הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונת עדכון..

• פותח/ת השרשור alpha
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
נראלי SS לא עושה רק תחת שמן עושה אותך נואש ומסכן וקנאי וחסר תקווה כזה שזה כבר דוחה...
אתמול הייתי אצל סטס אמרתי לו בצחוק שאני הולך לעשות SS הוא סיפר לי בידיוק מה לוליק חושב על זה
לשתות חלב עלקקקקקק פחחחחחחחחחחחחחח

---------- התגובה התווספה ב 21:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:24 ----------

אני מתגעגע לתקופה שלא היו שמנים בפורומים שכולם היו מפתחי גוף היו מתאמנים AB ועל הקוביות.. איפה הזמנים האלו צריך לשנות את זה בחזרה..

מאחר שהסבלנות שלי פוקעת, עוד חצי משפט לא משהו ואתה נפרד מאיתנו וחוזר להיות מנהל ב-fxp. אני בטוח שהם יעריכו את התמונה הסקסית שלך עם התחתונים על הספה (לפחות סיקס פאק עושה את זה באופן מקצועי).

לפעמים אני מתבייש להיות חלק מהפורום הזה.
הכותרת שנתתי לך היא מחמאה לעומת מה שקורה אצלך באמת.
מעניין למה לא התקבלת לקרבי. אתה כזה ס1ס הרי.

להפך. שאתה לוקח טסט' עומד לך כמו טיל.. שוב פעם יצאת נעל.
12344
אתה חתיכת ילד מסכן ומפגר חחח אין דברים כאלה.. אני חולה על התגובות שלך אתה קורע אותי כל פעם מחדש.. 🤡 תמשיך יא תחת 👏

גם האשכולות שלך על זה שמכרו לך פיפי של עיזים ואמרו לך שזה סוסטנון והזרקת את זה כי לא ידעת שזה זיוף מצחיקות, אז לפחות זה הדדי.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=24188
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=24539

אחי כואב ה;gaaahz מהזריקות? יש נפיחות? מעניין למה 👏

---------- התגובה התווספה ב 22:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:05 ----------

הכותרת שנתתי לך היא מחמאה לעומת מה שקורה אצלך באמת.
מעניין למה לא התקבלת לקרבי. אתה כזה ס1ס הרי.
הוא גם מומחה בלעשות כל מה שאומרים לו כמו קוף בלי להפעיל את השכל לשניה, אז זה בכלל מפתיע.

כמה שנאה יש בפוסט הזה...

בסך הכל תפרגנו לבנאדם, כואב לכם?
עולם פיתוח הגוף הוא לא עולם של אמת אחת והמחקרים בתחום כל כך לא חד משמעיים שלהגיד שמי שלא עושה SS מטומטם זה טיפשי. אני מכיר בילדרים שלא שמעו על ריפטו ועל SS מעולם, זה לא אומר שהם לא מגיעים להישגים.

עם המחקרים של היום בקושי מבינים איך הסינטוז חלבון עובד בשריר, ואיך גירוי השריר באמת עובד. תקנו אותי אם אני טועה אבל משה אמר את זה פעם אם אני זוכר נכון.

אתה טועה.

גם האשכולות שלך על זה שמכרו לך פיפי של עיזים ואמרו לך שזה סוסטנון והזרקת את זה כי לא ידעת שזה זיוף מצחיקות, אז לפחות זה הדדי.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=24188
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=24539

אחי כואב ה;gaaahz מהזריקות? יש נפיחות? מעניין למה 👏

---------- התגובה התווספה ב 22:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:05 ----------

הוא גם מומחה בלעשות כל מה שאומרים לו כמו קוף בלי להפעיל את השכל לשניה, אז זה בכלל מפתיע.
הופה בנוסף לכל אתה גם סטוקר:sarcastic:
לא יודע מה איתך 7 קילו בשבועיים זה מצוין.. אתה לא יודע מה המשמעות של זיוף בכלל.. חחחח אחח כמה שאתה נעל.. פשוט נטול השכלה... אם טיפשות היית משבצת היית דף חשבון, מזה דף דפדפת יא ליצן 🤡

ועוד משהו יא טמבל.. סוסטנון זה חומר שכואב מאוד ואכן עושה נפיחות.. כל מי שניסע פעם יכול להעיד על כך.. אז לא הבנתי מה ניסת בדיוק להגיד פה?... בקיצור אל תתאמץ אתה רק ממשיך לצאת טיפש מהודעה להודעה.

נערך לאחרונה:
הופה בנוסף לכל אתה גם סטוקר:sarcastic:
לא יודע מה איתך 7 קילו בשבועיים זה מצוין.. אתה לא יודע מה המשמעות של זיוף בכלל.. חחחח אחח כמה שאתה נעל.. פשוט נטול השכלה... אם טיפשות היית משבצת היית דף חשבון, מזה דף דפדפת יא ליצן 🤡

ועוד משהו יא טמבל.. סוסטנון זה חומר שכואב מאוד ואכן עושה נפיחות.. כל מי שניסע פעם יכול להעיד על כך.. אז לא הבנתי מה ניסת בדיוק להגיד פה?... בקיצור אל תתאמץ אתה רק ממשיך לצאת טיפש מהודעה להודעה.

סבבה אחי, לאן נוסעים?

וכן אחי איזה באסה שהידע בחומרים שלי לא רחב :(

נערך לאחרונה:
כמה שנאה יש בפוסט הזה...

עולם פיתוח הגוף הוא לא עולם של אמת אחת והמחקרים בתחום כל כך לא חד משמעיים שלהגיד שמי שלא עושה SS מטומטם זה טיפשי. אני מכיר בילדרים שלא שמעו על ריפטו ועל SS מעולם, זה לא אומר שהם לא מגיעים להישגים.

עם המחקרים של היום בקושי מבינים איך הסינטוז חלבון עובד בשריר, ואיך גירוי השריר באמת עובד. תקנו אותי אם אני טועה אבל משה אמר את זה פעם אם אני זוכר נכון.

בבקשה:

ווליום גבוה
לא יורד מתחת ל 10 חזרות
שריר קטן וגדול באימון עד לשריפה מלאעה
דגש על תזונה נכונה ואירובי אחרי אימון
ולמה לא עונה? אין טעם לענות אתם נעולים אם הכוח שלכם ...שלא מוביל לשום מקום
חוץ מתחת שמן שברוחב יותר רחב מהגב ואתם קוראים לזה מסהההההה ענקקק גדולל קקקקקקק
בעצם זה שולשיט ושומן מהלך
או פציעות בברכים או גב תחתון יש עוד כמה אבל 18 +

אחרי הודעה כזו אתה מצפה לפרגון? פרגון על מה? מה הקטע הזה בכלל לדרוש פרגון על מה שאתה עושה?

הגענו להבנה מלאה על הגוף? כי כל מאמר שני בפורטל נגמר ב-"לא נעשו מחקרים רבים בנושא"/"ממה שאנחנו יודעים"/"הנושא עוד לא הובן במלואו" וכן הלאה וכן הלאה.

עד לא מזמן הייתי בטוח שהחיים הם שחור ולבן, אבל לאט לאט אני מבין שתמיד יש יותר מדרך אחת. בכל תחום בחיים.. :(

---------- התגובה התווספה ב 23:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:17 ----------

בבקשה:

אחרי הודעה כזו אתה מצפה לפרגון? פרגון על מה? מה הקטע הזה בכלל לדרוש פרגון על מה שאתה עושה?
אתה יכול לומר את זה על כל אשכול שנפתח בפורום הזה, ברצינות, פיתוח גוף זה נרקסיזם קלאסי, למה אתה מצפה?
אולי הוא עושה הכל הפוך ממה שאומרים כאן, אבל זה גורם לך לחשוב איך לעזאזל הוא מגיע להישגים האלה? (שואל בכל הרצינות)

הגענו להבנה מלאה על הגוף? כי כל מאמר שני בפורטל נגמר ב-"לא נעשו מחקרים רבים בנושא"/"ממה שאנחנו יודעים"/"הנושא עוד לא הובן במלואו" וכן הלאה וכן הלאה.

עד לא מזמן הייתי בטוח שהחיים הם שחור ולבן, אבל לאט לאט אני מבין שתמיד יש יותר מדרך אחת. בכל תחום בחיים.. :(

---------- התגובה התווספה ב 23:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:17 ----------

אתה יכול לומר את זה על כל אשכול שנפתח בפורום הזה, ברצינות, פיתוח גוף זה נרקסיזם קלאסי, למה אתה מצפה?
אולי הוא עושה הכל הפוך ממה שאומרים כאן, אבל זה גורם לך לחשוב איך לעזאזל הוא מגיע להישגים האלה? (שואל בכל הרצינות)

לא אכפת לי איך הוא הגיע להישגים האלה. אני לא מתערב בענייני בילדרים ומצפה מהם לאותו הדבר.

כמה שנאה יש בפוסט הזה...

למה אתה צריך תמונות של אחרים? תמיד אפשר ללכת לאונן מול המראה.

נראלי SS לא עושה רק תחת שמן עושה אותך נואש ומסכן וקנאי וחסר תקווה כזה שזה כבר דוחה...

אני מתאים את הרמה שלי לרמה של מי שאני מדבר איתו.

יש לך ממש בעיה בהבנת הנקרא. אתה ממש אדיוט.. 😣

cant we all just get along? :(

ברצינות חבר'ה, קראתי פה הכל ואני חייב להגיד שזה הרס לי את כל המצב רוח הטוב..

כולנו ישראלים, כולנו מתאמנים, למה להשקיע מאמצים בהעלבות הדדיות וירידות, במקום ללמוד אחד מהשני ולפרגן ולהיות חברים?

:nono:

אני מצטער שהמצב רוח שלך לא משהו.

והמשפט האחרון בעייתי הייתי אומר.

cant we all just get along? :(

ברצינות חבר'ה, קראתי פה הכל ואני חייב להגיד שזה הרס לי את כל המצב רוח הטוב..

כולנו ישראלים, כולנו מתאמנים, למה להשקיע מאמצים בהעלבות הדדיות וירידות, במקום ללמוד אחד מהשני ולפרגן ולהיות חברים?

:nono:
כולנו יהודים!!

wtf is the kesher?

כולנו יהודים!!

wtf is the kesher?

לא כולנו יהודים... כולל אותי אישית.

בכל אופן, הקשר הוא שאתם מבזבזים אנרגיות מיותרות ברטינה וכעס, במקום בחיוך ואהבה. לא חבל? אותי אישית זה מאוד מצער...

כל הדברים שיש לנו בעולם הולכים, הכסף, הרכוש - אבל המעשים שלנו נשארים לנצח. תחשבו על זה!

😍

בואו נסכם את זה בזה שדני באמת סוס אולי לוקח אולי לא זה לא הדיון ודרך אגב התוכנית שלי ושל חבר שלי תוכנית ABCDE שעשיתי לפני שפרשתי מהמכון מני בלדב בנה לנו אותה ולא היה שום דבר עם יותר מ 10 חזרות והתוכנית עבדה על חבר שלי ועלי מצויין והקטע הכי חשוב יש גם פאוור ליפטרים מזריקים וגדולים אבל עם אותו הבן אדם היה הולך לבילדינג הוא היה משיג גוף יותר גדול יש פה הרבה קטע של גנטיקה קושי באימונים והזרקות
לא משנה איזה בן אדם תכח 100% מהאוכלוסיה עם תתן לו תוכנית של בילדינג הוא יגדל איתה יותר מעם תוכנית כוח
ובFORMA חדרה איפה שהתאמנתי לא רק מני נתן תוכניות של פיתוח גוף היה שם שני מאמנין ממש גדולים שקוראים להם אלי לפידוס וסרגיי צינקר ושניהם אמרו שבבילדינג צריך לעבוד גם על 6-8 לכשל אבל צריך גם לעבוד על 15 חזרות שכל שבוע להחליף את המספר חזרות ותאמת הם צדקו ב 100% זה גם מה שאומרים בכל מיני תוכניות טובות שמצאתי בבודיבילדינג נקודה קום

נערך לאחרונה:
בואו נסכם את זה בזה שדני באמת סוס אולי לוקח אולי לא זה לא הדיון ודרך אגב התוכנית שלי ושל חבר שלי תוכנית ABCDE שעשיתי לפני שפרשתי מהמכון מני בלדב בנה לנו אותה ולא היה שום דבר עם יותר מ 10 חזרות והתוכנית עבדה על חבר שלי ועלי מצויין והקטע הכי חשוב יש גם פאוור ליפטרים מזריקים וגדולים אבל עם אותו הבן אדם היה הולך לבילדינג הוא היה משיג גוף יותר גדול יש פה הרבה קטע של גנטיקה קושי באימונים והזרקות
לא משנה איזה בן אדם תכח 100% מהאוכלוסיה עם תתן לו תוכנית של בילדינג הוא יגדל איתה יותר מעם תוכנית כוח

גם בזה וגם בזה אפשר לגדול יפה!
זה עובדה, יש אנשים שגודלים מאוד טוב עם פיצולים ונפח ויש אנשים שגודלים יפה מתכניות כוח!

לפה או לפה, כל אחד מתאמן איך שהוא חושב שצריך, יש הרבה דוגמאות של אנשים שגדלים טוב מפיצולים ( דני, רז) ויש גם אנשים שגדלים מעולה עם כוח ( רן, ליאור, bietarist, חן ועוד המון).

לדעתי אסור לשלול כל אחת מהשיטות כי לכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה.

ובFORMA חדרה איפה שהתאמנתי לא רק מני נתן תוכניות של פיתוח גוף היה שם שני מאמנין ממש גדולים שקוראים להם אלי לפידוס וסרגיי צינקר ושניהם אמרו שבבילדינג צריך לעבוד גם על 6-8 לכשל אבל צריך גם לעבוד על 15 חזרות שכל שבוע להחליף את המספר חזרות ותאמת הם צדקו ב 100% זה גם מה שאומרים בכל מיני תוכניות טובות שמצאתי בבודיבילדינג נקודה קום

ואו איזה סיכום!!! החכמתי. באמת.

גם בזה וגם בזה אפשר לגדול יפה!
זה עובדה, יש אנשים שגודלים מאוד טוב עם פיצולים ונפח ויש אנשים שגודלים יפה מתכניות כוח!

לפה או לפה, כל אחד מתאמן איך שהוא חושב שצריך, יש הרבה דוגמאות של אנשים שגדלים טוב מפיצולים ( דני, רז) ויש גם אנשים שגדלים מעולה עם כוח ( רן, ליאור, bietarist, חן ועוד המון).

לדעתי אסור לשלול כל אחת מהשיטות כי לכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה.

לפי מה שכתבת עדיף "לעשות כוח"..🙄

ואו איזה סיכום!!! החכמתי. באמת.

לפי מה שכתבת עדיף "לעשות כוח"..🙄

ואיך בידיוק הבנת את זה?
אם זה שבגלל שלמתאמני כוח יש יותר דוגמאות זה פשוט כי אין פה הרבה שמתאמנים פיצולים ונפח, אולי בגלל האובססיה שלכם לאימוני כוח ( ושוב, לא שאני נגד אימוני כוח, אני בעד).

פשוט אתם דוחים כל מי שלא דוגל בשיטה שאתם מאמינים בה וזה הכל.

ואיך בידיוק הבנת את זה?
אם זה שבגלל שלמתאמני כוח יש יותר דוגמאות זה פשוט כי אין פה הרבה שמתאמנים פיצולים ונפח, אולי בגלל האובססיה שלכם לאימוני כוח ( ושוב, לא שאני נגד אימוני כוח, אני בעד).

פשוט אתם דוחים כל מי שלא דוגל בשיטה שאתם מאמינים בה וזה הכל.

כן אחי, אנחנו ממש מחלקים באנים לכל מי שמתאמן שונה מאיתנו. יש לנו אובססיההההה!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית