הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביצוע תרגילים מורכבים

• פותח/ת השרשור kozi
  • פורסם בתאריך

kozi

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
-33
32
0
שלום !
אני דיי חדש פה , אחלה פורום חייב לציין..
ככה אני בן 21 ,גובה 1.88 שוקל 84 ק"ג.

אחרי חיטוב ארוך התחלתי עכשיו מסה בקטנה (מאזן נטרלי \חיובי בקטנה) .
התחלתי SS לפני כחודש כשהמטרה שלי היא להתחזק ,לצבור יותר כוח .. למרות שישנה גם עלייה יפה במסה .

אני מתאמן בבית , יש לי את כל מה שאני צריך (מוטות,בנץ,דאמבלים,מתח,מקבילים,פלטות).
תרגילים חדשים כמו דדליפט,סקוואט,חתירה ומיליטרי פרס למדתי מהאינטרנט+קפצתי לאיזה מכון בסביבה שלי ומאמנים שם אמרו לי שאני מבצע נכון ובטכניקה סבבה.

בכל מקרה רציתי שתראו איך אני מבצע ותתקנו לפי הצורך 🙄

בינתיים.. אני מעלה תסקוואט 55*5 .. תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קודם כל,
ממש לא טוב איך שאתה לוקח את המוט, אתה לא תוכל להתקדם ככה עוד הרבה תאמין לי, תקנה כלוב/ראק, אתה חייב את זה, להיכנס מתחת למוט ולהרים אותו, מה שאתה עושה עכשיו לא טוב

עזוב את הטכניקה בצד, איך שאתה מרים את המוט לא יהיה אפשרי במשקלים גבוהים, אחרי שאתה מרים אותו אתה גם מתחיל להתסובב לך בחדר וכשאתה מחזיר אותו אתה יורד על הברכיים, אין מה להתסכל על הטכניקה שלך אם אתה לא מוציא את המוט נכון אפילו.

• פותח/ת השרשור
זה עניין זמני בלבד..עד שאני יאריך את הסטנדים..או יבנה איזה כלוב ,ברור לי שלא אוכל להמשיך עם זה..עניין של שבוע וחצי גג..

נערך לאחרונה:
אז לסקוואט זה מה שראיתי - אין היפ דרייב, אתה לא מוציא חזה, לא מרים מספיק מרפקים ואחרון חביב אתה אפילו לא יורד למקביל.

• פותח/ת השרשור
מה זה היפ דרייב ?
מה הכוונה בלהוציא חזה ?

דווקא אני חושב שאני כן יורד למקביל ,ככה המאמנים בחדר כושר אמרו לי לעשות לרדת עד סוף התנועה של הישבן ואז לעלות.

---------- התגובה התווספה 04-09-2011 ב 16:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה 03-09-2011 ב 18:08 ----------

אפשר לקבל עוד דעות ?

מה זה היפ דרייב ?
מה הכוונה בלהוציא חזה ?

דווקא אני חושב שאני כן יורד למקביל ,ככה המאמנים בחדר כושר אמרו לי לעשות לרדת עד סוף התנועה של הישבן ואז לעלות.

---------- התגובה התווספה 04-09-2011 ב 16:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה 03-09-2011 ב 18:08 ----------

אפשר לקבל עוד דעות ?
אני בעצמי לא מבין גדול, אבל אתה לא שובר מקביל ואפילו לא מקביל(90 מעלות) אלא טיפה מעל.
מלמדים אותך פה לעשות היפ דרייב:

ובכללי תראה את כל הסרטונים האלה:
http://startingstrength.wikia.com/wiki/Squat_Videos
אתה צריך להגיע למצב הזה בתחתית הסקוואט:
http://img716.imageshack.us/img716/6933/fullsquat.jpg

בהצלחה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אחלה אתה ! תודה.
מחר באימון אני אשפר ואעלה סרטון נוסף :]

---------- התגובה התווספה ב 21:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:43 ----------

השיפור בסרטון הוא בעצם התנועה המצחיקה הזאת עם הישבן? (זה ההיפ דרייב)?

"התנועה המצחיקה" הזאת מלמדת אותך איך לדחוף את האגן כדי להוציא את הכוח מהמקום הנכון ולמרות שכבר הבהירו אנשים שיותר מבינים ממני בשבירת מקביל זה הדבר האחרון שצריך ללמד, לא אתה אפילו לא קרוב לזה.

• פותח/ת השרשור
נראה לי יישמתי את הדגשים שנתתם לי, לפחות ניסיתי..מה דעתכם

---------- התגובה התווספה 07-09-2011 ב 16:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה 06-09-2011 ב 16:18 ----------

יש שיפור ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה קצת קורס למטה במקום לרדת בצורה מבוקרת, אתה לא מוציא חזה והחזה שלך והתחת שלך לא עולים באותו זמן.
העלייה נובעת מזה שכנראה אתה לא יורד נכון, אתה צריך לרדת כאילו אתה מתיישב על כיסא ולא פשוט לקפל את הברכיים.

זה נראה שאתה פשוט מנסה להרים את המותן כמו בסירטון הראשון שהציגו לך
אבל מרוב שאתה מנסה לכשות זאת אתה שוכח שהמשקולת עליך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית