נק' מוניטין:
230
- 220
- 13
אי אפשר לעלות במסת שריר במאזן קלורי שלילי.. גם לא אם טסט' וטרן ביחד.. וויניסטרול עוזר לשמר מסה, זה לא סטרואיד שמעלה מסה, אלה כוח.. וכוח עולה רק במאזן חיובי.
לגבי הנשוא..
אני תמיד התאמנתי בתוכניות של "בודיבילדרים".. וראיתי אחלה תוצאות עוד לפני שהתחלתי עם חומרים והכל.
ב-SS
בהחלט אפשר לעלות מסה, אבל לא כמו בתוכנית של BB שמתאימה למתאמן טיבעי ולהפך.. על כל אחד הרוטנית אימונים משפיע אחרת. יש כאלה שתוכניות כוח יגיבו עליהם יותר טוב, ויש רוב של אנשים שתוכניות BB יהיו יותר טובות.
עוד לא ראיתי מתאמן SS שנראה מסאיבי ועל אחוז שומן נמוך.. הרוב מסאיבים אבל שמנים, שאתה באיזור ה-20 אחוז שומן אני לא חושב שאפשר לקרוא לזה מסאיבי..
ובנוסף מי אמר ש-SS זאת התוכנית אידאלית עבורך?.. אתה בסה"כ ניזון מתגובות של אנשים בפורום. ולא ע"י מחקר אישי שאתה עשית על הגוף שלך, ובדקת מה יותר טוב עבורך וכו'. בגלל שכולם ספציפית כאן תומכים ב-SS החלטת שהתוכניות BB לא מתאימות עבורך בלי לבדוק אותם.
SS
מתאים למתאמן מתחיל שרק נכנס לחדר כושר.. זה יגיב יותר טוב מאשר לעשות ABC על ההתחלה.
אבל שוב פעם.. תפסיקו לחשוב שהחומרים עושים את כל העבודה.. אני חשבתי בדיוק ככה שכל המוזרקים רק מזריקים וגדלים, זה בכלל לא נכון. ההשקעה בתזונה מ-100 אחוז עולה ל300 אחוז. העצימות באימונים קשה יותר, התוספים והחומרים וכל העסק היקר הזה הוא לא פשוט.
אין ספק שאדם שמתמש בחומרים יתקדם יותר, אבל לא צריך לשלול תוכניות אחרות בגלל שאתה לא משתמש.
חבר שלי כל החיים שלו עבד בתוכניות כוח, ולא ממש גדל. וברגע שהוא שינה את התפיסה שלו הוא התקרנף ברמות... יש כאלה שתוכניות כוח לא משפיעות עליהם..
בשורה התחתונה?!..
כל המידע שאתה קורא בפורום כאן, ובאינטרנט הודות תוכניות כוח.. מדברות על ניסיון של אנשים בעלי גנטיה שונה משלך, אתה לא יכול לדעת מה הכי טוב עבורך אם לא תנסה בעצמך.. תחשוב על זה שאם היית נכנס עכשיו בפעם ה-1 בחייך, לפורום מסוימם והיית קורא בו שרק תכניות BB יגדילו אותך ואז היית שומע SS בלי לנסות אותה והיית ישר שולל אותה, למה?!?. כי זה מה שכל הפורום אומר..
עשית פעם SS ?