עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אנשים נורמאלים לא אבל משוגעים שרוצים להצליח כמוני ודוד מיתאמנים כל יום בערך 3 שעות
הסוד הוא סקוואט ודדליפט כל יום .
יש לי מטרה- כוח ומסת שריר, לא יודע עד כמה זה אפקטיבי וטוב להתאמן כל יום למתאמן מתחיל.... זה נשמע אחלה מתכון לפציעות, הגוף חייב מנוחה לא משנה איך תראה את זה.
לכם יש מאמן והוא בטח עושה את השיקולים שלו.
אגב מצטרף לזה שמעלי, פתחו לוג אם באליכם
אנחנו נחשוב על הרעיון של הלוג
ותאמין לי הפציעות מגיעות כשאתה לא מיתאמן הרבה זמן ואז חוזר למישקלים גדולים יש אחד שאני מכיר שבזמנו היה עושה 3-4 אימונים ביום והוא לא היה מיתלונן כך שאל תדבר לפני שאתה מנסה והגוף נח מספיק בשבת וגם אז הוא לא תמיד נח העיקר לישון כל יום לא פחות מ-10 שעות ולאכו רגיל בלי שום דיאטות של חלבונים צריך לערב הכל ולאכול כמה שיותר המסה תבוא אם הזמן
אתה מאד מפתיע אותי עם רמת ההתאוששות שלך, אני כמובן לא ברמה שלך ואני אפילו לא מתאמן שנה. אבל להתאמן כל יום עצים קצת קשה לי להאמין. אני מתאמן 4 פעמים בשבוע וזה יוצא בול. היו תקופות שהייתי מתאמן 5 פעמים בשבוע ולא הצלחתי להתאושש, הייתי בא לאימונים כמו סמרטוט. אני מאמין כאשר הרמה של האתלט עולה כך גם הנפח של האימונים עולה (ימי אימונים, מספר אימונים ביום וכו'.) אבל אפילו אם תסתכל על תוכניות של הבולגרים (אם הזיכרון לא מטעה אותי) חייב ליהיות משחק של עצימות מול תדירות ונפח אימון (היחסים ביניהם). כמובן הם גם על חומרים שתורמים להתאוששות.
קח גם בחשבון שיש פה אנשים שעובדים או לומדים ולישון 10 שעות ביום ורק להתאמן, קצת קשה. הרי אף אחד לא מרוויח פה ממישקולנות מספיק כסף כדי ליסגור את החודש שלא לדבר אם הוא מרוויח בכלל.
יהיה מאד מעניין אם תשתפו את האנשים בפורום בתוכניות אימונים שלכם. הרי אתם לא חברי פורום רק בישביל להעלות סירטונים ולקבל תגובות עד כמה אתם חזקים. יהיה נחמד אם תתרמו פה ידע לאנשים ולענף כולו. אולי כך הענף יתפתח יותר.
+1 מסכים איתו מילה במילה
הבעיה היא שאצלנו לכל ספורטאי יש אימון משלו שמתאים לאופן שלו למשל אני יכול לעבוד בלי מנוחות בלי שום חומרים שעוזרים להיתאושש אבל לא כל אחד יכול ולפי התגובות שאני רואה פה אני לא חושב שהתוכנית שאני מיתאמן בא תתאים לכם כל אחד צריך לימצוא את מה שנוח לו אבל בכל מיקרה בימים הקרובים אני יפרסם לוג אימונים אבל לא באשכול הזה כך שכדאי לכם לעקוב אחריי הפירסומים
הבעיה היא שאצלנו לכל ספורטאי יש אימון משלו שמתאים לאופן שלו למשל אני יכול לעבוד בלי מנוחות בלי שום חומרים שעוזרים להיתאושש אבל לא כל אחד יכול ולפי התגובות שאני רואה פה אני לא חושב שהתוכנית שאני מיתאמן בא תתאים לכם כל אחד צריך לימצוא את מה שנוח לו אבל בכל מיקרה בימים הקרובים אני יפרסם לוג אימונים אבל לא באשכול הזה כך שכדאי לכם לעקוב אחריי הפירסומים