הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תכנית SS

• פותח/ת השרשור plock88
  • פורסם בתאריך

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
אני מתאמן באזור ה-8 חודשים, בן 18 כרגע 1.69 ושוקל 70 +- , כרגע בדל פחמימה מקווה לסיים עוד 10 ימים בערך , להיות טיפה על נייטראלי ולהתחיל מסה בכל הכוח .
בזמן ה8 חודשים שהתאמנתי היו לי יותר זמני חיטוב מאשר מסות כי תמיד הייתי גדול כזה ורחב ולכן האמנתי שדיאטה ממושכת במקביל לאימוני משקולות לא תזיק , אבל ראיתי לאורך התקופה הרבה שהאמנתי בגישה שלי שאמנם אני מרזה והכל אבל זה לא מספק אותי ונראה שעשיתי כמה וכמה טעויות. הכוח השתפר מאוד אבל מרגיש שצריך עוד לשפר , מבחינת מסת שריר גדל קצת (לא הייתי הרבה במסה) וגם התחטב הגוף יותר מאשר גדל . לכן , במסה הקרבה לבוא חשבתי לבצע את תכנית ה- SS למשך חודשיים + עד שאגיע ליעדים שאציב לעצמי (כי בכל זאת PL זה לא הכיוון..)
ולחתוך משם לתכנית פיצול אחרת ושם יותר לבדד שרירים קטנים ולהשקיע על כל החלקים שכביכול יהיו "בפיגור" (אם יהיו כאלו) . להמשיך עם הפיצול כמה זמן שיידרש ולחתוך לחיטוב, אחוז שומן כרגע לא ממש מעניין אותי ולא בעתיד עד לחיטוב אין מה לדבר..
מה דעתכם ? הייתם מציעים לי לבחור בדרך הזאת ? מכל מי שעשה פה SS באמת הרגשתם שיפור ניכר אצלכם אחרי שהגעתם לאזור המשקלים ה"כבדים" ? ? ואם כן , יותר בכוח או במסת שריר?

SS זה הדבר הכי טוב שקרה לכולם פה מבחינת האימונים. אחרי שתסיים אותה (למה חודשיים? אל תגביל בזמן) בכלל לא תחשוב על פיצולים, ותבין שזה בזבוז זמן.

• פותח/ת השרשור
אז ממשיכים אחרי זה לתכנית מפורסמת אחרת ? שהיא למעשה המשך של SS ? כמו טקסס מטהוד וכל אלה?
ורק בשביל הפרוטוקול- אני לא מגביל את עצמי בחודשיים ..רשמתי שכשאגיע ליעדי המשקלים שלי אני אחשוב על לחתוך לתכנית מסה אחרת .

אפשר טקסס, אפשר ליניארית (הכי טוב), אפשר FBW או איזה AB, כל אחד בוחר מה שבא לו. אבל מעט מאד חוזרים לתוכנית שכוללת את האות C בתוכה.

יש תכניות אחרי זה לבחירה גם בסגנון W4SB ותכניות אחרות שעובדות על פלג גוף עליון יותר ומעודדות לחיצות הרבה יותר מסקוואטים עם ימים דינמיים וכו'.

אישית עליתי בערך 10 קילו במאסת גוף חיונית בSS, פחות או יותר בשנה, בעיקר בפלג גוף תחתון וגב(שיט, בוינגייט אמרו שזה לא אפשרי...)

• פותח/ת השרשור
לא עלתה אצלי מחשבה אחרי SS לשלב בתכנית את האות C ^^
אבל אני מאמין אחרי SS אני כבר אחשוב אחרת על כל התכניות..כשאראה תוצאות תכל'ס
כרגע זה רק במחשבה איך לתכנן את המסה ואיך זה משתלב עם היעד של החיטוב .
הבעיה היא שתכנית כמו SS דורשת הרבה אוכל כדי להתאושש באופן מהיר ואני רוצה לעשות מסה יותר "נקייה" כי הגנטיקה שלי ככה שהיא בדיוק ההפך מאלו שאוכלים כמה שרוצים ולא משמינים. אז אני מקווה שהגוף יתאושש בכל זאת יתאושש אחרי אימון SS ועד לאימון שאחריו , לדעתכם במצב כזה נדרש שימוש בקריאטין ? כי חשבתי על זה בזמן האחרון..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית