הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה דל פחמימה

• פותח/ת השרשור harari
  • פורסם בתאריך

harari

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
ג'וי קניון שרונים הוד השרון
שלום לכולם,
צירפתי תפריט תזונה דל פחמימה אותו אני עושה כבר כמעט 10 ימים אחרי העמסה אחת בשבת האחרונה,למרות שאני מנסה לא לעלות מעבר ל 30 גר פחמימה אני לא מצליח,
תרגישו חופשי להוסיף לי ארוחות ולהכניס שינויים לפי מה שאתם חושבים,ולהגיד מתי אני צריך לעשות העמסה,
גם הסך הקלורי נמוך מאוד,תרשמו לי את היחס שאמור להיות בין החלבון לשומן(הבנתי שאני צריך להעלות את הקלוריות דווקא משומן טוב)
נתונים עליי: בן 30, 182 ס"מ גובה,בערך 16% שומן,מתאמן 3 פעמים בשבוע כל הגוף,ועוד פעמיים כדורסל,גם קשה לי להתאושש מדי פעם אחרי אימון קשה,אם אתם ממליצים על ויטמינים תגידו גם,
אני מנסה לרדת באחוזי שומן כבר הרבה זמן וזו הדיאטה היחידה שלטעמי עוזרת לי,כי בפעם הראשונה אני יורד למאזן קלורי שלילי אבל עדיין אוכל וזה נפלא(אלא אם אני עושה משהו לא טוב),
אשמח שתעזרו לי..

ארוחה 1-
בבוקר-חלבון עם חלב 1%

ארוחה 2-
טונה במים (משומר)
מלפפון מלפפון בינוני
1 עגבניות

ארוחה 3-
קוטג` 3%-גביע

ארוחה 4-
חלבון סקופ עם חלב

ארוחה 5-
ביצה (חלבון) 5 חלבוני ביצים
ביצה (חלמון) חלמון גדול
גביע קוטג'
שתי עגבניות
2 מלפפונים בינוניים
טונה במים (משומר)
בצל יבש

סה"כ קלוריות: 1094 קלוריות
סה"כ חלבון: 174.3 גרם
סה"כ שומן: 24.7 גרם
סה"כ פחמימות: 51.1 גרם
סה"כ כולסטרול: 369.2 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 25.2 גרם

אני לא חושב שזה יהיה חכם בשבילך כרגע לבצע דל פחמימה עם 3 אימוני כוח בחדר כושר + 2 אימוני כדורסל.

בנוסף הסך הקלורי הוא מעט מדי.

שקול לחזור לדיאטה מאוזנת עם מאזן שלילי לא גדול מדי (אתה מבצע אירובי ואימוני משקולות)

אחי הגרעון יותר מדי גדול..אתה לא תשרוד עם אימוני אירובי וכוח אתה לא תצליח להתאושש והדיאטה לא תצליח..

תקשיב חבר, אתה עושה לעצמך נזק עצום.
תתחיל לקרוא מאמרים מהפורטל לפני שתדפוק לעצמך את המטבוליזם.

AD ובכלל דיאטות דלות פחמימה מבצעים כאשר החלבון והשומן הם באופן שווה מבחינה קלורית. בטח ובטח שהפחמימה לא תהיה יותר מהשומן, זה יותר דיאטה דלת שומנים מאשר פחמימות, אבל נעשתה בצורה רשלנית כיוון שאתה מצד אחד שואף לקטוזיס ומצד שני לא מכניס שומנים לתפריט שלך - אתה בדרך לדפוק לעצמך את הבריאות ללא ספק. שלא לדבר על זה שאתה אוכל הרבה מעבר לגרעון המקסימלי שהגוף שלך יכול לסבול.

• פותח/ת השרשור
אז תגידו מה לעשות ואני אעשה חברים!!
תרגישו חופשי לשנות לי את החשיבה,
מה להוסיף לתפריט? שומנים? באיזו צורה?
מה לאכול?
אני באמת זקוק לעזרה!
בדיאטה כזו מה אמור להיות היחס באחוזים בין שומנים חלבונים ופחמימות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית