הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרתי אחרי חודשיים וחצי לאימונים

• פותח/ת השרשור lifton
  • פורסם בתאריך

lifton

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
12
83
0
חבר'ה, אחרי תקופה ארוכה של חודשיים וחצי בלי אימונים בלי תזונה חזרתי להתאמן שבוע שעבר.
האמת שלא איבדתי משקל, ירדתי מילימטרים בהיקפים לא רציני בכלל.(משקלי עבודה צנחו)

בקיצור ,במקום לפתוח גם פה ובגם בפורום אימונים אז יהיה אחלה אם תענו כאן על הכל.

מבחינת התאוששות/כאבים בשרירים אחרי האימון יש המלצות יש המלצות בתזונה בקשר לזה?
מבחינת התפריט אני חוזר לאותה כמות קלוריות שבה הפסקתי? בלי הדרגה בלי כלום? בלי העמסה של פחמימות? (כי לא אכלתי כמויות בכלל בתקופה הזו של ההפסקה)

מבחינת אימונים, חוזר לab (נחזור לss בקרוב פשוט כרגע לא צורך מספיק קלוריות).
להעמיס בהתחלה ? כי בשני האימונים שבוע שעבר כמעט הקאתי ושיערתי שזה בגלל שהרמתי משקלים כבדים יחסית למרות שאני לא התאמנתי הרבה זמן.

בקיצר אם יש דרך נכונה לחזור לאימונים אחרי הפסקה ארוכה כי מבחינת כח אני יכול להרים כבד אבל לגוף זה לא מתאים כרגע.

דבר אחרון, מי שיש לו המלצות לתוספים חלבון, קריאטין, ויש מצב גם לpre training אני ישמח אם תתנו פה המלצות.

המון תודה.

נגד שרירים וכאבים תפוסים אתה יכול לתסך את עצמך במגנזיום ואבץ..
ממליץ לך לחזור לSS אבל להוריד ב10-20% את המשקלים,אם צריך יותר אז יותר...האוכל לדעתי תבדוק מה המאזן הקלורי החיובי שלך ותאכל כ500 קל' מעליו ותעלה עם הזמן והאימונים.
הפריטריינינג הכי טוב שאני יכול להציע לך זה קפאין של פרולב.זה הכי טוב שניסיתי..אתה יכול לקנות איתו גם ל-טירוזין ולעשות לעצמך מין פורמולה ויצא לך הרבה יותר זול ובמינון גבוה יותר
חלבון-בתאחלס רוב החלבונים בשוק הם דיי אותו דבר אז הייתי ממליץ לך על מה שתוכל להשיג במחיר טוב.ובתור חבר פורום יש לך הנחה על אינטראקטיב כ10%..אתה יכול גם לנסות לברר את הטעם של הווי-טרופין אני חושב שזה גם באיזור אותו מחיר

• פותח/ת השרשור
אני נראה לי ילך על סינטרקס M5 , ואני יודע שזה קומפלקס. פשוט אני יודע שהוא לא מכיל פירות ים כמו הצמפיון למשל.

לגביי האימונים, קצת מורכב לי העיניין של התזונה אז מיותר להתחיל SS כשלא אוכלים מספיק, מנניסיון. אני יתחיל בAB.
ולגביי המשלקים שלפני ההפסקה של החודשיים וחצי המשקלים שלי היו סבבה סקווט 140 קילו ודדליפט 180 קילו והייתי באמצע של התוכנית (הבנץ היה חלש משהו כמו 90 קילו - עם משקלות יד 47.5 כל יד ,איך? אני לא יודע)

זה הגיוני לחשוב שאני יחזור למשקלים האלה מהר? וכמובן להמשיך להתקדם משם.
אני פשוט בבאסה מטורפת כרגע..

SS כמו שרן אמר לי זו אופציה טובה לחזור למשקלי עבודה.

גם אני בדיוק באותו המצב של חזרה לאימונים אחרי חודשיים של הזנחה תזונתית ובאימונים.

• פותח/ת השרשור
אז שניה, כרגע התזונה שלי היא סבירה, זאת אומרת אני משתדל לאכול מספיק, ועדיין כדאי לחזור לSS? אני יעלה משקלים עד שאני יתקע? ואז עוד אוכל.

עכשיו עוד דבר ,אני ישמח אם תוכללו להסביר או לתת הפניה לאיזה מאמר שמדבר על התאוששות מאימונים ומה תפקידם של אבות המזון בהתאוששות?

תודה.

אז שניה, כרגע התזונה שלי היא סבירה, זאת אומרת אני משתדל לאכול מספיק, ועדיין כדאי לחזור לSS? אני יעלה משקלים עד שאני יתקע? ואז עוד אוכל.

עכשיו עוד דבר ,אני ישמח אם תוכללו להסביר או לתת הפניה לאיזה מאמר שמדבר על התאוששות מאימונים ומה תפקידם של אבות המזון בהתאוששות?

תודה.

כן,כי אתה סתם תבזבז את הזמן שלך,תחזור לSS ותעלה לאט לאט את המשקל.
אני לא מכיר מאמר כזה אבל מה זה משנה? פשוט תאכל ותשמור על חלבון,זה דיי להתעסק בקקה

תודה.
התאוששות מאימונים תלוי יותר בהורמונים מאשר בתזונה שלך. כמובן שתזונה משפיעה על המצב ההורמונאלי ולכן זה קצת יותר "מסובך" מאשר לתת הפנייה למאמר אחד, שניים, שלושה או אפילו ארבעה.
הפורטל כאן עשיר במידע, ממליץ לעבור על המאמרים בחוצץ התזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית