הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להתכונן הכי טוב לספרינט 60 מטר?

• פותח/ת השרשור aviad13
  • פורסם בתאריך

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
היום יום ראשון, יש לי אימון SS היום וביום שלישי, וביום חמישי יש לי מבחן 60 מטר מהבית ספר.

איך אני יכול להתאמן ככה שאני אוציא את המקסימום שלי בריצה?

חשבתי על כזה דבר:
היום באימון SS אני עובד יותר על טכניקה של הסקוואט ופחות על משקל ואז אחרי האימון אני רץ 3 ספרינטים של 60 מטר.
יום שני אני לא יכול לעשות כלום היום שלי עמוס
יום שלישי מתאמן סקוואט רגיל (בכל זאת כח זה עדיפות ראשונה) ואז עוד פעם 3 ספרינטים של 60 מטר.

מה אתם אומרים? 🙄

אין לך הרבה מה לעשות עד יום חמישי
לדעתי תמשיך SS כרגיל ותתקדם כמו שצריך ותבוא למבחן אחרי שלקחת קפאין/שתית 1-2 כוסות קפה שחור.
אם המבחן היה עוד איזה חודש היה לנו על מה לדבר.

אם חשוב לך המבחן - תוותר על האימון של יום שלישי.

אם מעולם לא לקחת קפאין - יום חמישי זה לא הזמן להתחיל.

ביום שלישי אתה יכול לעשות חימום טוב ולעשות 2-3 ריצות (אפילו לא חובה של 60 מטר , אפשר גם קצר מזה , וגם זה רק בשביל ההרגשה )

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע אם זה נקרא לקחת קפאין, אבל אני שותה בערך 3-4 פעמים בשבוע קולה - 500 מ"ל +
אני יכול פשוט לקנות לי קולה לפני הריצה?

קולה מכילה הרבה פחות קפאין מאשר כוס קפה.סביר להניח שזה לא יזיז לך כ"כ ואולי אפילו "ימלא" אותך בגלל הגזים.

אני לא יודע אם זה נקרא לקחת קפאין, אבל אני שותה בערך 3-4 פעמים בשבוע קולה - 500 מ"ל +
אני יכול פשוט לקנות לי קולה לפני הריצה?

עזוב אותך שטויות

כמו שבמבה אומר זה לא יעזור לך

פשוט אל תקרע את עצמך עד המבחן אם הוא חשוב לך

קפאין יכול(אולי) לשפר קצת עירונות \ תגובה אבל מאחר ואתה לא לקחת אף פעם אתה לא יודע איך תושפע ממנו ולכן אל תיקח כלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית