הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מטרות למסה הנוכחית, 8 חודשים.

עוגיפלצת

משתמש מתחיל
277
3
נק' מוניטין:
70
277
3
הכול ל-8 חזרות, 3 סטים
מצד ימן זה מה שמרים עכשיו, סוף חיטוב בן 3 חודשים
סקוואט: 79 ק"ג-->100 ק"ג
בנץ': 74 ק"ג--> 90 ק"ג (חזה חלש אצלי, מתקדם ממש לאט, אז אני מציאותי)
דדליפט - לא עושה כרגע. לא רוצה לזרוק מספרים סתם
לחיצת כתף - 75-80 קילו במכונה --> 32.5 קילו כל צד DB. פרס לא עושה כרגע
מתח - משקל גוף --> משקל גוף+פלטה של 15 קילו

השאר לא ממש משנה

אלה יהיו 8 חודשים מאוד מעניינים

יש לך במקרי רגלי דוקים לעומת הפלג גוף עליון?
סקוואט 80 ק"ג כמו לחיצת כתפיים? משהו לא מסתדר לי....

100 ק"ג סקוואט לדעתי ממש לא מספיק גם אם זה ל8 ( למה לעבוד בתרגילים מורכבים 8 חזרות ולא פחות ?)

איך אתה יכול להגיד שהבנץ' שלך חלש, תסתכל קודם על הסקוואט.

לדעתי כדי שתעבוד יותר עצים פחות חזרות ושתתקדם יותר במשקלים.

• פותח/ת השרשור
יש לך במקרי רגלי דוקים לעומת הפלג גוף עליון?
סקוואט 80 ק"ג כמו לחיצת כתפיים? משהו לא מסתדר לי....

100 ק"ג סקוואט לדעתי ממש לא מספיק גם אם זה ל8 ( למה לעבוד בתרגילים מורכבים 8 חזרות ולא פחות ?)

איך אתה יכול להגיד שהבנץ' שלך חלש, תסתכל קודם על הסקוואט.

לדעתי כדי שתעבוד יותר עצים פחות חזרות ושתתקדם יותר במשקלים.

דווקא רגליים זה חלק חזק יחסית אצלי, אני עושה כרגע לחיצת כתפיים במכונה, ועל הפלטה כתוב 80, לך תדע כמה זה באמת.. חוץ מזה במכונה לא נחשב, מייצבים לא עובדים
לגבי ה-100 סקוואט, לא יודע, זה בכל זאת 8 חודשים... זו המטרה שלי, אני מקווה לטוב
לגבי טווח החזרות, אני מתכוון בתקופה הזאת לעבור על מגוון טווחים: כרגע, החל משבוע הבא, יורד ל-6, אח"כ כנראה יתבקש איזה SS נחמד, ואז אולי נגוון עם איזו שמיניה... נראה איך יתקדם, המטרות שכתבתי כאן הן כלליות. הייתי צריך איזה עוגן אז סתם בחרתי לי 8 חזרות

ואני מסכים בהחלט עם דעתך, כאמור החל משבוע הבא יורד ל-6 חזרות בינתיים. ובעיקר -

מתחיל לאכולללל!!!! (ולגדול)

דווקא רגליים זה חלק חזק יחסית אצלי, אני עושה כרגע לחיצת כתפיים במכונה,[/B][/B] ועל הפלטה כתוב 80, לך תדע כמה זה באמת.. חוץ מזה במכונה לא נחשב, מייצבים לא עובדים
לגבי ה-100 סקוואט, לא יודע, זה בכל זאת 8 חודשים... זו המטרה שלי, אני מקווה לטוב
לגבי טווח החזרות, אני מתכוון בתקופה הזאת לעבור על מגוון טווחים: כרגע, החל משבוע הבא, יורד ל-6, אח"כ כנראה יתבקש איזה SS נחמד, ואז אולי נגוון עם איזו שמיניה... נראה איך יתקדם, המטרות שכתבתי כאן הן כלליות. הייתי צריך איזה עוגן אז סתם בחרתי לי 8 חזרות

ואני מסכים בהחלט עם דעתך, כאמור החל משבוע הבא יורד ל-6 חזרות בינתיים. ובעיקר -

מתחיל לאכולללל!!!! (ולגדול)
אתה בטוח במה שאתה אומר?

הוא מבולבל מכיוון שיש לו רגליים חזקות ובגלל זה יש לו 80 ק"ג לחיצת כתפיים במכונה.

מצא את השגיאה במשפט למעלה.

לפותח האשכול, 100 ק"ג סקוואט זה מטרה של אנשים שנכנסו לחדר כושר לעוד חודשיים גג

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הוא מבולבל מכיוון שיש לו רגליים חזקות ובגלל זה יש לו 80 ק"ג לחיצת כתפיים במכונה.

מצא את השגיאה במשפט למעלה.

לפותח האשכול, 100 ק"ג סקוואט זה מטרה של אנשים שנכנסו לחדר כושר לעוד חודשיים גג

טוב אני ליצן כמו כולם אין לי מושג מהחיים אני ילד טמבל בן 4 שלא מבין מהחיים שלו סבבה? עכשיו טוב?
כתבתי מאוד ברור, 80 קילו לחיצת כתפיים במכונה זה חרטא, נראה לך שאני מסוגל להרים 80 קילו בפרס??? גם לא בעוד שנה!!!!! זה משהו שונה לחלוטין מהסקוואט, אין פה בכלל מקום להשוואה!!! ואגב, עובדה שהבנץ' שלי מעט מפגר אחרי הסקוואט (5 קילו פחות, משהו כזה), וכך המצב אמורל להיות.
מצרף תמונה של הרגל שלי מהשבוע, תחליט לבד על המצב שלה.

קבצים מצורפים

• IMG_0670.JPG
    IMG_0670.JPG
    KB 71.1 · צפיות: 202
לא אמרתי שהרגל שלך גדולה\ קטנה התכוונתי שלעלות 20 ק"ג סקוואט ב8 חודשים למתאמן מתחיל זה בדיחה.

זה מעט מידי בגלל שזה משקל שמעלים תוך חודש גג למתאמן ברמה שלך ( וגם זה איטי).

בקיצור כדי לך לנסות להעלות הרבה יותר את המשקלי עבודה.

כן, ולא ברור לי מהשאלה שלך אם זה נחשב להרבה מדי או מעט מדי. אשמח להסבר נורמלי, תודה.

בוא נגיד שבתוכנית נורמלית זה עניין של שבועיים שלושה. נראה לי ש50-60 קילו ל8 חודשים זו מטרה יותר טובה (ואפשר גם יותר אם הולך לך). הכל בהנחה שאתה הולך על תוכנית טובה. *

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שבתוכנית נורמלית זה עניין של שבועיים שלושה. נראה לי ש50-60 קילו ל8 חודשים זו מטרה יותר טובה (ואפשר גם יותר אם הולך לך). הכל בהנחה שאתה הולך על תוכנית טובה. *

ואללה! תשמע אני בעיקר עבדתי על חיטוב עד עכשיו. כשמחטבים לא אוכלים. כשלא אוכלים לא עולים. לכן בסקוואט היה לי ממש ממש קשה לעלות משקלים בתקופה הזאת.
אז אתה אומר שב-8 חודשים אני אמור לכוון יותר לכיוון ה-120 סקוואט... נחמד 😃
תודה!

---------- התגובה התווספה ב 13:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:54 ----------

לא אמרתי שהרגל שלך גדולה\ קטנה התכוונתי שלעלות 20 ק"ג סקוואט ב8 חודשים למתאמן מתחיל זה בדיחה.

זה מעט מידי בגלל שזה משקל שמעלים תוך חודש גג למתאמן ברמה שלך ( וגם זה איטי).

בקיצור כדי לך לנסות להעלות הרבה יותר את המשקלי עבודה.

אז אני אכתוב מה שכתבתי ללטיסימוס, לא ידעתי ואני עדיין לא יודע בדיוק איך זה הולך כשאתה במסה. חשבתי שזה הרבה יותר לאט, כי עכשיו זה היה לאט (לא אכלתי).

ואללה! תשמע אני בעיקר עבדתי על חיטוב עד עכשיו. כשמחטבים לא אוכלים. כשלא אוכלים לא עולים. לכן בסקוואט היה לי ממש ממש קשה לעלות משקלים בתקופה הזאת.
אז אתה אומר שב-8 חודשים אני אמור לכוון יותר לכיוון ה-120 סקוואט... נחמד 😃
תודה!

---------- התגובה התווספה ב 13:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:54 ----------

אז אני אכתוב מה שכתבתי ללטיסימוס, לא ידעתי ואני עדיין לא יודע בדיוק איך זה הולך כשאתה במסה. חשבתי שזה הרבה יותר לאט, כי עכשיו זה היה לאט (לא אכלתי).

ב8 חודשים? זה תלוי על איזה משקל גוף תסיים אבל 160 זה יהיה לא רע ( אפשר גם הרבה יותר)

• פותח/ת השרשור
ב8 חודשים? זה תלוי על איזה משקל גוף תסיים אבל 160 זה יהיה לא רע ( אפשר גם הרבה יותר)

לאאא, רציני??? 160??? חחח אני סקפטי. לא נוגע בחומרים כך ש...
אני אנסה להגיע ל-120 בזמן הזה. אם יהיה יותר - מה טוב. אני יודע שהתכניות שלי מעולות כי כותב לי אותן אדם שהביא אותי למצב שבו אני היום. אני בכל מקרה הולך לאכול הרבה ולעבוד מאוד קשה. והשאר - אלוהים גדול...
אז אם ככה, גם הבנץ' בטח יעלה יותר, משהו לכיוון ה-100 קילו בטח

• פותח/ת השרשור
עוגיפלצת כמה זמן לקח לך החיטוב? מה היו הנתונים לפני ועכשיו?

החיטוב לקח לי 3 חודשים בדיוק.
משקל גוף לא יודע בדיוק, לא כזה עניין אותי
א.ש לפני - בערך 17+-
היום - סביבות 7.5 אני מקווה... מחר הולך להימדד!! 😃

תמונות לפני ואחרי מצ"ב

קבצים מצורפים

• 19.6.11.JPG
    19.6.11.JPG
    KB 106.6 · צפיות: 178
  • 19.06.11.JPG
    19.06.11.JPG
    KB 48.5 · צפיות: 204
  • IMG_0658.JPG
    IMG_0658.JPG
    KB 104.7 · צפיות: 183
  • IMG_0672.JPG
    IMG_0672.JPG
    KB 64.6 · צפיות: 197
  • IMG_0669.JPG
    IMG_0669.JPG
    KB 69.4 · צפיות: 198
  • IMG_0664.JPG
    IMG_0664.JPG
    KB 86.7 · צפיות: 202
לאאא, רציני??? 160??? חחח אני סקפטי. לא נוגע בחומרים כך ש...
אני אנסה להגיע ל-120 בזמן הזה. אם יהיה יותר - מה טוב. אני יודע שהתכניות שלי מעולות כי כותב לי אותן אדם שהביא אותי למצב שבו אני היום. אני בכל מקרה הולך לאכול הרבה ולעבוד מאוד קשה. והשאר - אלוהים גדול...
אז אם ככה, גם הבנץ' בטח יעלה יותר, משהו לכיוון ה-100 קילו בטח

יש לך 80 ק"ג סקוואט, אתה מתאמן מתחיל, במידה ותאכל כמו שצריך תוכל להוסיף משקל כל אימון עד גבול מסוים.
אין שום סיבה שלא תעלה את הסקוואט שלך כל אימון ב5 קילו עד שתתחיל להתקע, אחרי זה תוריד ל2.5 כל אימון.

ו160 זה לא כזה הרבה, זה תוצאה של אנשים שסיימו SS אחרי 5 חודשים.

• פותח/ת השרשור
יש לך 80 ק"ג סקוואט, אתה מתאמן מתחיל, במידה ותאכל כמו שצריך תוכל להוסיף משקל כל אימון עד גבול מסוים.
אין שום סיבה שלא תעלה את הסקוואט שלך כל אימון ב5 קילו עד שתתחיל להתקע, אחרי זה תוריד ל2.5 כל אימון.

ו160 זה לא כזה הרבה, זה תוצאה של אנשים שסיימו SS אחרי 5 חודשים.

תשמע זה יותר מ-3 פלטות כל צד, כרגע נראה לי בדיוני לחלוטין
מעניין...
למרות שמה שאתה רושם נשמע הגיוני לחלוטין

אם לא תשאף לירח לא תגע בשום כוכב.
100 קילו אחרי 8 חודשי מסה זה קצב נורא איטי
אני מבואס מהסקוואט שלי לעומת הבנץ' בגלל שהייתה לי פציעה בברך והסקוואט בפיגור עצוב לעומת הבנץ' (גבוה יותר ממנו ובכל זאת) אז אתה עוד אומר שהבנץ' שלך נמוך?
לעומת הפלג גוף העליון שלך, צריך להיות לך לפחות 2 פלטות על המוט בסקוואט.. תשאף ליותר גבוה, ותצליח.

• פותח/ת השרשור
אם לא תשאף לירח לא תגע בשום כוכב.
100 קילו אחרי 8 חודשי מסה זה קצב נורא איטי
אני מבואס מהסקוואט שלי לעומת הבנץ' בגלל שהייתה לי פציעה בברך והסקוואט בפיגור עצוב לעומת הבנץ' (גבוה יותר ממנו ובכל זאת) אז אתה עוד אומר שהבנץ' שלך נמוך?
לעומת הפלג גוף העליון שלך, צריך להיות לך לפחות 2 פלטות על המוט בסקוואט.. תשאף ליותר גבוה, ותצליח.

יקרה. תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית