הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ת.אימונים חדשה(הביעו דעה) ושילוב אינטרוולים

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
טוב אז ככה,החלטתי לעבור לתוכנית עם קצת יותר נפח לתקופה הקרובה,די נמאס לי מSS ועקב כך גם אין לי מוטיבציה להמשיך בה(לא שקודם הייתה איזו הצלחה מסחררת בה) החלטתי להוריד עצימות קצת מכיוון שיש לי כאבים בגב ובברכיים מידי פעם אז אני לוקח מנוחה.

החלטתי לעבור לAB 3 פעמים בשבוע בשילוב המורכבים כמובן:

A:
סקוואט 2X3 2X6
4X6 בנץ
2X10 פלייס בקרוס
FX3 מתח רחב בלי משקל
2X8 מסור עם דאמבל
2X8 לחיצה צמודה

B:
1X6 1X3 דדליפט
5X3 מתח עם משקל
2X3 2X6 פרס
3X8 הנפה לצדדים עם דאמבל
3X10 יד קדמית עם W

איך התוכנית לפי דעתכם? רציתי להוסיף בנוסף אינטרוולים,איך אתם מציעים לשלב אותם? מכיוון שהכ.גופני שלי על הפנים אז חשבתי להתחיל עם ריצות 2000 3 פעמים בשבוע למשך שבועיים ולאחר מכן להתחיל אינטרוולים.

דווקא בסקוואט ובדדליפט העצימות לא ירדה (אם לא עלתה). ההבדל הוא שעכשיו אתה עובד בנפח יותר גבוה.

• פותח/ת השרשור
עשיתי תקופה SS ועליתי במשקל יפה מאוד אבל במשקלים לא זזתי הרבה(למרות שהעלתי כמות נכבדת של שריר) בנוסף להכול היו לי פגמים בטכניקה שהבנתי אותם לא מזמן והם גרמו לי לכאבים מתמשכים בברכיים וגב אז החלטתי להוריד עומס מהגב ומהברכיים.
חוץ מזה SS נמאס לי והוריד לי את המוטיבציה לבוא להתאמן,באלי "להתרענן קצת" ואני מקווה שזה יחזיר לי את המוטיבציה.

רציתי לדעת אך לשלב אינטרוולים בתוכנית? ושכחתי להוסיף שבסוף תוכנית A אני מוסיף 2-3 סטים לתאומים( שקטנים אצלי בצורה מחרידה)

אינטרוואלים זה לא שיקוי או משהו...סתם אני מעיין כאן בדיונים ורואה 'אינטרוואלים' בכל מקום..כאילו זו נוסחא מנצחת.אם תעשה רק אינטרוואלים אתה לא תשתפר,אם תעשה רק ריצות נפח אתה לא תשתפר,אם תעשה רק פארטלק אתה לא תשתפר.צריך לדעת לשלב.

כאבי גב זה דבר שכיח, כאבי ברכיים לרוב מופיעים כשגולשים או קורסים פנימה עם הברכיים

אתה צריך להרים בטכניקה נכונה ולאפשר לעצמך להתאושש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית