הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך ההעמסה?

עוגיפלצת

משתמש מתחיל
277
3
נק' מוניטין:
70
277
3
בחיטוב עצבני, סביבות 7-8% שומן כרגע
עומד לסיים בקרוב מאוד!!! בגדול נשבר ה*** אבל הראש הפסיכוטי שלי לא מאפשר לי להפסיק.
הקיצר היום החלטתי לזרום על העמסה
ארוחת בוקר: דייסת קוואקר עם קצת פירות בקינמון
כוס מיץ תפוזים סחוט
פנקייק מחיטה מלאה עם קצת גבינת מסקרפונה בצד (מודה, אכלתי ככפית וחצי... לא התאפקתי חח)

עוד מעט מסיבת צהריים ואחריה מסיבת ערב. צפוי אוכל רב, אנסה לברור את המתאים בלבד

מצד אחד עצוב לי לשמוע שזה (כל) מה שאתה אוכל בהעמסה, מצד שני זו כנראה הסיבה שלא הצלחתי להגיע ל-% שומן נמוך כ"כ בחיטוב.. כל הכבוד על הנחישות.

• פותח/ת השרשור
חחח זו רק ארוחת הבוקר! מאז כבר אכלתי 6 עוגיות גרנולה ושיבולת שועל, וכאמור לפניי 2 ארוחות!! וברור שרני סופר כפיות גבינת מסקרופנה, אין לה שום ערך תזונתי חוץ מטעם מטריף

---------- התגובה התווספה ב 16:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:46 ----------

המשך העמסה: עוגיות גרנולה לרוב, 2 עוגיות גרנולה עם שוקולד! סלט בורגול, פשטידת תפו״א ובצל, סלט קינואה ועדשים, פיתות מחיטה מלאה, מעט חומוס (הקוסם!! אין עליו!!!)

אתה אוכל מעט מידי, תקפיד להגיע ללפחות תחזוקה ושהרוב יהיה מפחמימות. עדיף לחרוג ל 500 מעל התחזוקה ואם אתה עושה אימון באותו היום, השלם את הקלוריות בהתאם.

• פותח/ת השרשור
אתה אוכל מעט מידי, תקפיד להגיע ללפחות תחזוקה ושהרוב יהיה מפחמימות. עדיף לחרוג ל 500 מעל התחזוקה ואם אתה עושה אימון באותו היום, השלם את הקלוריות בהתאם.

תודה רבה על התגובה
בערב של אותו היום כבר התחרעתי, מדבר על מלא עופות שחיסלתי (השתדלתי להוריד את העור), איזה 2 צלחות ספגטי עם רוטב בולונז, עוגות קמח
בשוקולד לא נגעתי

לא חושב שבסה"כ הכללי זה יוצא מעט מדי ליום שלם, האם אני טועה?

אתה לא אמור לחסל עופות בהעמסה, אלא דווקא כמות נמוכה של חלבון ושומן, וכמות גבוהה של פחמימות.

בקיצור, עוגי, תתחיל לאכול, אחרת אני דואג לשינוי הניק שלך!

• פותח/ת השרשור
אתה לא אמור לחסל עופות בהעמסה, אלא דווקא כמות נמוכה של חלבון ושומן, וכמות גבוהה של פחמימות.

בקיצור, עוגי, תתחיל לאכול, אחרת אני דואג לשינוי הניק שלך!

מה תתחיל לאכול אני בחיטוב!!!
השתדלתי באותו היום להכניס לפה כל מה שנראה כמו פחמימה, בלי לחשבן
העופות היו רק בונוס טעים... 😃

נ.ב.
היום יום בלי אימון ובלי אירובי. אלה דווקא הימים הכי קשים, כי אני מת מרעב. מתתתתתת
הייתי עכשיו בסופר ורציתי לאכול כל מה שראיתי, גם דברים שבדרך כלל לא טעימים לי פתאום נראו מפתים ומגרים (חטיף בוטנים מסוכרים... מי מסתכל על זה בכלל? אז זהו, ש...)
אני ממש קרוב להישבר.
ביום ראשון הבא אני מפסיק ועובר למאסה.
נמאס שלושה חודשים להיות כל הזמן רעב.
אפרסם תמונות סוף חיטוב, דווקא יצא ממש טוב יחסית לחיטוב רציני ראשון

מה תתחיל לאכול אני בחיטוב!!!
אז איך קוראים לך עוגיפלצת, איך??? אפילו בהעמסה אתה אוכל כמו ציפור. אתה צריך להיקרא big bird.

העופות היו רק בונוס טעים... 😃
תגדיר טעים.

אני ממש קרוב להישבר.
ביום ראשון הבא אני מפסיק ועובר למאסה.
נמאס שלושה חודשים להיות כל הזמן רעב.
אפרסם תמונות סוף חיטוב, דווקא יצא ממש טוב יחסית לחיטוב רציני ראשון
אם הגעת למטרות שלך אז סבבה, תפסיק.
אבל אם לא, אז אל תישבר. תלעס חסות ומלפפונים ותשתה הרבה מים, זה סותם את התאבון. תתסף בסיבים תזונתיים, זה סותם את הבטן.

• פותח/ת השרשור
אז איך קוראים לך עוגיפלצת, איך??? אפילו בהעמסה אתה אוכל כמו ציפור. אתה צריך להיקרא big bird.

תגדיר טעים.

אם הגעת למטרות שלך אז סבבה, תפסיק.
אבל אם לא, אז אל תישבר. תלעס חסות ומלפפונים ותשתה הרבה מים, זה סותם את התאבון. תתסף בסיבים תזונתיים, זה סותם את הבטן.

רעיון מעולה!! לא ידעתי שיש תוסף כזה
תשמע המטרה שלי הייתה 7%, ביום ראשון אני הולך להימדד. מאמין שאהיה סביבות 7.5% +-, אבל כבר באמת לא אכפת לי. אני לא עולה על במה, יש פסים, יש הפרדות, אז חלאס
ותקרא את תחילת הפוסט, כתבתי שם בשורה הראשונה שאני בחיטוב!!

חחחח אחרת ברור שזה לא נקרא לאכול, לספור עוגיות גרנולה זה לא בדיוק נקרא אוכל כשאתה במסה, זה אולי ככה ספתח חמוד לבוקר טוב חחח

😃 כל זה היה בצחוק, אני יודע שאתה בחיטוב.

אם הגעת לאחוז שומן כזה, בטח שיש לך סיבה להפסיק. כל הכבוד לך, תעלה תמונה!

• פותח/ת השרשור
תמונות מסוף אימון אתמול
כאמור, מסיים חיטוב יום ראשון

הערכת %??

קבצים מצורפים

• IMG_0668.JPG
    IMG_0668.JPG
    KB 66.7 · צפיות: 222
  • IMG_0670.JPG
    IMG_0670.JPG
    KB 71.1 · צפיות: 192
  • IMG_0672.JPG
    IMG_0672.JPG
    KB 64.6 · צפיות: 210
  • IMG_0664.JPG
    IMG_0664.JPG
    KB 86.7 · צפיות: 222
  • IMG_0669.JPG
    IMG_0669.JPG
    KB 69.4 · צפיות: 218
פייי אחי איזה חיטוב פצצה כל הכבוד!! אני בשלב הזה הייתי מתחיל תוכנית מסה נקייה (ככל שניתן) עד הקיץ.. איזה יופי האלכסונים של הבטן אחי מחזיק ממך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית