עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מממ ואני חשבתי שרולטה רוסית הכל תלוי במזל.אתה לא רציני נכון? אז גם מאיידס ומאלכוהוליזם אף אחד לא מת.
אין יותר מה להגיד אחרי הצהרה כזאת דבילית
אחי זה ממש אבל ממש לא נשמע מתאים לך. סביר להניח? להיות חכם? רוב הסיכויים? גם ברולטה רוסית סביר להניח שאם תהיה חכם רוב הסיכויים שלא תמות.
תודה על המילים החמותאין יותר מה להגיד אחרי הצהרה כזאת דבילית
תודה על המילים החמות
ומה כל כך דבילי בה? להגיד שהתכוונת למקרי מוות הקשורים ישירות לסטרואידים זה יותר חכם? אם מוות מנזקי כבד של בנאדם מזריק זה לא ישירות מסטרואידים אז גם לא במקרה של בנאדם אלכוהוליסט.
תבין. יש נזקים שגורמים למוות שהרפואה יודעת בוודאות שהם נגרמים מאלכוהוליזם כמו נזק חמור לכבד כמו שחמת או צהבת. (ולא זה לא קורה עם סטרואידים אלה עם כן השתמשת ב 300מג אנדרול במשך שנים) ואיידס שיודעים בוודאות שהוא גורם לקריסה של מערכת החיסון אז איך אתה בכלל יכול להשוות את שני אלה לסטרואידים? תבין כמעט ואין מקרי מוות הקשורים ישירות לסטרואידים פשוט אין. ושוב לפי המשפט הזה "אם מוות מנזקי כבד של בנאדם מזריק זה לא ישירות מסטרואידים " מראה שאתה לא בקיא בנושא שאתה מדבר עליו.תודה על המילים החמות
ומה כל כך דבילי בה? להגיד שהתכוונת למקרי מוות הקשורים ישירות לסטרואידים זה יותר חכם? אם מוות מנזקי כבד של בנאדם מזריק זה לא ישירות מסטרואידים אז גם לא במקרה של בנאדם אלכוהוליסט.
ע"פ מה אתה אומר את הדברים האלה?..אתה מכיר אותו אישית?..רוב הדברים שהוא אומר הם די נכונים,ואתה עשית ממנו בור ועם הארץ.כן כן. זה אני מזיין את המוח.
אתה לא יודע את ההבדל בין סטרואיד ואסטרואיד וכל קשר בינך לבין רפואה/פיזיולוגיה הוא מקרי בהחלט ואתה מעביר עליי ביקורת.
יפה שאתה לוקח בן אדם עם בעיות לב גנטיות שקיבל מאביו (ארנולד) ומציג אותו כדוגמה לשימוש בסטרואידים.JOE צודק ומנהל פה אומר "סביר להניח",זה באמת כמו רולטה רוסית רק כשאתה עושה
הכל נכון אתה מקטין את הסיכויים שלא יקרה כלום אבל עדיין יש סיכויים ואני לא חושב ששיפור המראה
שווה את הסיכויים לקבל אחת מתופעות הלוואי שצויינו.
בלי קשר,ארנולד למשל.אני בטוח שהוא עשה את הסייקלים שלו עם מקצוענים ותמיד היה תחת השגחה רפואית,
אבל עדיין עבר 3 ניתוחי לב.אתם תגידו אולי שהרפואה היום מתקדמת יותר או הסטרואידים פתאום ניהיו פחות מסוכנים
אבל אפילו אם הרפואה התקדמה הסטרואידים נשארו כמו שהם היו ותמיד יש סיכויים לחטוף אחת מתופעות הלוואי
שלהם וזה מאוד לא נעים.
אפשר להסתדר בלי סטרואידים ואני חושב שרק מי שעולה לבמה או משהו כזה צריך להשתמש בזה
וכל השאר עדיף שימנעו.
ושוב המנהל פה אומר דברים בכלל לא קשורים ומשווה סטרואידים לסיגריות ובירה,אבל ההבדל
ביניהם הוא כמו ההבדל בין השמיים לארץ.
בירה אם תשתה הרבה תזיק,סיגריות גם יזיקו לא חשוב הכמות.אבל סטרואידים אפילו אם תעשה סייקל
1 ותעשה אותו מושלם עדיין יש סיכון לקבל משהו רציני.זה באמת כמו רולטה רוסית.
ומנהלים אל תתחכמו,אני לא נגד סטרואידים אבל אני מעדיף להימנע.
וחוץ מזה אין בכלל מה להשוות בין סטרואידים לבין בירה וסיגריות