הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על הרמות

MetalHead

משתמש פעיל
431
0
נק' מוניטין:
198
431
0
יש לי כמה שאלות

1. אני עושה רק מתח 1 ואני עושה SS. לעשות 3 סטים או יותר?
2. עד לאיפה אני צריך להעלות שהמתח יחשב מלא? (גם CHINS וגם PULLS)
3. אחרי שקראתי משעמום קצת על סטרונג מן הבנתי שלהתמש במוט עבה יותר קצת קשה יותר ומשפר לך את האחיזה-כדאי להתשמש בעבה ולהרים קצת פחות או בדק ולהרים קצת יותר (הדק 19.5, העבה 21). וגם בתרגיל כמו סקוואט ששם אתה לא כלכך עובד על הגריפ המוט משנה?
4. יש לי בעיה עם האחיזה בסקוואט. כשאני מחזיק את הכף יד ישר בהמשך האמה אז המרפקים שלי ממש גבוהים, מה לעשות כדי להנמיך אותם ולהחזיק טוב יותר.
5. בדדליפט לא יוצא לי כבר להשתמש באחיזה רגילה (ואני רק על 80 קילו 😵) איך אני יכול להמשיך לשפר את האחיזה.
6. המוט מחליק לפעמים מהיד (זה הכי מפריע בסקוואט ובבנצ') וקראתי איפשהו שיש דבר כזה כמו מגנזיום רק שקוף ונוזלי, מישהו מכיר?

תודה מראש !

1. 3 סטים.
2. סנטר מעל הרף. פחות מזה זה רמאות.
3. לא משנה, בוודאי לא למתאמן חובבן בחדר כושר.
4. מרפקים גבוהים זה דווקא טוב, לא ברור לי למה אתה חושב שיש בעיה. אולי חסרה לך קצת גמישות והמתיחה מפריעה לך, ואז זה יסתדר עם הזמן.
5. תחזיק את המוט איזה 10 שניות בסוף החזרה האחרונה. אפשר לעשות גם תרגילים ייעודיים לאחיזה, כמו להחזיק 20-30 קילו מעל הדדליפט המקסימאלי לכמה זמן שאפשר וכו'.
6. מה רע במגנזיום רגיל? תמצא בחנויות מטיילים.

• פותח/ת השרשור
4. כשהעליתי בדיקת טכניקה אמרו לי להוריד מרפקים, אם לא צריך אז בכיף.
5. בסוף החזרה האחרונה אני לא יכול כי אני מחזיק במשולבת (אני רוצה להתאמן על האמה ברגיל
) ואני לא יכול להרים משקל גבוה יותר מהדדליפט שלי ב30 קילו ואם אני לא מצליח להחזיק את המשקל הדדליפט הרגיל שלי באחיזה רגילה אז אני לא יכול 30 קילו יותר.
6. החדר כושר לא מסכים מגנזיום ואמרו לי להשתמש בכפפות אז רציתי לשים אחד שקוף שלא ילכלך והם לא ישימו לב

---------- התגובה התווספה ב 20:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:57 ----------

ושחכתי לשאול, יש למישהו מדריכים טובים לפרונט סקוואט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית