הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך ההעמסה?

עוגיפלצת

משתמש מתחיל
277
3
נק' מוניטין:
70
277
3
בחיטוב עצבני, סביבות 7-8% שומן כרגע
עומד לסיים בקרוב מאוד!!! בגדול נשבר ה*** אבל הראש הפסיכוטי שלי לא מאפשר לי להפסיק.
הקיצר היום החלטתי לזרום על העמסה
ארוחת בוקר: דייסת קוואקר עם קצת פירות בקינמון
כוס מיץ תפוזים סחוט
פנקייק מחיטה מלאה עם קצת גבינת מסקרפונה בצד (מודה, אכלתי ככפית וחצי... לא התאפקתי חח)

עוד מעט מסיבת צהריים ואחריה מסיבת ערב. צפוי אוכל רב, אנסה לברור את המתאים בלבד

• פותח/ת השרשור
תפסיק את החיטוב בסוף לא ישאר ממך כלום.

אכן מסכים. מפסיק ביום ראשון.

---------- התגובה התווספה ב 20:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:42 ----------

כל הכבוד על ההתמדה, אבל למה ירדת לאחוז כ"כ נמוך?

כי עכשיו יש לי טווח גדול יחסית לעלות מסה נקייה בלי להתנפח יותר מדי. עכשיו אני יכול להיות במסה נקייה כווווול החורף בראש שקט ונטול דאגות.

---------- התגובה התווספה ב 20:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:43 ----------

פייי אחי איזה חיטוב פצצה כל הכבוד!! אני בשלב הזה הייתי מתחיל תוכנית מסה נקייה (ככל שניתן) עד הקיץ.. איזה יופי האלכסונים של הבטן אחי מחזיק ממך.

תודה רבה אחי, זה מה שאני מתכנן באמת, מסה נקייה כמה שיותר, עד סוף האביב ככה... המווון זמן להיבנות יפה. מתכנן לעלות נטו 4 קילו שריר, מקווה שאצליח
איך הסתדרת בסוף עם הבצפר אחי? כל האוכל וההכנות שלו וזה?

איך נראו האימונים שלך במהלך החיטוב?

תוצאה מרשימה אבל זה הזמן להפסיק אחרת כמו שאמרו פה אתה תעלם 😃

• פותח/ת השרשור
איך נראו האימונים שלך במהלך החיטוב?

תוצאה מרשימה אבל זה הזמן להפסיק אחרת כמו שאמרו פה אתה תעלם 😃

תודה רבה על ההערכה. כאמור, מפסיק ביום ראשון.
האימונים שלי במהלך החיטוב נראו כמו הפירמידה שמופיעה בחתימתך.

---------- התגובה התווספה ב 21:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:33 ----------

מצד אחד עצוב לי לשמוע שזה (כל) מה שאתה אוכל בהעמסה, מצד שני זו כנראה הסיבה שלא הצלחתי להגיע ל-% שומן נמוך כ"כ בחיטוב.. כל הכבוד על הנחישות.

אחי איך אני אוכל יותר אם אני בשלבי חיטוב אחרונים על חד ספרתי?

תודה רבה על ההערכה. כאמור, מפסיק ביום ראשון.
האימונים שלי במהלך החיטוב נראו כמו הפירמידה שמופיעה בחתימתך.

---------- התגובה התווספה ב 21:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:33 ----------

אחי איך אני אוכל יותר אם אני בשלבי חיטוב אחרונים על חד ספרתי?

מה הבעיה? בהעמסות לדעתי אתה יכול להרשות לעצמך כדי לא להשבר וכדי להכניס קצת סוכר לנשמה.

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה? בהעמסות לדעתי אתה יכול להרשות לעצמך כדי לא להשבר וכדי להכניס קצת סוכר לנשמה.

מסכים!! בגלל זה הקוואקר היה על סוכר והפנקייק היה על סוכר ובעוגיות הגרנולה היה סוכר ובאותו ערב אכלתי עוגת קמח עם סוכר ושתיתי תה עם סוכר...*

אכן מסכים. מפסיק ביום ראשון.

---------- התגובה התווספה ב 20:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:42 ----------

כי עכשיו יש לי טווח גדול יחסית לעלות מסה נקייה בלי להתנפח יותר מדי. עכשיו אני יכול להיות במסה נקייה כווווול החורף בראש שקט ונטול דאגות.

---------- התגובה התווספה ב 20:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:43 ----------

תודה רבה אחי, זה מה שאני מתכנן באמת, מסה נקייה כמה שיותר, עד סוף האביב ככה... המווון זמן להיבנות יפה. מתכנן לעלות נטו 4 קילו שריר, מקווה שאצליח
איך הסתדרת בסוף עם הבצפר אחי? כל האוכל וההכנות שלו וזה?

הסתדרי מצויין תודה שאתה שואל, אני כל הזמן חוזר על מה שמארת לי בראש :"..שים זי* אתה זה שמרים ברזל ולא הם!" חחחח אני אשכרה אוכל בבצפר חזה עוף וטונה במים איזה הזוי אני!@#!👏

• פותח/ת השרשור
הסתדרי מצויין תודה שאתה שואל, אני כל הזמן חוזר על מה שמארת לי בראש :"..שים זי* אתה זה שמרים ברזל ולא הם!" חחחח אני אשכרה אוכל בבצפר חזה עוף וטונה במים איזה הזוי אני!@#!👏

תכלס אחי שמח שהשפעתי. אמרתי לך אני מורה בעצמי, אז כן נראה הזוי שאני עובד בבצפר דתי והמורות שם כולן דתיות ולא מבינות מה זו האבקה הלבנה הזאת שאני שותה שם בבוקר (קריאטין חחח 😆 ), ומתפלאות איזה שולחן אני פותח שם ולמה אני אוכל כל כך הרבה חלבונים וזורק את הצהוב וחושבות שאני מוזר, אין לי בעיה עם זה, יש מצב שאני באמת מוזר אבל אני יודע מה טוב וחשוב לי, וכל עוד אני לא פוגע באף אחד עם המוזרות שלי מה אכפת לי??
לגביך, בני נוער הם פחות סובלניים ממבוגרים אז ייתכן שלך יציקו קצת בהתחלה, אני מציע לך להיות חכם ולא להתייחס. אם רואים עליך תוצאות כבר עכשיו תבוא פעם אחת בגופיה לבצפר (לא יודע אם מותר אצלכם), מהר מאוד כולם יסתמו תג'ורה, אם עוד לא רואים תן לשטויות שלהם רק לדרבן אותך יותר, כדי להוכיח להם שאתה יודע מה אתה עושה ומה טוב עבורך
איפה מתאמן אחי?

ואגב, כרגע מסה/חיטוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית