הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Starting Strength לוג אימונים

קודם כל אין דבר כזה "דיפ סקוואט" כי סקוואט שהוא לא "דיפ" הוא לא סקוואט.

דבר שני אתה עוד גג שני אימונים תקוע, התכנון של האימונים שלך גרוע מאוד, אתה צריך להתחיל הרבה הרבה הרבה יותר נמוך ממה שהתחלת.
אתה לא תצליח לשים עוד משקל על המוט בסקוואט למשל, בטח ובטח כשאתה עוד לא עושה סקוואט בטווח תנועה הנכון.
מה גם שאני לא בטוח שאם אימון אחד לא הצלחת לעשות "דיפ", אימון לאחריו אתה עושה סקוואט מלא עם אותו משקל..
זה כמו להכשל בלמשוך 100 קילו בטכניקה גרועה ולהצליח למשוך 150 בטכניקה טובה.

זה קצת מה שאני התכוונתי אבל הוא לא הבין.. (הייתי עדין)..

עם דדליפט 85, אני מאוד מאוד מאוד מתקשה להאמין שהוא מצליח לעשות סקוואט בטכניקה טובה ומלאה עם 95....

• פותח/ת השרשור
קודם כל אין דבר כזה "דיפ סקוואט" כי סקוואט שהוא לא "דיפ" הוא לא סקוואט.

דבר שני אתה עוד גג שני אימונים תקוע, התכנון של האימונים שלך גרוע מאוד, אתה צריך להתחיל הרבה הרבה הרבה יותר נמוך ממה שהתחלת.
אתה לא תצליח לשים עוד משקל על המוט בסקוואט למשל, בטח ובטח כשאתה עוד לא עושה סקוואט בטווח תנועה הנכון.
מה גם שאני לא בטוח שאם אימון אחד לא הצלחת לעשות "דיפ", אימון לאחריו אתה עושה סקוואט מלא עם אותו משקל..
זה כמו להכשל בלמשוך 100 קילו בטכניקה גרועה ולהצליח למשוך 150 בטכניקה טובה.

האימון הראשון שלא הצלחתי בו זה אימון שעשיתי בבלי חימום ואז כאילו עשיתי חצי
אז השארתי אותו משקל לעבוד על זה ובסדר vתחת שלי עובר את הברכיים,

ואני לא מבין מה הבעיה באיך שהתחלתי הלחתי לחדר כושר בדקתי את הrm5 בכל התרגילים הורדתי 10 אחוז בכל תרגיל והתחלתי, ההיתה לי רק היתקדמות 1 דרסטית שבה העלתי בהכל יותר מידי שזה היה בטעות,
אני לא מבין מה ממש הבעיה הסקוואט שאתם לא ראיתם אותי עושה או העליה של המשקלים ?
כי אני הולך בידיוק לפי הספר.

כאילו בעליה הבאה אני רוצה להוסיף לסקוואט 5 קילו ל100,
בחזה להוסיף 4.4 קילו, ל91.1
ובדדליפט 7.5 קילו ל92.5
ובמיליטרי להוסיף -4-4.5קילו ל44
זה יותר מידי ??? כי אני הולך לפי העליה שריפיטו רשם.

אבל אני יצלם פעם הבאה סקוואט בכל מקרה נקווה שלא יהיה קשה ב100.

נערך לאחרונה:
אף אחד לא מוריד 20%. זה מיותר.
זה דווקא עדיף לדעתי...
במיוחד בסקוואט
אחרי הסקוואט בתוכנית שלי אני מת, חם לי, ובא לי לדפוק את הביצים בקיר, לעשות סקוואט בעצימות קלה יתן לי יותר כוח בתרגילים האחרים ואולי אני יצליח אותם ביותר קלות
לאדע, זה דעתי 😲

זה דווקא עדיף לדעתי...
במיוחד בסקוואט
אחרי הסקוואט בתוכנית שלי אני מת, חם לי, ובא לי לדפוק את הביצים בקיר, לעשות סקוואט בעצימות קלה יתן לי יותר כוח בתרגילים האחרים ואולי אני יצליח אותם ביותר קלות
לאדע, זה דעתי 😲

כן, תוך כדי שאתה מאבד כוח. אם אתה רוצה לנוח, תוריד את הווליום בצורה דרסטית. לא את העצימות. נגיד במקום לעשות 3 פעמים בשבוע 3x5 תרד לפעמיים בשבוע 3x3 ותראה איזה קסם.

כן, תוך כדי שאתה מאבד כוח. אם אתה רוצה לנוח, תוריד את הווליום בצורה דרסטית. לא את העצימות. נגיד במקום לעשות 3 פעמים בשבוע 3x5 תרד לפעמיים בשבוע 3x3 ותראה איזה קסם.
אבל זה אומר לשנות את התוכנית שאתם כל כך דוגלים בלא לגעת בה...🙄

אנחנו מדברים כאן על דילואד. זה חלק מהתוכנית. יש הרבה דרכים לעשות דילואד. רק אמרתי שאני לא אוהב את הדרך שלך.

ואני דוגל בלעשות כל מה שצריך כדי להמשיך להתקדם. גם אם זה כולל "לשנות את התוכנית".

אף אחד לא מוריד 20%. זה מיותר.

אתה צודק בגדול אבל בעניין הזה זה לא רלוונטי

אתם צריכים לזכור שהProgramming לתכנית, כלומר התכנון המקורי בתכנית מתיחס לבן אדם שרק נכנס למכון, ולא נגע במוט עוד לפני, לכן יש לו טווח התקדמות ענק

אבל שוב, בהתחשב במצב הזה, הוא יתקע יחסית מהר, אין מה לעשות...
אם הוא יוריד 15-20 אחוז הוא יתקדם הרבה יותר טוב ולאורך זמן יותר ארוך.

זה קצת מה שאני התכוונתי אבל הוא לא הבין.. (הייתי עדין)..

עם דדליפט 85, אני מאוד מאוד מאוד מתקשה להאמין שהוא מצליח לעשות סקוואט בטכניקה טובה ומלאה עם 95....

בדיוק.
אני אפילו לא מתקשה, אני בטוח שלא.

itayprz תקרא את ההודעה הקודמת, תעשה חישוב ותראה שזה גם יותר הגיוני שתצטרך להתחיל יותר נמוך
בוא נלך לתכלס, נגיד הסקוואט 80, הורדת 8 קילו, תוך גג 2-3 אימונים אתה חוזר לשם - כלומר תוך שבוע......

אתה צודק בגדול אבל בעניין הזה זה לא רלוונטי

אתם צריכים לזכור שהProgramming לתכנית, כלומר התכנון המקורי בתכנית מתיחס לבן אדם שרק נכנס למכון, ולא נגע במוט עוד לפני, לכן יש לו טווח התקדמות ענק

אבל שוב, בהתחשב במצב הזה, הוא יתקע יחסית מהר, אין מה לעשות...
אם הוא יוריד 15-20 אחוז הוא יתקדם הרבה יותר טוב ולאורך זמן יותר ארוך.

אני מודה שלא התעמקתי במקרה הספציפי הזה. דיברתי באופן כללי. סביר להניח שאם הדדליפט יותר נמוך מהסקוואט אז יש פה בעיה חוץ מ programming.

• פותח/ת השרשור
אני מודה שלא התעמקתי במקרה הספציפי הזה. דיברתי באופן כללי. סביר להניח שאם הדדליפט יותר נמוך מהסקוואט אז יש פה בעיה חוץ מ programming.

הדדליפט יותר נמוך מכיוון שאף פעם לא עשיתי דדליפט תמיד עשיתי את הרומני,
וגם לא בעצימות גבוה לעומט הסקוואט,

ולגבי הסקוואט אתם אומרים שכדי לי לחזור ל80 קילו רק כדי שאני לא יתקע בהמשך ? לא הבנתי למה לחזור אחורה ? כאילו סבבה אני יחזור אבל אני יחזור לזה כבר באימון השני או השלישי
כי צריך להעלות 7-9 קילו בהתחלה.

ולגבי הסקוואט אתם אומרים שכדי לי לחזור ל80 קילו רק כדי שאני לא יתקע בהמשך ? לא הבנתי למה לחזור אחורה ? כאילו סבבה אני יחזור אבל אני יחזור לזה כבר באימון השני או השלישי

תפסיק להיתפס לזה זה לא אוניברסלי..
אל תהיה בוק.. תקשיב לגוף..

• פותח/ת השרשור
כי כנראה הטכניקה לא טובה..

תעלה סירטון

יכול להיות שלא
מחר אני ינסה לצלם סירטון אבל לא בתוח שאני ילך מחר כי יש לי בגרות אז אולי יום שישי,
אני יצלם את הסירטון עם 100 קילו כי 80 קילו זה יהיה קל.

יכול להיות שלא
מחר אני ינסה לצלם סירטון אבל לא בתוח שאני ילך מחר כי יש לי בגרות אז אולי יום שישי,
אני יצלם את הסירטון עם 100 קילו כי 80 קילו זה יהיה קל.

אתה מפספס את הנקודה..

אומרים לך לרדת, ולרדת דרסטית, מסיבה פשוטה:
התחלת עכשיו עם 80, אבל אתה תעצר מוקדם הרבה יותר ממה שנראה לך, וזה במצב בו אתה כן מצליח להשלים 5+5+5.

אתה טועה.
אתה לא כל כך ב"התחלה", לפחות לא "בהתחלה" אליה מתכוונים
7-9 קילו אתה שם על המוט אם אתה מתחיל מ40 קילו דד ליפט, לא ב80.

• פותח/ת השרשור
איזה באסה אתמול היתב לי בגרות אז לא ההיתי במכון ,
תיכננתי ליגמור אותה מוקדם ונישארתי עוד שעתיים וההיתי על בטן ריקה,

והיום ההיתי במכון היה סגור כוסאמא שלהם אני פאקינג משלם כדי שיהיה סגור.

• פותח/ת השרשור
טוב היום היה אימון מיוחד,
בחזה העלתי 4.6 קילו ל9 ולא הצלחתי יותר מ2 חזרות אז הורדתי עוד 2 קילו ועשיתי עוד 2 חזרות, 91 קילו
בסט השני הורדתי ל90 קילו ועשיתי 5 חזרות אבל האחרון היה כזה קשה, וואלה 3 אנשים זינקו עלי לתפוס את המוט אבל בידיוק הספקתי לסיים ת5,
ובשלישי כבר עשיתי עם 85 קילו 5 חזרות,

דוגרי ההיתי צריך תאימון הזה כדי להבין שאני צריך להעלות במשקלים לאט יותר ,
אז יש לי גם פה שאלה מה אתם אומרים אם אני אימון הבא יעשה 85 זה בסדר,

בסקוואט עשיתי מה שאמרתם הורדתי ל70 קילו וירדתי עד עד עד הסוף, לא צילמתי אבל עומק היה .
אני לאט לאט יוסיף

-דדליפט הלך פצצה שמתי 90 קילו 5 חזרות , האחיזה לא היתה ממש בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית