1) התרגיל PullOver עם משקולת בודדת בשכיבה על ספסל- עדיין לא הבנתי אם הוא תרגיל טוב לגב, או תרגיל לחזה. ראיתי הרבה דיונים לגבי התרגיל ועדיין יש מחלוקת אם הוא עובד יותר על החזה או על הגב. בעיקרון אני משלב אותו באימון גב, אבל רציתי לדעת אם הוא אפקטיבי באמת.
- זה התרגיל
2) למישהו יש רעיון איזה תרגיל נוסף טוב אפשר להוסיף לאימון חזה?
האימון חזה שלי בנוי מ:
*בנץ' פרס עם מוט אולימפי- ארבעה סטים של 5-6 חזרות
*לחיצת חזה עליון עם משקולות- שלושה סטים 6-10 חזרות
*קרוסאובר- שלושה סטים 6-10 חזרות
*פלייס- שלושה סטים של 6-8 חזרות
עכשיו, כבר נמאס לי מהפלייס עם המשקולות ורציתי להחליף אותו.. גם קשה לי מאוד להתקדם בתרגיל הזה כי תמיד יש לי מתיחה בכתף השמאלית שלא מאפשרת לי לבצע את התנועה במלואה ולכן אני תקוע.
חשבתי על מקבילים בתוספת משקל, אבל עדיין אין לי שרשרת נורמלית שאני יכול לחבר אותה לחגורת גב ולהוסיף משקל עליי.
לכן אני מתייעץ איתכם- מה מומלץ לחזה? מה הכי מפתח את החזה? אשמח אם תיתנו לי רעיון לתרגיל נוסף שאוכל לשלב..
3) יש כאן מישהו שהתפתח מתוכנית כוח בלבד (אני מדבר על 4-5 חזרות בלבד ולא יותר)? לפעמים יוצא לי לעשות סטים של 4-5 חזרות עם משקל הכי כבד שאני יכול.. השאלה היא אם זה עוזר להיפרטרופיה או שאין לזה השפעה על העלייה במסת שריר רזה..
זהו לבינתיים. תודה מראש לעונים 😃
2) למישהו יש רעיון איזה תרגיל נוסף טוב אפשר להוסיף לאימון חזה?
האימון חזה שלי בנוי מ:
*בנץ' פרס עם מוט אולימפי- ארבעה סטים של 5-6 חזרות
*לחיצת חזה עליון עם משקולות- שלושה סטים 6-10 חזרות
*קרוסאובר- שלושה סטים 6-10 חזרות
*פלייס- שלושה סטים של 6-8 חזרות
עכשיו, כבר נמאס לי מהפלייס עם המשקולות ורציתי להחליף אותו.. גם קשה לי מאוד להתקדם בתרגיל הזה כי תמיד יש לי מתיחה בכתף השמאלית שלא מאפשרת לי לבצע את התנועה במלואה ולכן אני תקוע.
חשבתי על מקבילים בתוספת משקל, אבל עדיין אין לי שרשרת נורמלית שאני יכול לחבר אותה לחגורת גב ולהוסיף משקל עליי.
לכן אני מתייעץ איתכם- מה מומלץ לחזה? מה הכי מפתח את החזה? אשמח אם תיתנו לי רעיון לתרגיל נוסף שאוכל לשלב..
3) יש כאן מישהו שהתפתח מתוכנית כוח בלבד (אני מדבר על 4-5 חזרות בלבד ולא יותר)? לפעמים יוצא לי לעשות סטים של 4-5 חזרות עם משקל הכי כבד שאני יכול.. השאלה היא אם זה עוזר להיפרטרופיה או שאין לזה השפעה על העלייה במסת שריר רזה..
זהו לבינתיים. תודה מראש לעונים 😃