הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס במסה

tomerperetz

משתמש מתחיל
262
0
נק' מוניטין:
-33
262
0
חבר שלי מתחיל טקסס עם 500 מעל התחזוקה רק שבקילוגם לא מראים איזה תרגילים עושים ומתי הוא עושה עם חתירה סקוואט דדליפט דחיקה ופרס השאלה איך מסדרים אותם בימים

---------- התגובה התווספה ב 19:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:25 ----------

והוא שואל כמה אפשר למשוך איתה

---------- התגובה התווספה ב 19:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:25 ----------

והוא שואל כמה אפשר למשוך איתה

לא כתוב כי זאת תוכנית שאתה יכול להשתמש בתרגילים שאתה רוצה כדי לשפר אותם, יש שם קובץ אקסל שמחשב משקלים אפשר לעבוד לפיו:

איפה שכתוב סקוואט אפשר LB,HB, איזה שהוא עושה.

איפה שיש פרס זה או פרס או אינקליין לרוב(תרגיל לכתפיים)

איפה שיש דדליפט זה דדליפט, אין ממה מה לשנות

איפה שיש חתירה אפשר לעשות חתירה או PC(בקובץ יש גם מתח כתרגיל עזר)

חוץ מהצורה שבנויה בפורטל יש כמה צורות לתוכנית תריץ חיפוש בגוגל אחד מהתוצאו תהראשונות זה מאמר של ריפטו.

אני אלך איתך לפי הקובץ XL
אימון ראשון זה אימון ווליום - משקל גבוה להרבה סטים.
אתה עושה סקוואט בנץ\פרס וחתירה\PC ל5 חזרות של 5 של אותו משקל (חימום לפני זה)

אימון שני אימון התאוששות - משקל נמוך למספר חזרות נמוך ומספר סטים נמוך אתה עושה 10% פחות מהמשקל שעשית באימון הראשון, באימון הזה אל תאמץ את עצמך לקצה, אתה אמור רק להזרים דם לשרירים כדי לעזור לשרירים להתאושש.

אימון שלישי אימון עצימות - משקל גבוה למספר חזרות וסטים נמוך אתה מתחמם ומנסה לשבור את השיא שלך.
אין מה לסתבך

בקובץ אתה עושה שבוע אחד פעמיים לחיצת חזה ואחרי זה פעמיים פרס, אני לא בטוח אבל אם אתה מעוניין אני חושב שתוכל לעשות כל שבוע פעמיים בנץ'(שוב נאי לא בטוח בזה)
בנוסף בקובץ אתה כל שבוע מעלה את החזרות בשיא כלומר אם שבוע שעבר עשית חזרה אחת עם דדליפט, שבוע לאחר מכן אתה מנסה לעשו תאת השיא שלך עם שתי חזרות, יש צורות של התוכנית שבהן אתה עושה דדליפט עם 5 חזרות כל סוף שבוע ואני חושב שזה עדיף במקצת על חזרה אחת.

לאחר שאתה מסיים שבוע אתה מעלה באימון הראשון בשבוע שלאחר מכן 2.5 קילו לתרגילים.

משהו עוד לא מובן?

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה אחי דבר שני אני מבין כמה סטים והכל רק אני לא מבין כמו שאמרת שבשבוע אחד עושים 2 בנץ ושבוע אחר פעם אחת את זה אני לא מבין איך לסדר את הץרגילים מבחינת הימים יש קישור ללוג של איזה אחד שעשה פה טקסס אולי אני יבין ממנו

נגיד עשית אימון ראשון בנץ'? אתה עושה באימון השלישי בנץ ומנסה לעשות בו שיא וביום התאוששות אתה עושה פרס ולהפך.

אימון ראשון - סקוואט,בנץ'\פרס,חתירה.
אימון שני - סקוואט קל, בנץ' או פרס קל(התרגיל שלא עשית באימון הראשון), חתירה קלה.
אימון שלישי - סקוואט לשיא, בנץ' או פרס לשיא(התרגיל שעשית באימון הראשון) ודדליפט לשיא.

אם תוריד את הקובץ זה יגיד לך בדיוק איזה תרגיל לעשות מתי ולכמה חזרות ואפילו עם איזה משקל.ש

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי תודה רק דדליפט עושים פעם אחת בשבוע?? ולגבי העלאת משקלים כל שבוע באימון הראשון ב2 וחצי ואם הצלחתי להוסיף ביום שיא עוד כמה קילו אז אני צריך שבוע הבא להתחיל עם המשקל שסיימתי ??באימון הראשון או באימון האחרון

ביום הראשון אתה מוסיף 2.5 לאימון ביום ראשון שעבר, אימון ביום שישי לא מתקשר לראשון.

וכן דדליפט פעם אחת, זה תרגיל שלוקח זמן להתאושש ממנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית