לא הייתי הולך לקיצוניות כזאת אבל כן תתפלא אבל כל אחד בנוי אחרת.כן, יש אנשים שיש להם 4 רגליים למשל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הייתי הולך לקיצוניות כזאת אבל כן תתפלא אבל כל אחד בנוי אחרת.כן, יש אנשים שיש להם 4 רגליים למשל.
לא הייתי הולך לקיצוניות כזאת אבל כן תתפלא אבל כל אחד בנוי אחרת.
אחרי שקראתי את כל הדיון(שדי הפך להטרלות חחח) זה דעתי בנושא
1.היתרון הכללי, או יותר נכון הרעיון מאחורי אימוני נפח הוא שאם למשל מתאמן יכול להתאושש מ5 סטים לרגליים של כוח (5 חזרות למשל) אז הוא יוכל להתאושש מיותר סטים שיש בהם 8 חזרות, נגיד 7-8 סטים...
כל סיב בשריר או שהוא מתכווץ או שלא, אין יותר או פחות ובטווח 6-8 חזרות כל הסיבים בשריר מתכווצים (כל הסיבים בשריר מתכווצים שהגוף מפיק 80 אחוז בערך מהכוח המירבי...) בידיוק כמו ב סטים של כוח.
אז מה שקיבלנו היא שאנחנו יכולים להתאושש מיותר סטים, שכל סט בפני עצמו גורם ליותר היפרטרופיה.
איך אני משפר דחיסות שריר ?
אף אחד מהבילדרים לא יכול לעזור לי ?
מאיפה הבאת את השטויות האלה?
MOO,לא פייר,בשיחה פרונטלית לא דיברת ככה מגעילאני לא מסתלבט, באמת
אני רוצה להבין איך משפרים כל אלמנט ?
ונניח אם אני עובד ל 12-15 חזרות עם מנוחות קצרות או 8 חזרות ומנוחות יותר ארוכות
יום יבוא ואני אפרוש לבילדינג
אני יסביר,מבנה הגוף הוא שונה מאדם לאדם,כמו כן אורך השריר ומקומות חיבור שלו לעצם נותן מראה שונה מאדם לאדם ,הפאקטורים כמו רגישות שחמצוציות ומערכת איכול- זה על רגל אחד על "בנוי אחרת"אני בשוק אחי! מה זה אומר בנוי אחרת? יש לך סיבים סגולים?
זה הרבה לרשום,תתקשר אליאיך אני משפר דחיסות שריר ?
או במילים אחרות, לאף אחד מכם אין באמת שמץ של מושג מה זה.
קשה להגיד את זה אבל אני נוטה להסכים אם אנטון חחח.. דבר אחד אני רוצה להבין מכל ה PL שממממ מדברים פה
על מה ולמה אתם חושבים שתכניות כח עדיפות על תוכניות ווליום? אני אשמח להסבר אמיתי ומפורט אני לא בא להטריל אני באמת רוצה לדעת מאיפה הגישה הזאת. טענות כמו "זה יהפוך אותך ליותר חזק וככה תוכל להרים יותר משקל" לא יתקבלו אנחנו מדברים פה על עדיפות לפיתוח השריר ולא על איזה תוכנית תהפוף אותי ליותר חזק. ועוד דבר "דחיסות שריר" זאת פונקציה של מסה.
MOO,לא פייר,בשיחה פרונטלית לא דיברת ככה מגעיל
אני יסביר,מבנה הגוף הוא שונה מאדם לאדם,כמו כן אורך השריר ומקומות חיבור שלו לעצם נותן מראה שונה מאדם לאדם ,הפאקטורים כמו רגישות שחמצוציות ומערכת איכול- זה על רגל אחד על "בנוי אחרת"
זה הרבה לרשום,תתקשר אלי
יש מושג,יש תוצאות,יש דינמיקה של שיפור מעונה לעונה.
אין לי איך להסביר הכול כי אני גם לא שואל למה אני עושה וזהו, הוא מאמן שלי אני סומך עליו 200% לא גם אם יגיד לי להסתובב על הראש כול היום בלי להתאמן ולאכול במקדונלס אני יעשה את זה ויעלה לבמה..מלא דברים היו נראים לי לא הגיונים בהתחלה שהססתי ופחדתי לעשותאני אעזור לך.
אתה זורק משפטים לאוויר. החברים פה באמת מנסים להבין את מה שאתה אומר ולכן מבקשים הסברים. עכשיו כששואלים אותך שאלות אתה נשמע כמו מישהו שנכנס לריק וכל מה שאתה אומר זה בלי שום ביסוס או הגיון (חוץ מלהגיד שסטס אמר ואין ספק שהוא המלך האגדי הכל יכול והמדהים). אז אתה לא יכול לצפות שנקבל את זה. העניין הוא שכל פעם מסבירים לך את זה ואתה בכל זאת בוחר להיות מפגר. אז מה שנותר לעשות זה לצחוק עלייך.
תמשיך להיות תקוע בלהתרכז בתחתונים ורודים נרא לאן זה יקדם אותך...
ספאם!כן, יש אנשים שיש להם 4 רגליים למשל.
מה הוא חייב לך משהו? לך תפתח קצת מאמרים בנושאאשמח לקבל לפחות את ההגדרות לאיכות, עומק, קשיחות,דחיסות לשריר מסטס היקר.
ספאםכן אחי. הוא למד את זה.
גם מי שלוקח ויני מגדל עוד ראש לבייספס.
מדיאטה לדיאטה אתה משטבח הרבה פוזינג גםאיך אני משפר דחיסות שריר ?
לדעתי כבר די כתבתי הסבר (מאוד כללי וכו'...)
אם אתה רוצה ביסוס למשו תשאל למה
MOO,לא פייר,בשיחה פרונטלית לא דיברת ככה מגעיל
אני יסביר,מבנה הגוף הוא שונה מאדם לאדם,כמו כן אורך השריר ומקומות חיבור שלו לעצם נותן מראה שונה מאדם לאדם ,הפאקטורים כמו רגישות שחמצוציות ומערכת איכול- זה על רגל אחד על "בנוי אחרת"
זה הרבה לרשום,תתקשר אלי
יש מושג,יש תוצאות,יש דינמיקה של שיפור מעונה לעונה.