הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יחס ערכים בתפריט

• פותח/ת השרשור Clop
  • פורסם בתאריך

Clop

משתמש פעיל
424
4
נק' מוניטין:
91
424
4
אני כותב תפריט לפי המדריך למסה (תנחשו לאיזו מטרה).
אני מטר 74 ושוקל 64 ק"ג
מתאמן בSS

הערכים הסופיים יצאו לי :
חלבון - 128ג'ר
שומן - 64ג'ר
פחמימות - 423ג'ר
סה"כ קלוריות - 2783

במדריך כתוב שניתן לשחק עם היחס בין המרכיבים להתאמה אישית וגם בתפריט לדוגמא באתר היחס בניהם שונה . אני מעוניין להתאים לי את התפריט כך שאני אשמין כמה שפחות , אבל להשאר במאזן קלורי חיובי (כי הוא חובה) . אפשר לעשות את זה ע"י שינוי היחס? ואם כן איך?

אין לעשות את זה לפי שינוי היחס,העלייה במשקל שלך תבוא לידי ביטוי בכמות הקלוריות שתאכל שהן מעל המאזן הקלורי הנייטרלי שלך.
אבל אני לא ממליץ לך להתעסק בזה עככשיו,בתור מתאמן מתחיל ועוד בSS אתה צריך להתאושש מהאימונים ואם אני הייתי מתאמן בSS..הייתי אוכל בלי הגבלה רק כדי להצליח מאימון לאימון

• פותח/ת השרשור
אם אני הייתי משמין בצורה נורמאלית באמת שלא היה אכפת לי , אבל כשאני משמין אני משמין רק בבטן . ממש רק בבטן , תדמיין מישהו שנראה על סף שחיפות אבל עם כרס , זה הדבר השלישי הכי פתטי בעולם .

בכל מקרה (בלי קשר ללהרזות/להשמין) , היחס משנה ?
אם לדוגמא אני אוריד מהפחמימות ואוסיף שומנים , זה ישנה משהו בביצועים או בכלל?

מיותר לאכול בלי הגבלה 300-500 קלוריות מעל התחזוקה יספיק. אם הזמן אפשר להוסיף.

נושא הקלורי ואיך\כמה\ואיפה הגוף אוגר את השאריות הקלוריות כשומן זה עניין גנטי.

פחמימה מביאה לאגירת נוזלים, במצב חיובי אתה עולה בשומן אם או בלי פחמימה עם הזמן, היתרון היא עלייה עם גוף "מיובש יותר".

מיותר לאכול בלי הגבלה 300-500 קלוריות מעל התחזוקה יספיק. אם הזמן אפשר להוסיף.

נושא הקלורי ואיך\כמה\ואיפה הגוף אוגר את השאריות הקלוריות כשומן זה עניין גנטי.

לא מסכים,אני מכיר כמה שעשו SS ו300 מעל התחזוקה בכלל לא מספיק להתאוששות

אם זה לא הספיק להם אז כנראה שהתחזוקה שלהם לא חושבה נכון.

אין שום צורך לאכול בכמויות ללא הגבלה להשמין ולהיראות כמו פח אשפה.

גם מניסיון שלי וגם של אחרים טובים שאני מכיר עם הSS אין צורך לאכול ללא הגבלה ובטח אנשים שרוצים להשמין כמה שפחות.

לפותח האשכול - יש מאמר איך לאכול במצב חיובי של רצון להעלות מסת שריר.

אם זה לא הספיק להם אז כנראה שהתחזוקה שלהם לא חושבה נכון.

אין שום צורך לאכול בכמויות ללא הגבלה להשמין ולהיראות כמו פח אשפה.

גם מניסיון שלי וגם של אחרים טובים שאני מכיר עם הSS אין צורך לאכול ללא הגבלה ובטח אנשים שרוצים להשמין כמה שפחות.

לפותח האשכול - יש מאמר איך לאכול במצב חיובי של רצון להעלות מסת שריר.

מי אמר להראות כמו פח אשפה?בשלב מסוים אתה צריך לאכול הרבה יותר כדי להתאושש במידה ואתה עושה אימוני כוח,גם אני וגם אתה יודעים את זה.
ומתי אתה עשית SS?

עשיתי וגם עכשיו אני חוזר לבצע אימוני SS עם תוספות מסוימות. בגלל איבוד כוח מסיבות שלא יצא לי להתאמן ולאכול כמו שצריך תקופה ארוכה.

אין צורך לאכול הרבה יותר. 300-500 מעל התחזוקה מספיק להתאוששות ובנייה של שריר. ביחוד לאנשים עם נטייה להשמין.

עשיתי וגם עכשיו אני חוזר לבצע אימוני SS עם תוספות מסוימות. בגלל איבוד כוח מסיבות שלא יצא לי להתאמן ולאכול כמו שצריך תקופה ארוכה.

אין צורך לאכול הרבה יותר. 300-500 מעל התחזוקה מספיק להתאוששות ובנייה של שריר. ביחוד לאנשים עם נטייה להשמין.

היו לי ימים באימונים מתקדמים שאכלתי 500 ואפילו יותר מעל התחזוקה ולא הצלחתי את האימון לתקופות הללו,וישנתי טוב.
אני בטוח שגם אתה בתקופת המאסה שלך אכלת מעל 300 בתחזוקה

בשלבים מתקדמים בתכניות שדורשות התקדמות לינארית ( כמו SS) בשלבים הסופיים צריך יותר מ500 קלוריות מעל התחזוקה, הרבה יותר.... אבל בתור התחלה 300-500 קלוריות מעל התחזוקה זה אחלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית