עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין קשר בין הספרים הכוונה שזה לא סיפור בהמשכים כמו שר הטבעות. אם תקרא את ספר X הוא לא ישפיע על המידע בספר Y. זה שהמידע בספרים של לייל חוזרים זה כבר סיפור אחר. אבל כל ספר אפשר לבוא ולקרוא בלי שום ידע מקדים ותמיד תקבל את החפירה של ה 40-50 עמודים הראשונים שדומה בכל הספרים שלו. הספר על הפרוטאין זה לא ספר שקוראים אותו מדף 1 עד סוף הספר, זה ספר כמו אינצקליפודיה שכשרק צריכים משהו באים וקוראים את החלק הרלוונטי שצריכים. כדי לקרוא את הדף הראשון בכל פרק, תוכן העניינים ו 1-2 דפים האחרונים בכל פרק כדי לקבל את הסיכום זה הכל (אני קראתי את כולו, כי טסתי 20 שעות ולא היה לי מה לעשות).יש קשר בין הספרים לדוגמא ספר הפרוטאין כן קשור לספר על דיאטה קטג'נית ויש קשר גם לספר של השומן העיקש.
קשר תמיד קיים קלוש ככל שיהיה.
אני גם קראתי מההתחלה עד הסוף. ;maeqאין קשר בין הספרים הכוונה שזה לא סיפור בהמשכים כמו שר הטבעות. אם תקרא את ספר X הוא לא ישפיע על המידע בספר Y. זה שהמידע בספרים של לייל חוזרים זה כבר סיפור אחר. אבל כל ספר אפשר לבוא ולקרוא בלי שום ידע מקדים ותמיד תקבל את החפירה של ה 40-50 עמודים הראשונים שדומה בכל הספרים שלו. הספר על הפרוטאין זה לא ספר שקוראים אותו מדף 1 עד סוף הספר, זה ספר כמו אינצקליפודיה שכשרק צריכים משהו באים וקוראים את החלק הרלוונטי שצריכים. כדי לקרוא את הדף הראשון בכל פרק, תוכן העניינים ו 1-2 דפים האחרונים בכל פרק כדי לקבל את הסיכום זה הכל (אני קראתי את כולו, כי טסתי 20 שעות ולא היה לי מה לעשות).