הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

valentino

משתמש מתחיל
167
1
נק' מוניטין:
182
167
1
הגיוני להשתמש ב-gh בתחילת הדרך ?
אני קורא עד כה דברים מעניינים מאוד על ההורמון גדילה ואני אומר לעצמי למה לא לבחון את האפשרות הזו..כל מידע בעניין יתקבל בברכה..

אתה לא רציני נכון? אז גם מאיידס ומאלכוהוליזם אף אחד לא מת.
אין יותר מה להגיד אחרי הצהרה כזאת דבילית
אחי זה ממש אבל ממש לא נשמע מתאים לך. סביר להניח? להיות חכם? רוב הסיכויים? גם ברולטה רוסית סביר להניח שאם תהיה חכם רוב הסיכויים שלא תמות.
מממ ואני חשבתי שרולטה רוסית הכל תלוי במזל.

אין יותר מה להגיד אחרי הצהרה כזאת דבילית
תודה על המילים החמות
ומה כל כך דבילי בה? להגיד שהתכוונת למקרי מוות הקשורים ישירות לסטרואידים זה יותר חכם? אם מוות מנזקי כבד של בנאדם מזריק זה לא ישירות מסטרואידים אז גם לא במקרה של בנאדם אלכוהוליסט.

תודה על המילים החמות
ומה כל כך דבילי בה? להגיד שהתכוונת למקרי מוות הקשורים ישירות לסטרואידים זה יותר חכם? אם מוות מנזקי כבד של בנאדם מזריק זה לא ישירות מסטרואידים אז גם לא במקרה של בנאדם אלכוהוליסט.

שוב, בנאדם שיודע מה הוא עושה סביר להניח שלא יפגע בעצמו בצורה בלתי הפיכה.
נזקי כבד זה לבנאדם שלוקח אוראליים שלדעתי זה פשוט טעות גדולה. בשביל זה יש מחטים. ואם אותו בנאדם לא מסוגל להשתמש במחטים אז שלא ישתמש בסטרואידים.

תודה על המילים החמות
תבין. יש נזקים שגורמים למוות שהרפואה יודעת בוודאות שהם נגרמים מאלכוהוליזם כמו נזק חמור לכבד כמו שחמת או צהבת. (ולא זה לא קורה עם סטרואידים אלה עם כן השתמשת ב 300מג אנדרול במשך שנים) ואיידס שיודעים בוודאות שהוא גורם לקריסה של מערכת החיסון אז איך אתה בכלל יכול להשוות את שני אלה לסטרואידים? תבין כמעט ואין מקרי מוות הקשורים ישירות לסטרואידים פשוט אין. ושוב לפי המשפט הזה "אם מוות מנזקי כבד של בנאדם מזריק זה לא ישירות מסטרואידים " מראה שאתה לא בקיא בנושא שאתה מדבר עליו.

ישראלים ידועים בתכונה אחת מעל הכל והיא לדבר על דברים שאין להם מושג בהם.

לא. מה שמאפיין את הישראלים זה שהם מזיינים את המוח ובטוחים שזה אני ואפסי עוד. אתה ללא ספק ישראלי!

כן כן. זה אני מזיין את המוח.
אתה לא יודע את ההבדל בין סטרואיד ואסטרואיד וכל קשר בינך לבין רפואה/פיזיולוגיה הוא מקרי בהחלט ואתה מעביר עליי ביקורת.

כן כן. זה אני מזיין את המוח.
אתה לא יודע את ההבדל בין סטרואיד ואסטרואיד וכל קשר בינך לבין רפואה/פיזיולוגיה הוא מקרי בהחלט ואתה מעביר עליי ביקורת.
ע"פ מה אתה אומר את הדברים האלה?..אתה מכיר אותו אישית?..רוב הדברים שהוא אומר הם די נכונים,ואתה עשית ממנו בור ועם הארץ.

JOE צודק ומנהל פה אומר "סביר להניח",זה באמת כמו רולטה רוסית רק כשאתה עושה
הכל נכון אתה מקטין את הסיכויים שלא יקרה כלום אבל עדיין יש סיכויים ואני לא חושב ששיפור המראה
שווה את הסיכויים לקבל אחת מתופעות הלוואי שצויינו.
בלי קשר,ארנולד למשל.אני בטוח שהוא עשה את הסייקלים שלו עם מקצוענים ותמיד היה תחת השגחה רפואית,
אבל עדיין עבר 3 ניתוחי לב.אתם תגידו אולי שהרפואה היום מתקדמת יותר או הסטרואידים פתאום ניהיו פחות מסוכנים
אבל אפילו אם הרפואה התקדמה הסטרואידים נשארו כמו שהם היו ותמיד יש סיכויים לחטוף אחת מתופעות הלוואי
שלהם וזה מאוד לא נעים.
אפשר להסתדר בלי סטרואידים ואני חושב שרק מי שעולה לבמה או משהו כזה צריך להשתמש בזה
וכל השאר עדיף שימנעו.
ושוב המנהל פה אומר דברים בכלל לא קשורים ומשווה סטרואידים לסיגריות ובירה,אבל ההבדל
ביניהם הוא כמו ההבדל בין השמיים לארץ.
בירה אם תשתה הרבה תזיק,סיגריות גם יזיקו לא חשוב הכמות.אבל סטרואידים אפילו אם תעשה סייקל
1 ותעשה אותו מושלם עדיין יש סיכון לקבל משהו רציני.זה באמת כמו רולטה רוסית.
ומנהלים אל תתחכמו,אני לא נגד סטרואידים אבל אני מעדיף להימנע.
וחוץ מזה אין בכלל מה להשוות בין סטרואידים לבין בירה וסיגריות

• פותח/ת השרשור
יש לי הרבה מה להגיד אבל אין לי כח לחפור כי זה ידוע לכולם שבן אדם ששותה כוס יין אדום ליום זה עושה לו רק טוב ואחד שישתה בקבוק ליום התוצאות לא יהיו זהות כל כך..אני יכול להרחיב על כך עוד הרבה אבל זה מיותר..מה שכן חשוב לי להגיד לכולכם באתר חשיבות הפורום הזה היא גדולה אותי הפורום הזה הציל מהשבתה רצינית של המערכת שלי ומאוד כמה תופעות לוואי ועל כולנו להבין כמה עבודה טובה האתר הזה יכול להפיק ולעזור לאנשים.מהנסיון שימוש הקצר שלי בחומרים הבנתי כמה זה מסוכן בדיוק כמו נהיגה ברכב זה יכול להוביל לתוצאות קטלניות מאוד אבל אם תנהג לפי החוקים במהירות הנכונה ותשמור מרחק מהרכב לפניך ותהיה עירני ותחגור חגורה האפשרות לתאונה תצטמצם מאוד וגם אם תתרחש בגלל שהקפדת לכללים היא תהיה קטנה בהרבה ממה שהייתה יכולה להיות ועובדה שכולנו נוהגים ואי אפשר להתעלם מזה שהנהיגה מועילה לנו בהרבה דברים חיוביים למרות הסיכון האדירררר הכרוך בה..אותו הדבר סטרואידים אם תנהג לפי הכללים לא תפריז במהירות ותבדוק ואני אומר לכם וברור לי שכולם יודעים זאת (כמעט כולם) הכי חשוב זה לבדוק מה אתם מכניסים לגוף ואת איכות החומר ישנם אנשים שמריצים 2 סייקלים כל שנה לאורך שנים ארוכות אני מאמין בהחלט שזה יפגע בהם בצורה כזו או אחרת למרות שאני גם מבין אותם וזו זכותם לעשות זאת אבל אני חושב שאם נשתמש בזה בצורה נוכנה חכמה מבוקרת ולא מוגזמת ניתן אפילו להפיק תועלת משימוש בסטרואידים אני חושב שגוף שהתחזק מסטרואידים בצורה מבוקרת ומשימוש לא רב פעמי מידיי לדעתי מבחינה פיזית הגוף מתחזק והמערכת מתייעלת מהרבה בחינות בדיוק כמו כוס יין אדום ליום אין לי שום בסיס לזה אבל אם נתעמק אפילו בהתחזקות הגוף באופן חיצוני יש בזה התיעלות פיזית ובריאותית,כמו למשל אפשרות להיפצע קטנה כשהגוף חזק יותר ידוע גם אם אינני טועה שסטרואידים מחזקים את העצמות ואני באמת מאמין שאדם שעשה 3 סייקלים כל חייו בצורה מדוקדקת לפי הספר עם חומרים נכונים לו..בשימוש נכון לרוב יפיק רק תועלת ואיכות חיים מהדבר אני באמת חושב שהשיפור הפיזי כשהוא נעשה בצורה נכונה ולא מוגזמת מידיי יכולה לתרום לבריאות מהרבה בחינות וההתייעלות עולה זה נושא שבהחלט מסקרן לבחון יותר לעומק וסליחה שאני חוזר על עצמי אבל אדם שהריץ 2-3 סייקלים מדוייקים אני באמת מאמין שזה חיזק לו את המערכת מהרבה בחינות מגוחך ככל שזה עלול להישמע,וכן סטרואידים יכולים להרוס כליל גם את הבריאות הכל עניין של מינונים בחיים והדרך בה נוהגים והאיכות. הפורום הזה הוא מועיל וחשוב וחשוב לציין לאורך כל הדרך דרך הפורום כמה הסטרואידים עלולים להיות הרסניים ומסוכנים מאוד מאוד אבל זה לא חד משמעי שימוש נכון מבוקר ולא מוגזם לא חייב להיות הרסני בכלל גם לא לטווח הארוך אני לא ממליץ על שימוש אבל אני חושב שהדרך קובעת הרבה ויכול להגיד גם שמהרבה בחינות (ואני יכול לציין אותן גם רק זאת תהיה חפירה אינטנסיבית מידיי )סטרואידים בשימוש נכון מבוקר ולא מוגזם יכולים בהחלט לשפר את חיינו,אבל זה דורש המון אחריות והגדלת ראש ובגרות ואיפוק על מנת להפיק מזה תועלת כזו אבל אני בהחלט מאמין בזה..וטוב שהפורום קיים ותזכרו תמיד שהעצות שלכם לאנשים מכריעות גורלות בריאותיות ואל תזלזלו בתשובותיכם כי זו באמת סוג של עבודת קודש לעזור לאנשים שבחרו להשתמש וחשוב שיעשו זאת נכון ולשם הפורום צריך לדבוק,לא המלצה על חומרים בהחלט לא אבל איכפתיות לכל אדם ואדם שפונה לפורום הזה בכדי ללמוד ולהרחיב את הידע שלו,חשוב שתהיו שם בשבילו זה מעשה טוב(באמת באמת).חשוב להסביר על הסכנות ועל הכל ולעזור לאנשים שבוחרים להזריק חומרים לתוף גופם מבלי לדעת מה הם מזריקים וכמה ההשלכות של איזה חומר לא סטרילי עלול לפגוע בהם קשות לטווח ארוך וקצר וכו וכו..זהו סיימתי את דבריי הפורום הזה הוא חשוב וטוב שהוא קיים,יש לו תפקיד חשוב אל תזלזלו בזה.

אין לך כח לחפור??...זה בסדר ולנטינו,לא חפרת בכלל.

---------- התגובה התווספה ב 22:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:21 ----------

אתה צריך לרשום ספר אודות הפורום הזה..אבל אני שמח שהוא עזר לך כי באמת יש כאן מקצוענים לענייני סטרואידים ותרופות..

JOE צודק ומנהל פה אומר "סביר להניח",זה באמת כמו רולטה רוסית רק כשאתה עושה
הכל נכון אתה מקטין את הסיכויים שלא יקרה כלום אבל עדיין יש סיכויים ואני לא חושב ששיפור המראה
שווה את הסיכויים לקבל אחת מתופעות הלוואי שצויינו.
בלי קשר,ארנולד למשל.אני בטוח שהוא עשה את הסייקלים שלו עם מקצוענים ותמיד היה תחת השגחה רפואית,
אבל עדיין עבר 3 ניתוחי לב.אתם תגידו אולי שהרפואה היום מתקדמת יותר או הסטרואידים פתאום ניהיו פחות מסוכנים
אבל אפילו אם הרפואה התקדמה הסטרואידים נשארו כמו שהם היו ותמיד יש סיכויים לחטוף אחת מתופעות הלוואי
שלהם וזה מאוד לא נעים.
אפשר להסתדר בלי סטרואידים ואני חושב שרק מי שעולה לבמה או משהו כזה צריך להשתמש בזה
וכל השאר עדיף שימנעו.
ושוב המנהל פה אומר דברים בכלל לא קשורים ומשווה סטרואידים לסיגריות ובירה,אבל ההבדל
ביניהם הוא כמו ההבדל בין השמיים לארץ.
בירה אם תשתה הרבה תזיק,סיגריות גם יזיקו לא חשוב הכמות.אבל סטרואידים אפילו אם תעשה סייקל
1 ותעשה אותו מושלם עדיין יש סיכון לקבל משהו רציני.זה באמת כמו רולטה רוסית.
ומנהלים אל תתחכמו,אני לא נגד סטרואידים אבל אני מעדיף להימנע.
וחוץ מזה אין בכלל מה להשוות בין סטרואידים לבין בירה וסיגריות
יפה שאתה לוקח בן אדם עם בעיות לב גנטיות שקיבל מאביו (ארנולד) ומציג אותו כדוגמה לשימוש בסטרואידים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית