הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לאור כל הוויכוחים שרצים פה בזמן באחרון..

אי אפשר לעלות במסת שריר במאזן קלורי שלילי.. גם לא אם טסט' וטרן ביחד.. וויניסטרול עוזר לשמר מסה, זה לא סטרואיד שמעלה מסה, אלה כוח.. וכוח עולה רק במאזן חיובי.

לגבי הנשוא..
אני תמיד התאמנתי בתוכניות של "בודיבילדרים".. וראיתי אחלה תוצאות עוד לפני שהתחלתי עם חומרים והכל.

ב-SS
בהחלט אפשר לעלות מסה, אבל לא כמו בתוכנית של BB שמתאימה למתאמן טיבעי ולהפך.. על כל אחד הרוטנית אימונים משפיע אחרת. יש כאלה שתוכניות כוח יגיבו עליהם יותר טוב, ויש רוב של אנשים שתוכניות BB יהיו יותר טובות.

עוד לא ראיתי מתאמן SS שנראה מסאיבי ועל אחוז שומן נמוך.. הרוב מסאיבים אבל שמנים, שאתה באיזור ה-20 אחוז שומן אני לא חושב שאפשר לקרוא לזה מסאיבי..

ובנוסף מי אמר ש-SS זאת התוכנית אידאלית עבורך?.. אתה בסה"כ ניזון מתגובות של אנשים בפורום. ולא ע"י מחקר אישי שאתה עשית על הגוף שלך, ובדקת מה יותר טוב עבורך וכו'. בגלל שכולם ספציפית כאן תומכים ב-SS החלטת שהתוכניות BB לא מתאימות עבורך בלי לבדוק אותם.

SS
מתאים למתאמן מתחיל שרק נכנס לחדר כושר.. זה יגיב יותר טוב מאשר לעשות ABC על ההתחלה.

אבל שוב פעם.. תפסיקו לחשוב שהחומרים עושים את כל העבודה.. אני חשבתי בדיוק ככה שכל המוזרקים רק מזריקים וגדלים, זה בכלל לא נכון. ההשקעה בתזונה מ-100 אחוז עולה ל300 אחוז. העצימות באימונים קשה יותר, התוספים והחומרים וכל העסק היקר הזה הוא לא פשוט.

אין ספק שאדם שמתמש בחומרים יתקדם יותר, אבל לא צריך לשלול תוכניות אחרות בגלל שאתה לא משתמש.

חבר שלי כל החיים שלו עבד בתוכניות כוח, ולא ממש גדל. וברגע שהוא שינה את התפיסה שלו הוא התקרנף ברמות... יש כאלה שתוכניות כוח לא משפיעות עליהם..

בשורה התחתונה?!..
כל המידע שאתה קורא בפורום כאן, ובאינטרנט הודות תוכניות כוח.. מדברות על ניסיון של אנשים בעלי גנטיה שונה משלך, אתה לא יכול לדעת מה הכי טוב עבורך אם לא תנסה בעצמך.. תחשוב על זה שאם היית נכנס עכשיו בפעם ה-1 בחייך, לפורום מסוימם והיית קורא בו שרק תכניות BB יגדילו אותך ואז היית שומע SS בלי לנסות אותה והיית ישר שולל אותה, למה?!?. כי זה מה שכל הפורום אומר..

עשית פעם SS ?

עשית פעם SS ?

עשיתי לתקופה של 3 חודשים בערך.. בעבר..גם 5X5 ניסתי אחרי SS.. ועליתי במשקלי עבודה ללא ספק, אבל לא ממש הוספתי בשר כמו בתוכנית BB.. שחזרתי למתכונת רגילה היקפים גדלו וראיתי יותר תוצאות.. כל אחד מגיב אחרת.

מה שמשגע אוית בוויכוחים האלה זה "מתאמני הSS שריריים אבל שמנים"

מישהו מכם ראה בילדר לא בעונה? אתה רוצה לגדול אתה צריך להשמין, רק אם אתה לא רוצה להישאר באחוז שומן גבוה מחטב אתה נשאר ככה.

ומה שיותר מעצבן זה הדוגמאות של החברים, לכל אחד יש חבר פתאום שמתאים בצורה מצויינת לטענה שלהם.
אם מישהו לא גודל מאימונים משהו דפוק בצורה שהוא מתאמן, בין אם זה תזונה או הטכניקה שלו בתרגילים, אם הוא יגדל הרבה או שמעט זה תלוי בגנים שלו אבל הוא יגדל ושום 100 סטים ליד אחורית יעזרו לזה.

עכשיו עזבו SS
מה שהבילדרים פה אומרים דומה למאמר הידוע של איתי זיו על למה אין למשקולנים מסת שריר ?
לבחור הזה לדוגמא אין מסת שריר בכלל, הוא רק חזק ושמן:

כמו עוד המון אחרים, תראו תחרויות WL\PL בקטגוריות משקל וחוץ מה 105+ והקטגוריות הנמוכות יהיה קשה למצוא מישהו שהוא לא:
חטוב ( לא ביחס לבילדר), חזק ועם מסת שריר רצינית.

אני לא אומר שהיא אפשר להשיג גוף שכולל את מה שאמרתי בשיטות אחרות עם הרבה נפח לדוגמא.
פשוט בדרכים אחרות אפשר להשיג גם הרבה דברים אחרים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסרטון ממש מרגש אבל זה לא כולם..
זה כמו שצמצא מפתח גוף שמן

נראה לי שבשורה האחרונה,
תוכניות בילדינג (בסיגנון שהבאתי) כנראה יהיו יותר טובות.
אבל לרוב הבילדרים פה יש בעיות בהבעה וקושי בהסקת מסקנות וביסוס טענות, אז הם לא בדיוק יכולים לספק את ההסבר למה.

לא יודע אם אתה רואה תחרויות WL אבל כולם ככה חוץ מהקטגוריה של המשקל הכבד

images

😉

PL רציניים עם א.ש. נמוך יכולים בשקט לעלות על במה. נכון לא ליהיות אולי מר אולימפיה. אבל בהחלט לעלות על במה.

לוליק דוגמא טובה בארץ ועוד בקטגוריה הכבדה.

ברור שלא כולם כמוהו זה היה רק להדגמה מוגזמת אבל יש המון עם גוף שלדעתי יותר יפה מגוף של BB חטובים עד העצם

דבר ראשון לך תראה קצת ביוטיוב תחוריות WL בקטגוריה 105 ( ה 105+ שמנים חח) הם עצומים ורובם על אחוז שומן נמוך ( לא מאוד).

dmitry klokov
dmitry lapikov
marcin dolega
robert dolega

או שפשוט http://www.flickriver.com/photos/38313689@N00/popular-interesting/

כולם שחיפים או שמנים

נערך לאחרונה:
לא יודע אם אתה רואה תחרויות WL אבל כולם ככה חוץ מהקטגוריה של המשקל הכבד

יש את היחיד במינו!

Anatoly Pisarenko

pisarenko.jpg

anatoly-pisarenko-snatch-205-july-19831.jpg

Anatoly%20Pisarenko%20Back%20Squat.jpg

2662435316.jpg

beded-Anatoly_Pisarenko.jpg

Capture%20003.JPG

Clean%20017.JPG

גם ב110+ (קטגוריה שירדה ל 105+) וגם לא שמן.

נערך לאחרונה:
PL רציניים עם א.ש. נמוך יכולים בשקט לעלות על במה. נכון לא ליהיות אולי מר אולימפיה. אבל בהחלט לעלות על במה.

לוליק דוגמא טובה בארץ ועוד בקטגוריה הכבדה.
אתה טועה ובגדול יש הרבה מעבר למסת שריר בתחרויות
כמו איכות, עומק, קשיחות,דחיסות,פרופורציות ועוד הרבה קרטריונים

תוכל להסביר איך בודקים כל פרמטר?

בכלל איך מודדים איכות, עומק, קשיחות,דחיסות של שריר?

בכלל איך מודדים איכות, עומק, קשיחות,דחיסות של שריר?

לפי העין..אבל ממש ממש מקצועית.. בשביל זה צריך להיות מוסמך לכך כלומר שופט..

אתה יכול לקחת את ארנולד שווצגנר, ואת רוני קולמן.. ותעשה השוואה.. תסתכל על הדייטיל ברגליים, ועל עומק השריר ברגליים אצל קולמן ואצל ארנולד.. אתה תראה יותר עובי, יותר דחיסות, ויותר עמיקות ודייטל אצל קולמן..

אם הייתי עובר קורס להסמכה של שופט בתחרויות פיתוח גוף הייתי יודע
אני בעצמי לא ממש מבין בזה אני רואה רק תתמונה הכללית
זה סטס אומר לי חד לשבוע אם אני משתפר

איך עובדים על עמיקות של שריר?

איך אתה משפר כל אלמנט ?
נגיד אם הדחיסות שלך לא טובה מה צריך לעשות ?

Back
למעלה תחתית