הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תפריט גרעון חדש

• פותח/ת השרשור Reflect
  • פורסם בתאריך

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
החלטתי להפסיק עם ה-AD ולחזור לתפריט גרעון רגיל ומאוזן, אז בניתי תפריט חדש ואני צריך את חוות דעתכם.
אני 163 ס"מ, 69 ק"ג (חזרו הנוזלים סעמק;azban), בן 19.

קצת לא הסתדרו לי הערכים הסופיים, יכול להיות שהמחשבון קלוריות מזייף טיפה. בכל מקרה בהתחלה ניסיתי לתת יתרון מסוים לפחמימה אבל ראיתי שזה גומר לי את כל הקלוריות ובקושי הגעתי לערכי השומן, אז הורדתי קצת (למרות שמוזר לי שהצלחתי להכניס רק 130 גרם פחמימה בתפריט שהוא לא דל בפחמימה בכלל, שזה ממש קצת).

האם ערכי השומן בסדר? אני מתסף באומגה 3 (צורך 2.4 גרם EPA+DHA סה"כ ליום)

שבת שלום 🤪

קבצים מצורפים

• תפריט ספטמבר.doc
    KB 37.5 · צפיות: 167
נראה בסדר אבל בחירת המזונות קצת לא לטעמי. לאכול רק טונה במים, או 27 גרם קורונפלקס בבוקר קצת מעט מידי ומגעיל מידי בלי חלב.
גוון יותר בתפריט, אתה עושה את זה בתור משהו אובססיבי מידי והעיקר שתגיע למשקל היעד שהצבת לעצמך, ככה נשברים הכי מהר ואז חוזרים למשקל הישן או עולים במשקל מהר מאוד בסוף הירידה. הכי קשה זה לשמור לאחר מכן ולא לרדת ומניסיון אישי ככל שהירידה יותר "עלובה" מבחינת בחירת המזונות שאתה אוכל, ככה יהיה לך פחות חשק לאחר מכן לשמור לטווח הארוך.

• פותח/ת השרשור
אני מסכים איתך לגמרי, אבל אין לי מושג מה לעשות... אני מרגיש שזה בדיוק הזמן ללמוד על עצמי ולא להביא את עצמי שוב פעם לעליה של כל המשקל, אבל אני לא יודע איך. בשבועיים ניטרלי שעשיתי אכלתי כמו מטורף, אני מפחד שזה מה שיקרה כשאפסיק עם הדיאטה. כל העליה של הנוזלים לא תרמה להרגשה הכללית גם ככה, אני נראה כמו בלון.

תמיד מחזרה של דיאטה חוזרים הרבה יותר רעבים ..אל תדאג..זה לא ישאר ככה..הרעב ירד אבל בכל מקרה לשמור על התפריט הזה דיי יהיה סבל,וסבלת מספיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית