הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר פרופורציות בגדילה

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
יש לי בעייה מתי שהתאמנתי עשיתי AB עם מורכבים 3 תרגילים 3-4 סטים לשריר גדול 2 תרגילים 3-4 סטים לשריר קטן החזה הגב והרגליים גדלו ממש מהר אבל הידים גדלו לאט ונוצר חוסר בפרופורציות בין הידים ושאר הגוף מה לעשות? ועבדתי על הידים ממש קשה ליד אחורית מקבילים בתוספת משקל ופשיטת מרפקים ועל יד קידמית כפיפת מרפקים עם מוט וכפיפת מרפקים יד יד עם כסא W עשיתי 6-8 חזרות ואז שלא הצלחתי יותר עשיתי שליליות

לפי שכולם קופצים ואומרים לך " עחי תעזור את הAB ולך תעשה SS" אני אומר לך תנסה יותר להתרכז בתרגילים המרכזיים( בנץ חתירה מקבילים מתח ) או כל תרגיל מורכב אחר ותעלה בו משקל מאימון לאימון.... אתה יכול להוריד את מספר החזרות שלך ל5-8 חזרות ולהתרכז בטכניקה....

לפי שכולם קופצים ואומרים לך " עחי תעזור את הAB ולך תעשה SS" אני אומר לך תנסה יותר להתרכז בתרגילים המרכזיים( בנץ חתירה מקבילים מתח ) או כל תרגיל מורכב אחר ותעלה בו משקל מאימון לאימון.... אתה יכול להוריד את מספר החזרות שלך ל5-8 חזרות ולהתרכז בטכניקה....

תסתכל על כמות הסטים
במיד הוהוא מתאמן פעמיים כל אימון בשבוע יוצא לו 16 סטים ליד קדמית\אחורית.
שזה הרבה יותר מידי,הגוף שלך לא יתאושש מזה וזה לא מה שיעזור לך לחוסר פרופורציה,חוסר פרופורציה זאת גנטיקה ואין לך מה לעשות בנידון אלא לחכות ולקוות שזה יסתדר בעתיד או שזה יהיה פחות בולט.
תפסיק לאונן על יד קדמית ואחורית ותתחיל להתרכז בתרגילים המרכזיים,אין טעם לבודד עכשיו שרירים קטנים

זה שתחליף תרגילים לידיים, תעלה את כמות הסטים ותשקיע יותר בתרגילים המבודדים לא אומר שהיד תגדל יותר...
יש בפורטל מאמר שמדבר על ידיים גדולות ומסביר שלא צריך הרבה סטים ליד קדמית ואחורית כדי שהם יגדלו!
הייתי ממליץ לך להוריד סטים ולעבוד בטווח של 5 חזרות.
אתה אמור להתבסס על:
סקוואט, דדליפט, מתח, בנץ', פרס, חתירה ועוד.... אם אתה רוצה לבודד ידיים אז אין צורך אבל אתה יכול להוסיף בסוף כל אימון 2 סטים לידיים.

קרא את החתימה שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית