מחר מתחיל שיעורי נהיגה, טיפים?

נראה לי לעשות על אוטומט ואז עוד שיעורים וטסט על ידני יעלה יותר.. ואם זכור לי נכון אתה מהולנד, לא? באירופה רוב המכוניות ידניות ככה שאם תחזור לשם עדיף שתדע ידני

אל תבוא עייף לשיעורים, תשתדל לא לחזור על טעויות משיעורים קודמים, לא לנהוג עם כפכפים(בשיעורי נהיגה).
בהצלחה 😃

אמממ, למה?

ירון, תזכור
במפר צועק זה ילד!

חחחחח אהבתי.👏👏
26_8_5.gif

• פותח/ת השרשור
אוקיי עידכון למי שבא לו:
בסוף עשינו 2 שיעורים, קצת נכבה לי האוטו כשעברתי לראשון, בהילוכים האחרים לא היו בעיות.
הבעיה שהכי שמתי לב אליה (ומה שהמורה אמר), היא שאני אוחז את ההגה חזק מדי ואני לא מודע לזה, זה בא טבעי ובגלל זה האוטו טיפה זז לצדדים כשלא צריך.

אתה למדת נהיגה שהיית צעיר וחזרת עכשיו, או שלא למדת בחיים שלך ועכשיו אתה מתחיל?

אוקיי עידכון למי שבא לו:
בסוף עשינו 2 שיעורים, קצת נכבה לי האוטו כשעברתי לראשון, בהילוכים האחרים לא היו בעיות.
הבעיה שהכי שמתי לב אליה (ומה שהמורה אמר), היא שאני אוחז את ההגה חזק מדי ואני לא מודע לזה, זה בא טבעי ובגלל זה האוטו טיפה זז לצדדים כשלא צריך.

חכה שתגיע לזינוק בעלייה, כשתלמד את זה יכבה לך האוטו גם כמה פעמים.

אוקיי עידכון למי שבא לו:

בהילוכים האחרים לא היו בעיות?
אחי אתה כישרון, לי נכבה איזה 10 פעמים על חמישי...

אוקיי עידכון למי שבא לו:
גם אני אחזתי חזק בהגה (לא במודע) ולא שיניתי את זה בכלל... 😃

לגבי האחיזה בהגה זה שטויות...גם לי המורה הציק עם זה קצת אבל אחרי כמה שיעורים אתה תחזיק עדין יותר...
לגבי זה שהאוטו נכבה גם שטויות...אתה תלמד הכל חחח בכלל נהיגה זה שטויות 😃
בהצלחה

👏

לפותח האשכול, כולה שיעורי נהיגה אין מה להתכונן נפשית לפני אתה עם מורה כל מה שאתה צריך לדעת אתה תדע מחר.
ד''א המבחן האולטימטיבי לגבר זה אם עברת טסט ראשון.. בלי לחץ 🙄

הייתי בטוח שהמבחן האולטימטיבי לגבר זה אם אתה יכול להשתין בעמידה.
😵

בהילוכים האחרים לא היו בעיות?
אחי אתה כישרון, לי נכבה איזה 10 פעמים על חמישי...
צריך להוריד אותך מהכביש גבר
בחיים לא שמעתי על בןאדם שכבה לו הרכב בחמישי לא הגיוני מה שאתה אומר גם אם תזרוק קלאץ הכי מהר לא יכבה.

הייתי בטוח שהמבחן האולטימטיבי לגבר זה אם אתה יכול להשתין בעמידה.
😵

בין היתר זה מהמבחנים האולטימטיבים המשניים .

זה + גדול שיש לנשים
להשתין בישיבה זה נוח לאללה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית