הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם צריך הוספת עומסים(משקלים) בתקופת חיטוב

cottoneyejoe

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
האם יש צורך להגיע לכישלון של השריר ולהתיש אותו או להמנע בכלל מלהעמיס על הגוף בתקופת חיטוב ולשמור על המשקלים הקיימים ולא להעלות עומסים על ידי הגברת הוואליום המשקלי, בכלל יש אפשרות לעליה במשקלים בתקופות חיטוב? או רצוי להמנע מכך?

בחרתי לי לשם החיטוב שלי הראשון שלי אגב תוכנית FBW שנימצאת במאמרים קילוגרם.

אני 84 קילו או שמונים ושלוש קילו (תלוי באיזה סקיייל משתמשים) על אחוז שומן של 23 אחוזים מכלל הגוף שלי זה שומן, מקווה שהפעם אני עושה את זה נכון וזה יצליח.😃

תודה לכל המשתתפים והמגיבים.😃

אגב תוכנית התזונה שלי שהרכבתי בעזרת גלינגו לאחר שקראתי את המאמר פעם שניה:
בוקר
ביצה קשה שלוש לבן אחד צהוב
פרוסת לחם שחור עם מעט טחינה (בשביל השומן כפי החישוב שכתוב במאמר)
עגבניה אחת מלפפון אחד
יוגורט 1.5 אחוז שומן
מולטי ויטמין אחד

בניים
יוגורט 1.5 אחוז שומן של מולר
עגבניה ומלפפון

ערב
ערב פרוסת לחם עם טחינה וטונה

😃 ושוב תודה!

אפשר לעלות במשקלים בחיטוב, לפחות בהתחלה. תוכניות כמו 5X5 יעשו את זה, אולי אפילו FBW טיפוסי. כמה זה יעיל? למתאמן מתחיל זה יחסית יעיל, למתאמן בינוני-מתקדם לא הייתי ממליץ לנסות לעלות במשקלים בחיטוב גלל הסכנה לפציעה וחוסר ההתאוששת. גם מתאמן מתחיל ירגיש את זה אחרי 4-8 שבועות (יחד עם קיצוץ בקלוריות, בעיקר פחמימות).
להגיע לכשל לא מומלץ באף תוכנית, לפחות לא באף תוכנית למתחילים. חוסר ההתאוששות בין האימונים יגרע מהביצועים ולטווח הארוך זה יפגע בעלייה במסת השריר והכוח.
התפריט שלך = אנורקסיה.

• פותח/ת השרשור
אפשר לעלות במשקלים בחיטוב, לפחות בהתחלה. תוכניות כמו 5X5 יעשו את זה, אולי אפילו FBW טיפוסי. כמה זה יעיל? למתאמן מתחיל זה יחסית יעיל, למתאמן בינוני-מתקדם לא הייתי ממליץ לנסות לעלות במשקלים בחיטוב גלל הסכנה לפציעה וחוסר ההתאוששת. גם מתאמן מתחיל ירגיש את זה אחרי 4-8 שבועות (יחד עם קיצוץ בקלוריות, בעיקר פחמימות).
להגיע לכשל לא מומלץ באף תוכנית, לפחות לא באף תוכנית למתחילים. חוסר ההתאוששות בין האימונים יגרע מהביצועים ולטווח הארוך זה יפגע בעלייה במסת השריר והכוח.
התפריט שלך = אנורקסיה.
אופס שכחתי ארוחת צהריים...... 120 גרם חזה עוף ו100 גרם קינואה

---------- התגובה התווספה ב 03:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:06 ----------

התפריט שלך = אנורקסיה.
אז איך יודעים מתי להעלות במשקלים? אני מרגיש נחות שאני לא קורא מאמרים בקצב שאנשים פה קוראים.....אני עוד מעט מסיים קורס מדריכי חדר כושר ואני לא יודע מספיק

אופס שכחתי ארוחת צהריים...... 120 גרם חזה עוף ו100 גרם קינואה

---------- התגובה התווספה ב 03:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:06 ----------

אז איך יודעים מתי להעלות במשקלים? אני מרגיש נחות שאני לא קורא מאמרים בקצב שאנשים פה קוראים.....אני עוד מעט מסיים קורס מדריכי חדר כושר ואני לא יודע מספיק

זה בסדר גם אחרי שתסיים אולי לא תדע מספיק..
יש המון מאמרים בפורטל והתפריט שלך נראה דיי דל מה שיפגע לך בהמשך בירידה במשקל....מה הערכים שלו? קלוריות?חלבון?פחמימה?שומן?
יש לך את המאמר לחיטוב הגוף בפורטל
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
ממליץ לך לקרוא אותו וללמוד כמה דברים.

עוד משהו על התפריט בכללי:
יוגורט=יקר,מגעיל מיותר.
אין לך מה לזרוק את הצהוב של הביצה,במיוחד שמדובר רק ב3 ביצים.
איזה מולטי אתה לוקח שזה רק כדור אחד?NSI TWIMLAB.?

זה לא נראה לך מצחיק להגיד למישהו "הי חבוב תוציא את היוגורט זה מגעיל". אולי הוא אוהב את זה?

• פותח/ת השרשור
באופן כללי אין לי בעיה עם היוגורט התרגלתי לטעם שלו, קראתי את המאמר בפעם השניה - אז תודה על ההפניה בכל מקרה,

הערכים הקלורים הם:

סך הכל חלבון:
136.6 סה"כ שומן:62.8
סך הכל שומן:
62.8 גרם
סך הכל פחממות:
126.3 גרם
סך הכל קלוריות:
1622 קלוריות

המולטי ויטאמין שאני לוקח זה של סולגאר, פשוט קניתי ולא התעסקתי כל כך עם חברות אני לוקח בין אחד לשניים ביום

נראה לך הגיוני להכניס בחיטוב 136 גרם חלבון? 1600 קלוריות?
התפריט שלך יגרום לך להיות רעב במהלך החיטוב ותאבד כוחות.
תקרא על חיטוב לפני שאתה בונה תפריט, אתה צריך יותר חלבון, קצת יותר קלוריות (בן אדם ששוקל 83 קילו גם מוציא יותר קלוריות וצריך לאכול קצת יותר..)
פשוט הייתי ממליץ לך בארוחת צהריים להגדיל את הכמות של החזה עוף ולחלק קצת בין הארוחות כי יש לך רק 4

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית