הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קראטין

למה להיתעסק בשטויות תיקנה מונו שיש לו CERAPURE ותחסוך כאב ראש... אופטימום צמפיון מטריקד אולטימייט וכו...

כמו שאני מכיר את החברה הוא בטוח טוב.
אם אתה מתעקש ורוצה זול לך על ALLMAX או ISS.

אני משתמש בסוג הזה בדיוק, הגרגיריות (כמו חול) לא מפריעה לי בכלל והוא זול יחסית למותג.

יש גם ממש זול קריאטין מונו של NSI
יש לו תג והוא מעולה אני משתמש בו כבר תקופה ארוכה

זה לא CREPURE זה CREAPURE. ולמה זה כבר לא משחק היום תפקיד?
צודק, טעות כתיב שלי. לגבי התקן, קריאטין מגיע מ-3 מדינות עיקריות:
1. ארה"ב
2. גרמניה
3. סין

CREAPURE זה תקן גרמני של חברה בשם Degussa AG Trostberg. היה נהוג לחשוב שהוא הכי טהור ואיכותי בשוק אבל זה כבר ממש לא נכון. לפני 10 שנים היה קשה לבודד קריאטין ולהשאיר אותו באיכות יחסית גבוהה ולכן האשימו תמיד שהקריאטין הסיני הוא זבל. היום, עם התפתחות הטכנולוגיה, הקריאטין האמריקאי והסיני לא נופלים מהקריאטין הגרמני וזה בדיוק אותו הדבר. לכן, התקן כבר לא שווה שום דבר והרבה חברות עברו לקריאטין תוצרת ארה"ב או סין, בעיקר בגלל שהקריאטין הגרמני יקר ולכן אין לאותן החברות את התקן המבוקש והמיוחל. רוב החברות האמריקאיות שמות קריאטין שיוצר בארה"ב ורוב החברות האירופאיות שמות קריאטין סיני. חברות רבות עדיין משתמשות בתקן הגרמני, אבל זמנו קצוב בגלל המחיר המופרז יחסית למתחרים, במיוחד הסינים.

לגבי מי שאמר פה תקן של ה FDA, ה FDA לא מחלק תקנים. FDA יכול לאשר שמה שנרשם על התווית אכן משקף את המציאות, והם לא עושים את זה בד"כ לתוספי תזונה כי מרבים לרשום עליהם שטויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית