coldfire
אתה חייב להירגע. אתה סתם מתעצבן.. אם אתה בתור מנהל מרשה לעצמך להתבטא ככה לגולשים זה לא ממש מחמיא לרמה שלך :120ag:
אני מתאים את הרמה שלי לרמה של מי שאני מדבר איתו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
coldfire
אתה חייב להירגע. אתה סתם מתעצבן.. אם אתה בתור מנהל מרשה לעצמך להתבטא ככה לגולשים זה לא ממש מחמיא לרמה שלך :120ag:
יש מצב אתה מסביר לי איך אפשר לדעת אם מישהו מזריק לפי איכות השריר שלו?
תודה.
אחי אין לו הפרדות!אני רואה שלא הבנת את הקריטריונים.. אחרת לא היית שם תמונה של קולמן, לצורך דוגמה.. אגב אם יורשה לי דוגמה מאוד טיפשית.
אחי אין לו הפרדות!
אני מתחיל להסכים עם אלכס, אתה באמת מוריד את הרמה בכל הודעה שלך, אפילו אם תשתתף בדיון שכולל את האנשים שמתאמנים בקאנטרי גלי גיל בלבד.
לא יכול להפסיק לצחוק...😵מה אתה מזיין את השכל? כמה קנאה יש לך? רק בגלל שלא הלך לך בבגרות בלשון (או בכל בגרות אחרת לצורך העניין) אתה מנסה להתנחם בזה שיש לך פיק בביספס?
המשפט האחרון שלך בכלל ראוי לנעוץ בנעוץ של המשפטים הכי מטומטמים אי פעם. אולי אתה גם יכול למשש לו בביצים ולראות אם הוא מייצר זרע איכותי? בעצם אני בטוח שניסית את זה כבר.
אתה חיי בסרטכל מתאמן כוח שמתאמן רציני יותר משנה יראה טוב אחרי חיטוב
אולי לא מספיק כדי לעמוד עם תחתונים על הבמה ולקחת מר ישראל אבל בשביל החיים הטובים זה מספיק
אבל הינה דוגמה מקצועים לא משווה אותך עליו ..
לוליק מתחרה מקצועי PL שמן שמן וגבוה לקח מר ישראל במשקל כבד ובעל מסת שריר יותר גדולה מרוב מפתחי גוף בישראל שכנל מזריקים ודאוגים במשך כלהשנה לגוף שלהם...
איך זה יכול להיות ? אויל כי הוא מפמפ שרירים 15 20 חזרות ??
הינה עוד דוגמה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=18306 מצוינת
קיצר הגוף שלך בנוי מזה שבמשך שנים הצלחת להשיג כוח רב מפיצולים איך שהוו
עם לא היה לך את הכוח שיש לך לא היה לך גוף שנראה ככה לא משנה כמה חזרות הייתה עושה
מה אתה מזיין את השכל? כמה קנאה יש לך? רק בגלל שלא הלך לך בבגרות בלשון (או בכל בגרות אחרת לצורך העניין) אתה מנסה להתנחם בזה שיש לך פיק בביספס?
אתה מסכן שזה נורא...
המשפט האחרון שלך בכלל ראוי לנעוץ בנעוץ של המשפטים הכי מטומטמים אי פעם. אולי אתה גם יכול למשש לו בביצים ולראות אם הוא מייצר זרע איכותי? בעצם אני בטוח שניסית את זה כבר.
גיל אחי תודה יש פה בפורום בעיה של שומן בתחתמה אתה מזיינים תשכל ?.. כמה קנאה יש לכם אנשים.. רק בגלל שלכם לא הולך בפיתוח גוף, אתם מנסים להתנחם בזה שאם מישהו מצליח אז הוא ישר על חומרים.. ואני מכיר את דני טוב מאוד אישית, והוא לא נגע בטסט' בחיים.. מה שהוא לקח זה בדיחה וזה לא נחשב בגדר חומרים..
ואם היה לכם מושג באמת על חומרים, הייתם יודעים להבדיל בין שייפ ואיכות שריר של אדם שלוקח, לבין טיבעי.. זה לא קשה לדעת.
גם אתהיאללה אני פותח נראה אם יתפוס
גם אתה. 😳דני, זה היה בעברית?
מהסרטונים בוא נגיד רק לורנזו במימדים גדול ממני
אבל בתחרות אני ינצח אותו אפילו אם אני יעשן סגריה
למרות שהוא מפוצץ מהתחת עד הראש בחומרים
אני דברתי על אנשים טבעים
---------- התגובה התווספה ב 15:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:56 ----------
אתה חיי בסרט
ותשאל את לוליק מה הוא חושב על ה SS שלך
אני מזריק נראלך? ותרא איך אני גדל תרא את רז(אלפה)
תשאל את לוליק לגביי SS יצחק לך בפנים על ריפטו זה כמו גרג ולנטינו של
או שגיא גרשגרון BB
לוליק משתמש בחומרים סנטטים מה שאתה לא ..מתאמן כבר תקופה ארוכה .לאומת זאת רואי בשנתיים שלוש לקח אותו אם 20 חזרות.... כול אחד והמטרות שלו תרוצה להיות חזק ? על תשפוט אף אחד לך לספור פלטות ואל תתערב בעניינים של חיטובים או איכות למה לך לא יהיה דברים כאלו בחיים
---------- התגובה התווספה ב 15:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:00 ----------
גיל אחי תודה יש פה בפורום בעיה של שומן בתחת
כול מי שלא מתאמן SS
כמובן שהוא נרא טוב הוא מזריק....
גם אתה
שמע דני, להגיד שאין קשר בין המשקלי עבודה לאיך שאתה נראה זה פשוט לא נכון. אמנם יש גורמים אחרים אבל רק מבחינה הגיונית:
תרים יותר= תעלה במסת שריר
כמובן עם תזונה נכונה והכל.
אני לא אומר שזה הכל אבל להגיד שאין קשר בין המראה לכוח זה טעות לדעתי.
ועכשיו ברצינות, למה לדעתך תכנית AB שמורכבת מסקוואט+ לחיצה+ משיכה+ עזר ודדליפט פעם ב2 אימונים, הכל 3 סטים 5 חזרות חוץ מדדליפט ( 1X5) . לא תהיה טובה למתאמן המתחיל? באמת שאני רוצה לשמוע את הדעה שלך....
תודה
ואם הוא יענה לך משהו מטומטם ביותר שלא ישמע לך הגיוני, זה יגרום לך להפסיק ללקק לו את כל החורים בגוף מהפופיק ומטה?
קשה לי להאמין.