הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע משקל (המכשיר)

• פותח/ת השרשור 121351
  • פורסם בתאריך

121351

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
14
70
0
אני מקווה שזה במקום הנכון-

אני יודע שהשאלה קצת מוזרה אבל זה בעקבות העובדה שהמשקל שלי מזייף (משקל דיגיטלי) תלוי במקום בו הוא מונח, במקום X הוא יכול לשקול עד 2 קילו יותר מבמקום Y ובכל נקודה בבית הוא מודד משקל אחר.

האם יש משקל מומלץ לקניה או שסתם אחד מהמדף בסופר פארם יהיה בסדר? האם משקל מכני אמין יותר מדיגיטלי או להיפך?

תודה.

לכל משקל יש סטייה שונה.
יכול להיות שהמשקל שלך מזייף כי אחד מהגומיים המייצבים שלו נפלו,תסתכל למטה
בכל אופן,תמצא אחד שיהיה אחיד במשקל שלו ולא יזייף בכמות גדולה כל שקילה כדי שתדע כמה עלית\הורדת במשקל...אם אתה רוצה משקל מדויק כי אתה מתכונן לתחרות או משהו לא נראה לי זה אפשרי כי כל תחרות תשקול אותך במשקל שונהואתה רק צריך לצפות לטוב (או לא לבוא על הקילו ^^),דיגיטלי יהיה טוב אם אתה רוצה לדעת בדיוק.
או שפשוט תשאיר את המשקל שלך באותו מקום ואז תוכל לדעת
חבל על הכסף

• פותח/ת השרשור
רחוק מלהתכונן לתחרות 😃

גם כשהוא במקום אחד יש לו קשת רחבה של סטיות. סתם בשביל הקטע עשיתי היום ניסוי. ב7 בבקר שקלתי X. ב10 שקלתי X-חצי קילו. אחרי ארוחת צהריים שקלתי X+קילו ועכשיו שוב X-חצי קילו.

אז מה עדיף דיגיטלי או מכני?

• פותח/ת השרשור
אתה שוקל את עצמך בזמנים שונים, ומתפלא שיש הבדלים? אתה צוחק, נכון?
קראת את כל ההודעה? עשיתי את זה סתם בשביל הניסוי, אני די בטוח שאני לא מוריד ומעלה קילו חצי ביום.

שוב- זה פחות העניין, אם אני מזיז את המכשיר חצי מטר אני פתאום שוקל קילו יותר או פחות.

רחוק מלהתכונן לתחרות 😃

גם כשהוא במקום אחד יש לו קשת רחבה של סטיות. סתם בשביל הקטע עשיתי היום ניסוי. ב7 בבקר שקלתי X. ב10 שקלתי X-חצי קילו. אחרי ארוחת צהריים שקלתי X+קילו ועכשיו שוב X-חצי קילו.

אז מה עדיף דיגיטלי או מכני?

אני מעדיף דיגיטלי,זה יותר מרחיב נגיד 80.60 וכאלו,במכני קשה לראות
תנסה למצוא אחד זול

קראת את כל ההודעה? עשיתי את זה סתם בשביל הניסוי, אני די בטוח שאני לא מוריד ומעלה קילו חצי ביום.

שוב- זה פחות העניין, אם אני מזיז את המכשיר חצי מטר אני פתאום שוקל קילו יותר או פחות.

כן אתה כן...

כן אתה כן ואפילו עד 2.5 קילו תלוי בפעילות ובאוכל ובשתייה וביציאות.

אני יתן לך דוגמה עליי
בבוקר אני שקלתי 77.200
עכשיו בדקתי את עצמי אני 78.550, זה אומר שהמשקל שלי דפוק?, לא, זה בגלל האוכל, ככה זה.

אתם צודקים אבל הוא אומר שבכמה שקילות שונות באותו רגע הוא רואה תוצאה שונה.
נסה להחליף סוללה אולי, במידה ויש לך את המשקל הרבה זמן.

לדעתי המשקל שלך בסדר גמור, זה שבבוקר ובערב אתה לא שוקל אותו דבר, ככה זה אמור להיות, ואם זה לא היה ככה היית צריך לחשוב שמשהו לא בסדר איתו, לא ההפך, אם אתה עדיין מתעקש לא חסרים מקומות שאפשר לקנות משקל

• פותח/ת השרשור
לדעתי המשקל שלך בסדר גמור, זה שבבוקר ובערב אתה לא שוקל אותו דבר, ככה זה אמור להיות, ואם זה לא היה ככה היית צריך לחשוב שמשהו לא בסדר איתו, לא ההפך, אם אתה עדיין מתעקש לא חסרים מקומות שאפשר לקנות משקל

ראה-

אתם צודקים אבל הוא אומר שבכמה שקילות שונות באותו רגע הוא רואה תוצאה שונה.
נסה להחליף סוללה אולי, במידה ויש לך את המשקל הרבה זמן.

וזה כבר לא רלוונטי.

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית