הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע במשקל

• פותח/ת השרשור harari
  • פורסם בתאריך

harari

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
ג'וי קניון שרונים הוד השרון
שלום לכולם,
בשלושה שבועות האחרונים אני מבצע דיאטה דלת פחמימות,
כל הקלוריות מגיעות מחלבון ושומן,
אך למרות זאת אני לא יורד במשקל!!
אני מרגיש פחות מלא ויותר קל אך המשקל לא זז!!
לפעמים אני רואה חצי קילו עד קילו שיורדים ועולים,
איך זה יכול להיות?!!
משקל 89
א.ש 16-17%
תחזוקה 2240 קלוריות
ירדתי ל 1640 קלוריות,
200 גרם חלבון ביום,
כל שאר הקלוריות משומן,
מה אתם אומרים? איזו סיבה יכולה להיות?

שלום לכולם,
בשלושה שבועות האחרונים אני מבצע דיאטה דלת פחמימות,
כל הקלוריות מגיעות מחלבון ושומן,
אך למרות זאת אני לא יורד במשקל!!
אני מרגיש פחות מלא ויותר קל אך המשקל לא זז!!
לפעמים אני רואה חצי קילו עד קילו שיורדים ועולים,
איך זה יכול להיות?!!
משקל 89
א.ש 16-17%
תחזוקה 2240 קלוריות
ירדתי ל 1640 קלוריות,
200 גרם חלבון ביום,
כל שאר הקלוריות משומן,
מה אתם אומרים? איזו סיבה יכולה להיות?

קודם כול העמסות אכן חשובות, אל תזלזל
שנית, אתה לא אמור להעלות יותר מדי במשקלי עבודה בחיטוב, אל תשכח שאתה לא אוכל
נסה לישון קצת לפני האימון, לאכול את כל הפחמימות שאתה כן אוכל ביום בארוחות שלפני האימון ולא אחריו, לתסף בקריאטין ו/או באדרנול או בקפאין
כמו-כן, חשוב לדעת: כמה זמן אתה כבר בגירעון קלורי?

אם הוא לא יורד יכול להיות.
אני שקלתי 95 וירדתי בחודשיים 6 קילו על 1000-1500 קלוריות שזה קצב ירידה בסדר גמור.
על אחוזי כמו שלו כדאי להיות על גירעון גבוה כי גם ככה הוא על אחוז שומן גבוה ויום\יומיים בשבוע הוא מעמיס (מקווה בשבילו).

נערך לאחרונה:
אם הוא לא יורד יכול להיות.
אני שקלתי 95 וירדתי בחודשיים 6 קילו על 1000-1500 קלוריות שזה קצב ירידה בסדר גמור.
על אחוזי כמו שלו כדאי להיות על גירעון גבוה כי גם ככה הוא על אחוז שומן גבוה ויום\יומיים בשבוע הוא מעמיס (מקווה בשבילו).

זה יותר מהגרעון המקסימלי שלך. אתה סתם דופק לעצמך את המטבוליזם.

ובUD2?
אתה מדבר על דברים שאתה לא מבין בהם סתם.
ב UD2 יש לך יומיים נטראלי בשבוע אחרי יום העמסה. אתה נמצא בגירעון רק 4 וחצי ימים בשבוע. PSMF מתאים לאנשים מעל 15% שומן וזה הולך לפי קטגוריות. ככל שאתה ב % שומן נמוך יותר, אתה מעמיס בהפרשים קצרים יותר.
1600 קלוריות למי ששוקל 90 ק"ג זה לא נורא בהנחה שהוא לא עושה כמויות גדולות של אירובי.

ב UD2 יש לך יומיים נטראלי בשבוע אחרי יום העמסה. אתה נמצא בגירעון רק 4 וחצי ימים בשבוע. PSMF מתאים לאנשים מעל 15% שומן וזה הולך לפי קטגוריות. ככל שאתה ב % שומן נמוך יותר, אתה מעמיס בהפרשים קצרים יותר.
1600 קלוריות למי ששוקל 90 ק"ג זה לא נורא בהנחה שהוא לא עושה כמויות גדולות של אירובי.

זה לא נורא אבל הוא לא יורד אז כנראה שצריך להוריד. (כמובן בהנחה שהוא לא עושה ליצנות ונשקל יום אחד בבוקר ויום אחד בערב אחרי לאפה שווארמה עם ליטר בירה)

• פותח/ת השרשור
לא יורד במשקל

קודם כל,תודה לכולכם על הדיון,
אני אתחיל בזה שאני לא ממש הבנתי מכל התגובות מה אני אמור לעשות,
מצד אחד שמעתי שאני לא בגרעון מספיק,
ומצד שני שמעתי שאני בגרעון גדול מדי,אז אשמח אם תעשו לי סדר מה עליי לעשות,
בנושא ההעמסה,אני משתדל להכניס רוב של פחמימה בעיקר בשישי שבת שיש כבר ארוחת משפחה ובכלל הגיע סופ"ש,כמובן שאני מכניס רק אורז מלא ושאר פחמימות טובות ולא נופל על "שטויות",
אשמח אם תעשו לי סדר בנושא ההעמסות,ממש דוגמאות וכמויות בהתאם למשקל שלי והנתונים שרשמתי,
או אם בכלל אתם ממליצים לי לעבור לדיאטה אחרת,אחי מתחתן עוד חודשיים וחצי והייתי שמח להוריד ממני 5-6 ק"ג כמובן לא להוריד שריר כמה שאפשר,
בכל מקרה תודה רבה לכולם ושיהיה שבוע טוב..

קודם כל,תודה לכולכם על הדיון,
אני אתחיל בזה שאני לא ממש הבנתי מכל התגובות מה אני אמור לעשות,
מצד אחד שמעתי שאני לא בגרעון מספיק,
ומצד שני שמעתי שאני בגרעון גדול מדי,אז אשמח אם תעשו לי סדר מה עליי לעשות,
בנושא ההעמסה,אני משתדל להכניס רוב של פחמימה בעיקר בשישי שבת שיש כבר ארוחת משפחה ובכלל הגיע סופ"ש,כמובן שאני מכניס רק אורז מלא ושאר פחמימות טובות ולא נופל על "שטויות",
אשמח אם תעשו לי סדר בנושא ההעמסות,ממש דוגמאות וכמויות בהתאם למשקל שלי והנתונים שרשמתי,
או אם בכלל אתם ממליצים לי לעבור לדיאטה אחרת,אחי מתחתן עוד חודשיים וחצי והייתי שמח להוריד ממני 5-6 ק"ג כמובן לא להוריד שריר כמה שאפשר,
בכל מקרה תודה רבה לכולם ושיהיה שבוע טוב..
הנוסחה לגרעון היומי המקסימלי הוא מאוד פשוט: 69 כפול מספר הקילוגרמים שמוגדרים בגופך כשומן (לדוגמא לאדם עם 15% במשקל 100 ק"ג יהיה 15 ק"ג שומן).
חוץ מזה, אם אתה בוחר ללכת על AD אני באמת ממליץ לך לקרוא את המאמר עליו מהפורטל. הו יוכל להכווין אותך בצורה טובה יותר.
ב-AD מעמיסים יומיים בשבוע, הכי נוח יהיה בשישי ושבת. אני באופן אישי הייתי בזמנו על תפריט של 15 גרם פחמימה ליום והייתי מעמיס פעם אחת בשבוע בלבד, אבל זאת הייתה העמסה עצבנית של 5-6K.
העמסה לפי הספר תהיה יומייפ בשבוע על מאזן חיובי של כ-500-1000 קלוריות ליום, כש-70% מהתזונה שלך באותם ימים תבוא מפחמימה, 15% משומן ו-15% מחלבון.
אם אתה כבר נמצא באמצע של ה-AD תמשיך מהדגשים שרשמתי. אם אתה רק מתחיל אותו ההמלצה היא לשבועיים ראשונים ללא העמסה.

ואין שום יתרון בריאותי לאורז מלא חוץ מהתוספת של הסיבים אולי וזה שיש לו טעם של חול.
אגב ממליץ לך בחום לתסף בויטמינים במהלך החיטוב, במיוחד בחיטוב AD כי מרגישים סמרטוט במהלכו.

• פותח/ת השרשור
איל מוצרים כדאי לאכול בהעמסה?

אילו מאכלים?
לא לשים דגש על פחמימות טובות?
או שאפשר להעמיס הכל??
לחם לבן פסטות פיתות עוגות וכדומה?
שאתה מתכוון 1000 קלוריות אתה מתכוון 1000 קלוריות מעל המאזן הנייטרלי??

אילו מאכלים?
או שאפשר להעמיס הכל??

אני מאמין גדול באינדקס גליקמי ומשתדל לצרוך פחמימות עם אינדקס גליקמי נמוך, שיתעכלו יותר זמן. הן איכותיות יותר לגוף.
יש מצב שאני טועה אבל. למרות זאת כך אני נוהג: לחם מלא אורז מלא פסטה מלאה קוסקוס קינואה (עשירה מאוד בחלבון ולכן מעולה עבורנו), תפוחי אדמה בטטה וכו׳.....

אילו מאכלים?
או שאפשר להעמיס הכל??
אפשר להעמיס הכל. וכן, 1000 מעל הניטרלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית