הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי הספרים של לייל מקדונלד

• פותח/ת השרשור shayker
  • פורסם בתאריך
S

shayker

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
האם מישהו שקרא את כל הספרים יוכל לחוות דעתו האם יש סדר מסויים שבו עדיף לקרוא אותם?

יש קשר בין הספרים לדוגמא ספר הפרוטאין כן קשור לספר על דיאטה קטג'נית ויש קשר גם לספר של השומן העיקש.

קשר תמיד קיים קלוש ככל שיהיה.

כולם אומרים שהפרוטאין הכי משעמם. לדעתי הוא הכי מועיל ומעניין.

יש קשר בין הספרים לדוגמא ספר הפרוטאין כן קשור לספר על דיאטה קטג'נית ויש קשר גם לספר של השומן העיקש.

קשר תמיד קיים קלוש ככל שיהיה.
אין קשר בין הספרים הכוונה שזה לא סיפור בהמשכים כמו שר הטבעות. אם תקרא את ספר X הוא לא ישפיע על המידע בספר Y. זה שהמידע בספרים של לייל חוזרים זה כבר סיפור אחר. אבל כל ספר אפשר לבוא ולקרוא בלי שום ידע מקדים ותמיד תקבל את החפירה של ה 40-50 עמודים הראשונים שדומה בכל הספרים שלו. הספר על הפרוטאין זה לא ספר שקוראים אותו מדף 1 עד סוף הספר, זה ספר כמו אינצקליפודיה שכשרק צריכים משהו באים וקוראים את החלק הרלוונטי שצריכים. כדי לקרוא את הדף הראשון בכל פרק, תוכן העניינים ו 1-2 דפים האחרונים בכל פרק כדי לקבל את הסיכום זה הכל (אני קראתי את כולו, כי טסתי 20 שעות ולא היה לי מה לעשות).

אין קשר בין הספרים הכוונה שזה לא סיפור בהמשכים כמו שר הטבעות. אם תקרא את ספר X הוא לא ישפיע על המידע בספר Y. זה שהמידע בספרים של לייל חוזרים זה כבר סיפור אחר. אבל כל ספר אפשר לבוא ולקרוא בלי שום ידע מקדים ותמיד תקבל את החפירה של ה 40-50 עמודים הראשונים שדומה בכל הספרים שלו. הספר על הפרוטאין זה לא ספר שקוראים אותו מדף 1 עד סוף הספר, זה ספר כמו אינצקליפודיה שכשרק צריכים משהו באים וקוראים את החלק הרלוונטי שצריכים. כדי לקרוא את הדף הראשון בכל פרק, תוכן העניינים ו 1-2 דפים האחרונים בכל פרק כדי לקבל את הסיכום זה הכל (אני קראתי את כולו, כי טסתי 20 שעות ולא היה לי מה לעשות).
אני גם קראתי מההתחלה עד הסוף. ;maeq
הסוף מטורף!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית