הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סיבי פסיליום

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
היי חבר'ה, שאלה למי שיש לו ניסיון עם המוצר הזה לשחרור עצירויות או התרוקנות חלקית של הקיבה.

איך אפשר לשתות את זה ולהמיס את זה כמו שצריך? ותוך כמה זמן זה עובד בדרך כלל? קניתי את זה וכבר שתיתי מהבוקר 2 כפיות (אחת בבוקר אחת בצהריים) מעורבבים בכוס מים קרים אך נשארו גושים כאלה שממש מזעזע לשתות. יש דרך להמיס את הגושים האלה או להפטר מהם?

ולגבי הפעולה - תוך כמה זמן רואים שזה מתחיל לעבוד בערך?

תערבב את זה הרבה, הגושים יעלמו.
תרבה לשתות המון מים עם זה, כי כל הרעיון הוא שהם סופחים נוזלים. לא לשתות יעשה את הפעולה ההפוכה.

• פותח/ת השרשור
כמה הרבה? דקה ושום דבר עדיין נשארו הגושים הצפים.. בכל מקרה אני שותה 3 כפיות גדושות וסה"כ כולל של מים ביום אני שותה 3-4 ליטר זה מספיק?

ותוך כמה זמן זה אמור לפעול?

תלוי בגוף שלך, מעריך שבסביבות היום-יומיים.
3-4 ליטר זה יותר ממספיק. ובקשר לגושים - אני משתמש בקונסיל וזה לא עושה לי גושים.. תנסה לערבב בבלנדר אם יש לך.

שותה לפי הצורך, ולא כל יום.
בעיקרון אני מתסף גם בבנפייבר ואוכל המון (המון) ירקות, אבל זה לא עוזר כל כך.
אבל מצד שני אני מקרה אבוד...

• פותח/ת השרשור
חח מאיזו בחינה אתה מקרה אבוד? אני פשוט כרגע בחיטוב עד 100 גרם פחמימה ביום (הפחמימות רק מירקות וגבינות), ועושה העמסה אחת לשבוע. אני מרגיש שמהעמסה האחרונה הנוזלים עדיין לא ירדו וזה מעבר לנוזלים זה כאילו תקוע לי משהו בבטן ושאני הולך לשירותים אני מתרוקן אבל זה לא לגמרי ואני עדיין מרגיש שיש שם משהו.
מבאס אותי שזה יכול להשפיע לי על השקילה השבועית לכן החלטתי לתסף בקונסיל.

• פותח/ת השרשור
מאיזו סיבה? איזה באסה כבר קניתי את החבילה לא בא לי להתקע איתה.
בבנפייבר יש חומר פעיל שעדיף על מה הקונסיל?

הסיבים שונים. וסיבי הבנפייבר סופחים טוב יותר. מנסיון אישי שלי ושל עוד אנשים הוא עושה את העבודה (אם העבודה היא להתרוקן) בצורה טובה יותר. אף הוא יקר.
אם יש לך כללית מושלם הוא עולה 42.
לקונסיל גם טעם של חרא, ולא מתערבב. זה מתמוסס לגמרי.
ואם זה לא מספיק נוברטיס>>>>ראפא.

• פותח/ת השרשור
תוך כמה זמן בערך אתה רואה את התוצאות שלו? אני גם לא רוצה להתחיל לערבב עכשיו ביניהם.. אני אראה מה קורה עם הקונסיל עד מחר, אם מחר בבוקר אני לא רואה שאני מתרוקן אני אלך לקנות את הבנפייבר שיהיה גם.

• פותח/ת השרשור
3-4 ליטר זה מספיק כן? רק מים, כמובן שאני שותה עוד דברים במהלך היום כמו קפה, קולה זירו..
אז אני אקנה את הבנפייבר ליתר ביטחון מחר ואני אשתמש בו מחר נראה מה ישפיע יותר. כמה אתה לוקח ממנו? רשום המינון המומלץ 2 כפות ולא לעבור את ה-5 ביום.

חח מאיזו בחינה אתה מקרה אבוד? אני פשוט כרגע בחיטוב עד 100 גרם פחמימה ביום (הפחמימות רק מירקות וגבינות), ועושה העמסה אחת לשבוע. אני מרגיש שמהעמסה האחרונה הנוזלים עדיין לא ירדו וזה מעבר לנוזלים זה כאילו תקוע לי משהו בבטן ושאני הולך לשירותים אני מתרוקן אבל זה לא לגמרי ואני עדיין מרגיש שיש שם משהו.
מבאס אותי שזה יכול להשפיע לי על השקילה השבועית לכן החלטתי לתסף בקונסיל.
מקרה אבוד כי אני אחרי ניתוח פיסורה ועשיתי איזה חודשיים AD של עד 20 גרם פחמימה ליום, וכנראה שהניתוח הבא בפתח (גימלים בראבק)

חח מאיזו בחינה אתה מקרה אבוד? אני פשוט כרגע בחיטוב עד 100 גרם פחמימה ביום (הפחמימות רק מירקות וגבינות)

מסקרן אותי איך אתה מגיע ל100 גר' פחמימה מירקות וגבינות ..
כמה יקרות וכמה גבינות אתה אוכל ביום ?

• פותח/ת השרשור
מסקרן אותי איך אתה מגיע ל100 גר' פחמימה מירקות וגבינות ..
כמה יקרות וכמה גבינות אתה אוכל ביום ?

400 גרם כרוב
100 גרם כרובית
100 גרם חצילים
עלים ירוקים

גבינה לבנה 5% ללא מלח.

זה הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית