סרטון Power Clean 60KG-בדיקת טכניקה

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
מה דעתכם?😃

;susss

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה טוב, תרים ב2.5 כל אימון צריך לראות מה יהיה עוד 5-10 קילו כשהמשקל יהיה פקטור
ד"א פספסת את הריסוס בדדליפט

דיי טוב אבל לדעתי המשקולת לא מספיק קרובה לגוף ובשביל מאוחר יותר זה יפריע לך להגיע למשקלים כבדים יותר.
הנה סרטון שלי עושה קלין רגיל אבל בעיקרון זה אמור להיות צמוד לגוף באותה מידה(דרך אגב ברגע שאני מגיע עם המשקולת למצב שכל הגוף ישר המשקולת נוגעת בגוף).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
חח ישבת עם המוט לשיחת מוטיבציה?:120ag:

---------- התגובה התווספה ב 23:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:52 ----------

ודרך אגב, כשאני מנסה למשוך את המוט יותר קרוב לגוף, קורה לי מצב שהוא נכנס בסחורה ואני לא מצליח להמנע מזה.:120ag:

דיי טוב אבל לדעתי המשקולת לא מספיק קרובה לגוף ובשביל מאוחר יותר זה יפריע לך להגיע למשקלים כבדים יותר.
הנה סרטון שלי עושה קלין רגיל אבל בעיקרון זה אמור להיות צמוד לגוף באותה מידה(דרך אגב ברגע שאני מגיע עם המשקולת למצב שכל הגוף ישר המשקולת נוגעת בגוף).
Clean 85kg - YouTube

המשיכה שלך גם רחוקה ממושלמת

המשיכה שלי?

---------- התגובה התווספה ב 23:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:45 ----------

חח ישבת עם המוט לשיחת מוטיבציה?:120ag:

---------- התגובה התווספה ב 23:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:52 ----------

ודרך אגב, כשאני מנסה למשוך את המוט יותר קרוב לגוף, קורה לי מצב שהוא נכנס בסחורה ואני לא מצליח להמנע מזה.:120ag:

בדרך כלל בקלין נקודת הניתוק של המוט מהגוף הוא מהרגליים אז אני מציע לנסות לתפוס יותר צר.

• פותח/ת השרשור
אין לי אפשרות לתפוס יותר צר מהסיבה שהבייספ מפריע לי להרים את המרפקים למעלה.
אני יודע מהי נקודת הניתוק, אבל כשהמוט עולה למעלה גם אחרי הקפיצה, הוא עדיין צריך להשאר קרוב לגוף ואמרתי לך מה הבעיה כשהוא קרוב מדי.

אני יודע שיש לי עוד מה לשפר ואני רחוק ממושלמות אבל זה היה מספיק טוב בשביל להבהיר את הנקודה.
והמשיכה שלי ניראת מוזר כי לפעמים אני מושך את המוט קדימה ובשביל לנחות מתחת למוט אני קופץ קדימה אבל זה לא קורה לי תמיד, וזה גם משהוא שאני עובד עליו ומכריח את עצמי לקפוץ במקום בשביל ללמוד למשוך בצורה נכונה יותר.

נערך לאחרונה:
אין לי אפשרות לתפוס יותר צר מהסיבה שהבייספ מפריע לי להרים את המרפקים למעלה.
אני יודע מהי נקודת הניתוק, אבל כשהמוט עולה למעלה גם אחרי הקפיצה, הוא עדיין צריך להשאר קרוב לגוף ואמרתי לך מה הבעיה כשהוא קרוב מדי.

אתה לא צריך להחזיק יותר צר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית