הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה - דדליפט וסקוואט

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
דדליפט:

סקוואט: (נשבר לי הזין מLB עברתי לHB)
מודע לכך שהרגליים שלי גולשות, יש לי בעיה של גמישות, להעלות משקלים בכל זאת?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בדדליפט אתה מתחיל נמוך מידי קרב תמוט למרכז כף הרגל ואל תוריד תחת,הירידה שלך לקוייה תוריד תמוט עם בירכיים נעולות עד שאתה מגיע לקו הברך ורק אז תכופף

בסקוואט אתה גולש,אל תמשוך את הבירכיים כדי לקבל את התנועה של ההיפדרייב שלח אותם קדימה ושב אחורה

וואו
טוב אז ככה, כשאתה מתחיל את הסקוואט אתה נשען קדימה, תנסה להישען על אמצע כף הרגל/יותר לכיוון העקבים.
דבר שני תרים מרפקים
דבר שלישי, תוציא חזה החוצה ותנסה להקשיט את הגב כמה שיותר.
תתיישב טיפה יותר אחורה ולא למטה, אבל לא יותר מדי אחורה שלא תיפול.
תשפר גמישות בהאמסטרינג
למה אתה לא עושה LB?

• פותח/ת השרשור
וואו
טוב אז ככה, כשאתה מתחיל את הסקוואט אתה נשען קדימה, תנסה להישען על אמצע כף הרגל/יותר לכיוון העקבים.
דבר שני תרים מרפקים
דבר שלישי, תוציא חזה החוצה ותנסה להקשיט את הגב כמה שיותר.
תתיישב טיפה יותר אחורה ולא למטה, אבל לא יותר מדי אחורה שלא תיפול.
תשפר גמישות בהאמסטרינג
למה אתה לא עושה LB?

אתה בטוח במה שאתה אומר?
מרימים מרפקים רק בLB לא? והגב שלי ישר אם אני מקשית אותו יותר אז המוט הוא לא בקו ישר עם העקבים
ומשפר גמישות בהאמסטרינג כל יום יש לי רגליים ארוכות אז אני צריך גמישות קצת יותר טוב
ואחי נשבר לי הזין כבר מLB זה תנועה מסובכת צריך להרים מרפקים להקשית גב וכל זה כשאני עם כתפיים לא גמישות מספיק וזה לא הולך ונהיה טוב יותר אז אמרתי נעשה HB וזהו כי אני כבר לא מתקדם

מרימים מרפקים גם בהיי באר, ככה הטרפזים מתכווצים, אני גם עושה היי באר, אבל עובר ללואו באר
לואו באר זאת לא תנועה מסובכת כל כך אבל אם אתה מתעקש תישאר עם ההיי באר

• פותח/ת השרשור
עוד סקוואט מהאימון האחרון
הרגשתי בקטנה דקירות וכל מיני דברים מעצבנים בגב, עכשיו זה עבר ברוך השם, אבל זה קרה לי גם אחרי אימון קודם ולקחתי הפסקה של 3 ימים במקום יום אחד והיום העלאתי ב5 קילו (45), אני חושב שזה בגלל שלא תמיד בסט אני שומר על החזה מורם, אני פשוט צריך לעבוד על זה ולהזכיר לעצמי ממש לנעול את החזה בצורה הזאת, מה אתם חושבים? בכל זאת הינה הסירטון, אני אשמח לביקורות:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית