ייעוץ חיטוב + שמירה על מסת שריר

• פותח/ת השרשור Dag
  • פורסם בתאריך

Dag

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
124
95
6
אני עובד על מאסה כבר שנה, ועכשיו אחרי שגידלתי כרס קטנה (לא כזאת קטנה) הגיע הזמן לעשות קצת חיטוב.
קראתי את המאמרים בפורטל ומחוץ לפורטל, בכל זאת יש לי איזה סלט קטן אז אני אשאל שאלות ממוקדות.
הבנתי שאי אפשר לפתח מאסת שריר ולעשות חיטוב, זה ברור. השאלה אם אפשר לעשות חיטוב ולשמור על המצב הקיים לפחות? איך?

מבחינת תזונה - אני פשוט מוריד בפחמימות, סוכרים, ונמנע מדברים שמנים ומטוגנים.
מבחינת אימונים - היום אני ב AB ארבע פעמים בשבוע. להוסיף לזה אירובי - לא נראה לי שיהיה זמן.
קודם כל, עם איזה תוכנית לעבוד בחודשיים הקרובים? מתי לשלב את האירובי?

נערך לאחרונה:
עשית סלט רציני
אתה אוכל פשוט מתחת למאזן הקלורי הנייטרלי שלך..
ככה תכנס לחיטוב,תשמור על רמת חלבון של 1.8 לקילו ואתה יכול לבחור באיזה דרך תעשה את החיטוב,דל פחמימה\לא דל וכ'ו
כמובן שעדיף כמו שאמרת להימנע ממטוגנים מהסיבה שזה עתיר קלוריות וחבל

• פותח/ת השרשור
תודה במבה. את זה ידעתי,
השאלה היא איך לשלב עם אימון מאסה? להמשיך בתוכנית הרגילה שלי?
להמשיך להעלות משקלים אבל בקצב איטי יותר?

יהיה לך קשה לשמור על אותו נפח אימונים כמו שהייתה איתו בזמן המסה
ברור שכמו שכבר אמרו עדיף להעלות משקלים כמה שאפשר, אבל בפועל בזמן חיטוב זה מאוד מאוד קשה ואם זה אפשרי זה בעיקר בהתחלה...
אתה יכול להתאמן עם מדקאו, נוח איתה כי היא תוכנית מובנת עם נפח לא גבוה

תעבוד באותה תוכנית האימונים שעבדת בה עד עכשיו.
תקפיד על 8 שעות שינה כל יום לפחות.
תתסף את עצמך בכל מה שצריך (מולטי ויטמין, ויטמין C, מגנזיום, אבץ, אומגה 3 וכו'...).
ואני לא ממליץ לך לעשות דל (לפחות לא בהתחלה). אני מבין שאתה בטח ישר רוצה לראות שינוי, אבל הפוטנציאל לאיבוד שריר הוא לדעתי גדול מדי בשביל לשקול את הדיאטה הזאת כבר עכשיו (למדתי את זה על בשרי).
אתה תראה שגם בדיאטה עם 150-200 גרם פחמימות אתה תראה טוב ואולי אפילו יותר טוב מדיאטה דלה.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אז ממה שהבנתי: להשאר בתוכנית הנוכחית, 4 פעמים בשבוע, להוריד קצת בנפח ולא לצפות לעלייה במשקלים.

לגבי תזונה - אני לא הולך לעשות דיאטה דלה או משהו בסגנון, רק להקפיד על תזונה נורמלית. להחליף פסטה\לחם בצהריים בסלט גדול, מים במקום מיץ ודברים פשוטים כאלו, לא משהו קיצוני.

תודה

תודה במבה. את זה ידעתי,
השאלה היא איך לשלב עם אימון מאסה? להמשיך בתוכנית הרגילה שלי?
להמשיך להעלות משקלים אבל בקצב איטי יותר?

אתה יכול לבצע את הליניארית של בילל סטאר..מאוד נוחה לחיטוב ואני עשיתי אותה ב2 החיטובים שלי והייתי מאוד מרוצה.
http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/
יש לך אפילו טבלה,והיא 3 פעמים בשבוע

אני מצטרף להמלצה על הליניארית בחיטוב (לפחות בסקוואט ובמשיכות מהרצפה). בלחיצות ובמתח לא ניסיתי אותה, אלא את טקסס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית