהוא כותב על ISS תעשה כמוני... אל תכנס לפורום שם.
מה אתה מצפה ממנהל של חברה מסחרית שכל מה שהוא רוצה זה רק למכור את המוצרים שלו?!

הבחור פשוט יושב עם המחשב שלו וכותב שקרים,אני מבין שהוא בלחץ והיסטריה שהמוצרים שלו נכשלו בבדיקות מעבדה ואנשים מבינים היום ש ISS חברה ברמה הכי גבוהה שיש,הוא כל השנים דאג לשקר לגביה והיום הוא קיבל את כל האמת בפנים בזכות אתר LBS שעושים עבודת קודש.פשוט חייבים להפיץ את זה בכל הקהילה של הפיתוח גוף וחדרי הכושר.

MJ23 אתה במקרה היבואן של ISS? תפסיק לזיין ת'שכל ותעשה מה שבא לך

גם אני משתמש ב​
ISS והיא מעולה,הוא לא מזיין בשכל הוא כולה פותח לנו את העינים מי אלה ישראלבודי,חבורה של שקרנים שעובדים עלינו.
אני מאמן כבר מספיק שנים. רואה ומתעסק בנושאים האלה כל יום.
ISS אבקה מצויינת, עכשיו פשוט מסתבר שהיא גם אמינה ולא חארטה כי זה ידוע שהרבה ממה שרושמים על אבקות, גיינרים וכו' לא תמיד בכיוון.
ומעל הכל אי אפשר בכלל להשוות את הטעם
אני אשכרה מחכה לסוף אימון לשתות את האבקה מרוב שזה טעים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית