עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה אפשר לקרוא על זה?כבר דנו בנושא הזה בעבר, זהו מדע בדיוני ואין אמת מאחורי כך.
אלרגיות למזון זה דבר נרחב ואין כלל שאומר שלמי שיש סוג דם O יהיה רגיש ללקטוז כי רגישים ללקטוז תמצא בכל סוגי הדם בעולם ובגלל זה לא תצליח לעולם למצוא כלל של מזון על בסיס סוג דם.יש לי את הספר בבית, לא יודע לגבי הרעיון. לא ניסיתי.
אישית לדעתי יש היגיון בכך שלא כל בני האדם בעולם אמורים לחיות על אותה תזונה בדיוק. יש אנשים שקשה להם לאכול דברים מסויימים או שפשוט לא עושים טוב לגוף שלהם.
אלרגיות למזון זה דבר נרחב ואין כלל שאומר שלמי שיש סוג דם O יהיה רגיש ללקטוז כי רגישים ללקטוז תמצא בכל סוגי הדם בעולם ובגלל זה לא תצליח לעולם למצוא כלל של מזון על בסיס סוג דם.
לאך אחד לא מומלץ לצרוך מוצרי חלב 🙄
נכון
חשבתי על זה שאולי מבחינה אבולוציונית בגלל שאנשים שונים חיו במקומות שונים ובכל מקום היה סוג מזון שונה (מזג האוויר אקלים וכו) זה איך שהוא השפיע אולי. אבל יש בזה כמה חורים שלא מסתדרים לי.
למה?????
לא לגמריי קשור אבל מקרוביוטיקה היא צורת תזונה שמתייחסת גם לאיזור מגורים
היו כמה דיונים בנושא בפורום, אין לי רפרנסים שאני ממש יכול להביא לך, זו דעתי בכל מקרה.
אתה יכול לקרוא את הספר שוטי החלב אם מעניין אותך.
ואם אתה רוצה לעשות ניסוי מעשי, תנסה להפסיק לשתות חלב ולהמנע ממוצרי חלב למשך חודש ותראה אם אתה מרגיש שינוי.
(אגב אני לא אומר להתנזר לגמריי ממוצרי חלב)
במה אני אמור להרגיש שינוי?? חשבתי שחלב הוא נחשב למזון מומלץ למתאמנים ואנאבולי וכו'...
לא לגמריי קשור אבל מקרוביוטיקה היא צורת תזונה שמתייחסת גם לאיזור מגורים
היו כמה דיונים בנושא בפורום, אין לי רפרנסים שאני ממש יכול להביא לך, זו דעתי בכל מקרה.
אתה יכול לקרוא את הספר שוטי החלב אם מעניין אותך.
ואם אתה רוצה לעשות ניסוי מעשי, תנסה להפסיק לשתות חלב ולהמנע ממוצרי חלב למשך חודש ותראה אם אתה מרגיש שינוי.
(אגב אני לא אומר להתנזר לגמריי ממוצרי חלב)
איזה שינוי אמורים להרגיש בדיוק?