הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זה הגיוני?

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
זה הגיוני שתוך חודש +- המשחתי להתאמן 3 פעמים בשבוע אכלתי מספיק חלבונים והייתי במאזן קלורי חיובי וירדתי בשריר? וגם עליתי בשומן באותו הזמן? כי ככה זה הראה לי לפי המשקל בחדר כושר שלנו זה גם מעריך אחוזי שומן..

ואם אני אוכל +700 קלוריות ממה שאני שורף אז כמה קיולו שומן וכמה קילו שריר אני בערך יעלה בחודש?

אל תאמין להערכת אחוז שומן אלא אם כן אתה מודד בוינגייט,המכשירים האלו סוטים ולא מדוייקים בכלל
אם עשית את כל מה שאמרת זה לא הגיוני
מה התוכנית אימונים שלך?

• פותח/ת השרשור
זה מין תוכני שהוא נותן לי לעשות אותה חודשיים לפני SS אני בן 15:
A:חימום 10 דקות
A1:בנץ' 3X5
פרפר במכונה 3X8

A2:סקווט במכונה (לג פרס) 3X8
פשיטה במכונה 3X5

A3:קפיפות מרפקים עם מוט W בישיבה

A4: קפיפות גו במכונה יעודית ( זה לבטן)

B:גם חימום 10 דקות
B1:כמו מין חתירה בT-BAR שלוש סטים של 5
ופשיטה בכיסא רומי 3X10

B2: בדיוק כמו A2

B3:לחיצת כתפיים במכונה

B4:לחיצה צרפתית עם מוט W 3X8

B5: כמו A4

וכל סיום אימון מתיחות
עכשיו זה הולך ככה שבוע ABA שבוע BAB
המס' של הA או B זה רק אומר מה אני עושה אחרי מה...

נערך לאחרונה:
סקוואט במכונה=לג פרס? ממש לא.
מה זה התוכנית המפוצצת הזאת?
ואם אתה מתכוון לעשות SS אז תעשה SS, היא תוכנית התחלתית לא עושים אותה אחרי תוכנית אחת או 10

נסה למדוד שומן עם מד קליפאר ה- צבטן. לגבי כמה שריר אתה אמור לעלות בחודש אי אפשר לומר זה תלוי בדברים מסוימים כמו האימונים,גנטיקה,תזונה וכדומה.

אם תעלה 1 קילו שריר בחודש זה יהיה מכובד.

• פותח/ת השרשור
כה אני יודע שלג פרס זה לא כמו סקווט...ואיך אני משכנע אותו שאפשר כבר להתחיל SS????
כי אני רוצה שמישהו ילמד אותי את התרגילים שם לבד קשה ללמוד ולוודא שהתכניקה נכונה...

נערך לאחרונה:
תעבור על חומר בפורטל קילוגרם ואתה מוזמן להעלות סירטונים.

נסה למדוד שומן עם מד קליפאר ה- צבטן. לגבי כמה שריר אתה אמור לעלות בחודש אי אפשר לומר זה תלוי בדברים מסוימים כמו האימונים,גנטיקה,תזונה וכדומה.

אם תעלה 1 קילו שריר בחודש זה יהיה מכובד.
למה? זאת לא מדידה מדויקת..
כה אני יודע שלג פרס זה לא כמו סקווט...ואיך אני משכנע אותו שאפשר כבר להתחיל SS????
כי אני רוצה שמישהו ילמד אותי את התרגילים שם לבד קשה ללמוד ולוודא שהתכניקה נכונה...
סביר להניח שגם הוא לא ילמד אותך טכניקה כמו שצריך
תלמד לבד,דרך סרטונים של מארק ריפטו ותעלה לפורום לביקורת כמו שליאור אמר

אם לוקחים מדידות נכון ואפשר לפעול לפי ג'קסון 7 - כלומר 7 אתרים - אפשר אלקבל עדיין תוצאות טובות יחסית ליתר מודדי השומן החשמליים הקיקיוניים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית