הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט LB 60 KG דדליפט 115 KG בדיקת טכניקה

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
טוב אז אחרי שעברתי גם על LB וגם על HB, החלטתי לעבור ל-LB, ולהתמודד עם הבעיות.
אז ככה קודם כל זה הסרטון:

אשמח לקבל הערות
דבר שני רציתי לשאול חוץ מההאמסטרינג, איזה שריר חשוב שיהיה גמיש בסקוואט? ואיך אני משפר גמישות בכתף בשביל ה-LB הזה? אני יוצא מכל סט עם גב וכתפיים מכווצים רצח ורגליים בקושי מרגיש שעבדו.

עכשיו הדדליפט:
קודם כל לא להתייחס לזיוני שכל של ההתחלה, חבל שלי התחיל את הסרטון מוקדם מדי וזיין את השכל.
זה PR אבל הצלחתי רק 3, אימון הבא אני יישאר עם אותו משקל.
איך הטכניקה?

---------- התגובה התווספה ב 23:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:05 ----------

ד"א יצא לי קול ממש מוזר כשאמרתי לו "תכבה את זה" אחרי הדדליפט
אל תדאגו אני לא איזה גיי עם קול ציפציף

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה לא רע בכלל, אבל אין לך את המתיחה בתחתית בסקוואט ואתה גם לא יוצא מהר מהתחתית, רואים שהיה לך יחסית קשה לעלות, אבל לתרגול טכניקה זה נראה אחלה. תתחיל לעבוד בצורה יותר זורמת ותראה אם הטכניקה שלך משתנה כי שם זה המקום העיקרי לבדוק.

שיהיה בהצלחה 😃

בעיקרון נראה לא רע, בסקוואט אולי אפשר לשים את המוט יותר נמוך קצת וגם לא רואים אם אתה באמת שובר מהזווית הזאת, אבל בעיקרון סבבה

יפה מאד אבל בסקוואט אתה יורד יותר מדי עם הגב ועולה בזכות (זה גורם לטראמות) תנסה לרדת ישר ולא קדימה

• פותח/ת השרשור
אלכס, אתה יכול להסביר לי איך אני מגיע בסקוואט למתיחה הזאת?
ועוד משהו שמתי לב שהגב שלי מתעגל טיפ טיפה, זה לא כזה נורא נכון?
והגב שלי לא כפוף מדי בשביל LB..? אני יודע שב-LB הגב יותר כפוף מב-HB אבל זה עדיין בסדר?
משהו אחרון, הדדליפט בסדר?
אה וגם בסקוואט המוט מחליק לי קצת מהידיים ומה שמשאיר אותו זה שאני מחזיק אותו ממש חזק עם הידיים ומרים מרפקים כמה שיותר, אבל אני מרגיש שהוא לא כזה יציב לי על הגב בגלל הזיעה, אם אני קונה מגנזיום זה יפתור לי את הבעיה?
(כנ"ל יש לי את הבעיה הזאת בבנצ' ובדדליפט)

• פותח/ת השרשור
לא יודע
כל הזמן מדברים איתי על מתיחה שצריכה להיות בתחתית בסקוואט שסוג של מקפיצה אותך למעלה
אין לי מושג מה זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית