הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונת עדכון..

• פותח/ת השרשור alpha
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
מתחילים זה FBW

אתה יכול לפרט את האבולוציה של תוכנית אימונים לבילדר ?
לא בציניות, וכל הכבוד על התוצאות, מקווה שתמצא ספונסר ושתוכל להמשיך להתקדם

מסתכל סרטונים של בראנצ' ווארן לסוקוב רוני קאי איך הם מתאמנים לומד תמיד
מתאמן אם סטס חד לשבוע עכשיו במהלך ההכנה לתחרות אני בעצמי לא יודע איך זה עובד ולמה
פשוט עושה מה שאנשים חכמים ממני מלמדים אותי ולא שואל יותר מידי שאלות

מסתכל סרטונים של בראנצ' ווארן לסוקוב רוני קאי איך הם מתאמנים לומד תמיד
מתאמן אם סטס חד לשבוע עכשיו במהלך ההכנה לתחרות אני בעצמי לא יודע איך זה עובד ולמה
פשוט עושה מה שאנשים חכמים ממני מלמדים אותי ולא שואל יותר מידי שאלות

Monkey see monkey do לא?🤡

מהסרטונים בוא נגיד רק לורנזו במימדים גדול ממני
אבל בתחרות אני ינצח אותו אפילו אם אני יעשן סגריה
למרות שהוא מפוצץ מהתחת עד הראש בחומרים
אני דברתי על אנשים טבעים

---------- התגובה התווספה ב 15:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:56 ----------

אתה חיי בסרט
ותשאל את לוליק מה הוא חושב על ה SS שלך
אני מזריק נראלך? ותרא איך אני גדל תרא את רז(אלפה)
תשאל את לוליק לגביי SS יצחק לך בפנים על ריפטו זה כמו גרג ולנטינו של
או שגיא גרשגרון BB
לוליק משתמש בחומרים סנטטים מה שאתה לא ..מתאמן כבר תקופה ארוכה .לאומת זאת רואי בשנתיים שלוש לקח אותו אם 20 חזרות.... כול אחד והמטרות שלו תרוצה להיות חזק ? על תשפוט אף אחד לך לספור פלטות ואל תתערב בעניינים של חיטובים או איכות למה לך לא יהיה דברים כאלו בחיים

---------- התגובה התווספה ב 15:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:00 ----------

גיל אחי תודה יש פה בפורום בעיה של שומן בתחת
כול מי שלא מתאמן SS
כמובן שהוא נרא טוב הוא מזריק....

גם אתה
עם כל הכבוד להשגים שלך אתה כזה מטומטם שזה פשוט עצוב . איפה כתבתי ss? מה קשר ss ? מתי תבין שזאת תוכנית למתחילים עזוב 1000 מסבירים לך ואתה בשלך וגם ואני בטוח עם אני ישאל את לוליק איך להתאמן כמתאמן בלי שום נסיון הוא יגיד לי ללמוד סקוואט דדליפט בנץ פרס פרס לאכול טוב ולהרים בהם כמה שיותר משקל כל אימון ולא לעשות 10000 סטים לכל שריר. ואיפה שפטתי אותך כוס עמק כולה נתתי דוגמאות להאבל כמוך שחושב שמי מתאמן כוח לא יראה טוב בחיים *

נערך לאחרונה:
כאן זה נעצר .......................................

לא להגיב בהקשר לדיון שפתחתם כאן ..רק מי שרוצה להגיב על התמונה שפרסמתי

סוס אחי! אחלה חיטובים!

אילו תגובות אתה עוד רוצה לעזאזל????

כל שבוע את מעלה תמונה, כמה כבר יכול להשתנות ?

די עם ליטופי האגו...(לא נראה לי שזה המקום)

רגע, אתה לא אמור לרדת למחתרת?

חחח.. איזה אנשים יש פה בפורום.. מתחבאים מאוחרי מחשב, אם אתה כאלה טובים תשימו תמונות שנראה אתכם.. המירמור נוטף ממכם..

רז אחלה יד, תשים עוד תמונות של שאר הגוף..

למה אתה צריך תמונות של אחרים? תמיד אפשר ללכת לאונן מול המראה.

אני לא צריך.. אני רוצה לראות את ההישגים של כל התותחים כאן בפורום.. אתם רק מתחבאים מאוחרי מסך וחופרים פה.. זה כמו החוק הטיפשי שיש לכם פה על משקלים, שצריך לגבות אותם בידאו.. אז למה לעזאזל אכפת לך מוידאו של אחרים?!...

לאוננן?.. וואלה מזה בכלל?... בימנו יש בנות אם אתה לא יודע.. הם עושות לנו את זה מצוין 😃
מי בכלל מאוננן מעל לגיל 20 קיים עוד כזה דבר?.. או שאתה בודד?..

אני לא צריך.. אני רוצה לראות את ההישגים של כל התותחים כאן בפורום.. אתם רק מתחבאים מאוחרי מסך וחופרים פה.. זה כמו החוק הטיפשי שיש לכם פה על משקלים, שצריך לגבות אותם בידאו.. אז למה לעזאזל אכפת לך מוידאו של אחרים?!...

אתה מבולבל חבוב. כשאתה על 3% שומן ונראה כאילו יש לך איידס ועוד שניה אתה תופס את דלקת הריאות שתחסל אותך סופית זה לא נחשב הישג אצלי. אני יודע שזה מעבר לתפיסה של מישהו כמוך, אבל זה פשוט לא מעניין את רוב האנשים כאן. אנחנו מתעניינים ביכולות ספורטיביות. הדרישה לסרטונים זה כדי לסנן בילדרים חרטטנים כמוך וכמו דני בעיקר.

לאוננן?.. וואלה מזה בכלל?... בימנו יש בנות אם אתה לא יודע.. הם עושות לנו את זה מצוין 😃
מי בכלל מאוננן מעל לגיל 20 קיים עוד כזה דבר?.. או שאתה בודד?..

אין לי בכלל ספק שאתה לא מאונן, וזה נובע מכמה סיבות:
1. מכל המחטים כבר לא עומד לך.
2. אתה בקושי מוצא אותו. כפיצוי עצמי, אתה עסוק בפוזות מול המראה כל יום ומחכה למחמאות מהסביבה.

3.בלבול מיני עקב צפיה מוגזמת בגברים בתחתונים והתעמקות בגוף שלהם תוך כדי התפעלות\צפיה בסירטוני מוטבציה הכוללים גברים גונחים ומזיעים בלבוש מינימלי.

אה, זה לא בלבול, זו הדרך היחידה שלו לזיין. אחרת הוא מתבלבל בחורים.

FBW
להגיע לסקוואט 80 קילו
להזריק + ABCD
" + "E
" + "F

...

אתה מבולבל חבוב. כשאתה על 3% שומן ונראה כאילו יש לך איידס ועוד שניה אתה תופס את דלקת הריאות שתחסל אותך סופית זה לא נחשב הישג אצלי. אני יודע שזה מעבר לתפיסה של מישהו כמוך, אבל זה פשוט לא מעניין את רוב האנשים כאן. אנחנו מתעניינים ביכולות ספורטיביות. הדרישה לסרטונים זה כדי לסנן בילדרים חרטטנים כמוך וכמו דני בעיקר.

אין לי בכלל ספק שאתה לא מאונן, וזה נובע מכמה סיבות:
1. מכל המחטים כבר לא עומד לך.
2. אתה בקושי מוצא אותו. כפיצוי עצמי, אתה עסוק בפוזות מול המראה כל יום ומחכה למחמאות מהסביבה.

להפך. שאתה לוקח טסט' עומד לך כמו טיל.. שוב פעם יצאת נעל.
12344
אתה חתיכת ילד מסכן ומפגר חחח אין דברים כאלה.. אני חולה על התגובות שלך אתה קורע אותי כל פעם מחדש.. 🤡 תמשיך יא תחת 👏

נראלי SS לא עושה רק תחת שמן עושה אותך נואש ומסכן וקנאי וחסר תקווה כזה שזה כבר דוחה...
אתמול הייתי אצל סטס אמרתי לו בצחוק שאני הולך לעשות SS הוא סיפר לי בידיוק מה לוליק חושב על זה
לשתות חלב עלקקקקקק פחחחחחחחחחחחחחח

---------- התגובה התווספה ב 21:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:24 ----------

אני מתגעגע לתקופה שלא היו שמנים בפורומים שכולם היו מפתחי גוף היו מתאמנים AB ועל הקוביות.. איפה הזמנים האלו צריך לשנות את זה בחזרה..

נראלי SS לא עושה רק תחת שמן עושה אותך נואש ומסכן וקנאי וחסר תקווה כזה שזה כבר דוחה...
אתמול הייתי אצל סטס אמרתי לו בצחוק שאני הולך לעשות SS הוא סיפר לי בידיוק מה לוליק חושב על זה
לשתות חלב עלקקקקקק פחחחחחחחחחחחחחח

---------- התגובה התווספה ב 21:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:24 ----------

אני מתגעגע לתקופה שלא היו שמנים בפורומים שכולם היו מפתחי גוף היו מתאמנים AB ועל הקוביות.. איפה הזמנים האלו צריך לשנות את זה בחזרה..

אנחנו מסכנים וחסרי תקווה? למה אתה אומר בצחוק שאתה הולך לעשות SS ?? למה כל פעם אתה וחבורת הזבל שלך ישר קופצים ותוקפים את SS כשאתם מקבלים ביקורת??? למה אתה חושב שלוליק מעניין לי את הביצה השמאלית ????

בבקשה, אל תענה! במילא זה יהיה מטופש כמו כל ההודעות שלך.

לגבי הנוסטלגיה, תקרא את הסוד וזה יקרה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית