הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לאור כל הוויכוחים שרצים פה בזמן באחרון..

הגדרה מדעית מצוינת ומדויקת! תודה! למדתי המון!
למה שפשוט לא תמציאו מילים משלכם? אתם משתמשים במילים שאין לכם מושג מה הן אומרות, כותבים אותן עם שגיאות. אז פשוט תתחילו להמציא.
דברו על תילטה של שריר. או אגובה של הבייספס. אני יכול לעזור לך להמציא מילים אם אתה רוצה.

חחחח בסופו של דבר בדוק יש הגדרה לכל דבר שהוא הביא....
ובדוק שופטים וכו' יודעים את ההגדרות אבל מזה חשוב?

הגדרה מדעית מצוינת ומדויקת! תודה! למדתי המון!
למה שפשוט לא תמציאו מילים משלכם? אתם משתמשים במילים שאין לכם מושג מה הן אומרות, כותבים אותן עם שגיאות. אז פשוט תתחילו להמציא.
דברו על תילטה של שריר. או אגובה של הבייספס. אני יכול לעזור לך להמציא מילים אם אתה רוצה.

סורי,אני לא מדבר EMZתית,אני מאוקראינה:sarcastic:

QUOTE]

חחחח בסופו של דבר בדוק יש הגדרה לכל דבר שהוא הביא....
ובדוק שופטים וכו' יודעים את ההגדרות אבל מזה חשוב?
זה לא חשוב. אין צורך לדעת את החוקים. זה הרי לא ספורט.
סורי,אני לא מדבר EMZתית,אני מאוקראינה:sarcastic:
אהה אז תגיד! Я люблю тебя 😍
я хочу стринги!

Olympic sport discussion

In the early 2000s, the IFBB was attempting to make bodybuilding an Olympic sport. It obtained full IOC membership in 2000 and was attempting to get approved as a demonstration event at the Olympics which would hopefully lead to it being added as a full contest. This did not happen. Olympic recognition for bodybuilding remains controversial since many argue that bodybuilding is not a sport

...

למה מלכת יופי זה לא ספורט? למה פיסול בחול זה לא ספורט?

..This did not happen. Olympic recognition for bodybuilding remains controversial since many argue that bodybuilding is not a sport .

נו, גם קריקט לא במשחקים האולימפיים. ובכלל, הקבלה (או אי הקבלה) לאולימפיאדה
כמבחן ל 'ספורט' זה מבחן חסר

אז זה הם קובעים או הועד האולימפי? תקרא שוב תטקסט שהבאת ותמקד אותי עם מי צריך לדבר

נו, אתה יכול לדבר עם ויקפדיה שידברו עם הועד 😃

מעניין אם עלה בדעתם של בילדרים אי פעם ש"עומק" של שריר פשוט נובע מהגודל שלו, וככל שהשריר יהיה גדול יותר ככה הוא יהיה "עמוק" יותר.

וש"דחיסות" של שריר, זה פשוט כמה השריר גדול וכמה הבנאדם חטוב, ואז ייראו את השריר יותר.
וש"איכות" של שריר זה פשוט "עומק" + "דחיסות" = כמה אתה גדול + כמה אתה חטוב.

"איכות שריר" וואו מושג מצויין. מעניין איך בודקים את זה... תפקיד של שריר הוא להתכווץ. אז אם שריר אחד איכותי מהשני זה אומר שהוא מתכווץ יותר? הממ... מעניין...

---------- התגובה התווספה ב 14:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:35 ----------

היחיד מהבילדרים ששווה בכלל לדון איתו בנושאים האלה זה עדי. ורק שתדע עדי שאני באמת מעריך את זה בין אם אני מסכים איתך ובין אם לא. לפחות איתך אפשר לדון בצורה עניינית על משהו ולא לקבל גיבוב של שטויות עם שגיאות כתיב..

QUOTE]

זה לא חשוב. אין צורך לדעת את החוקים. זה הרי לא ספורט.

אהה אז תגיד! Я люблю тебя 😍
я хочу стринги!

"ספורט הוא פעילות שמטרתה השתתפות בתחרות, בבידור עצמי או בהנאה ודרכים אחרות. בדרך כלל הספורט יכלול פעילות גופנית מאומצת, אך יש ענפי ספורט דוגמת שחמט שאין בהם פעילות גופנית רבה."

בודיבילדינג עונה על הדרישות האלה 😃

למה מלכת יופי זה לא ספורט? למה פיסול בחול זה לא ספורט?
אני שואל את זה כי אני גם חושב שבאדי בילדינג זה לא ספורט, ואם כן אז אין לו באמת משמעות כמו PL לפחות.
ובכל זאת אין איך להתווכח על זה
כי גם בגלישה לדוגמא התחרות היא על מי גלש יותר יפה ולא מי הגיע ראשון, וגם בשחמט למשל אין פעילות גופנית.

אז אני לא יודע בידיוק עם באדי בילדינג נחשב לספורט או לא
וסתם שאלה עם זה היה מתקבל לאולימפיאדה היינו רואים בילדרים טבעיים לרוב?

מעניין אם עלה בדעתם של בילדרים אי פעם ש"עומק" של שריר פשוט נובע מהגודל שלו, וככל שהשריר יהיה גדול יותר ככה הוא יהיה "עמוק" יותר.

וש"דחיסות" של שריר, זה פשוט כמה השריר גדול וכמה הבנאדם חטוב, ואז ייראו את השריר יותר.
וש"איכות" של שריר זה פשוט "עומק" + "דחיסות" = כמה אתה גדול + כמה אתה חטוב.

"איכות שריר" וואו מושג מצויין. מעניין איך בודקים את זה... תפקיד של שריר הוא להתכווץ. אז אם שריר אחד איכותי מהשני זה אומר שהוא מתכווץ יותר? הממ... מעניין...

---------- התגובה התווספה ב 14:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:35 ----------

היחיד מהבילדרים ששווה בכלל לדון איתו בנושאים האלה זה עדי. ורק שתדע עדי שאני באמת מעריך את זה בין אם אני מסכים איתך ובין אם לא. לפחות איתך אפשר לדון בצורה עניינית על משהו ולא לקבל גיבוב של שטויות עם שגיאות כתיב..
חחחחחחחח הרגתה אותי מצחוק, דוגרי איך בודקים איכות שריר?! נשמע די מטומטם...

וראיתי שבמשך השיחה מישו כתב שלפעמים pl מתאמנים כמו בילדרים אבל הפוך נו גו..
מה שיש לי להגיד על זה זה-WTF?!

למה שוורצאנגר למשל לא התחיל מתוכנית כוח שרג פארק בנה לו?!?
ועבר לנפח רק אחרי שהתחיל להזריק (למרות שעל זה אני לא סגור...)

היום מראים למשל את התוכנית של שוורצאנגר עם כל הנפח כאילו היא אדירה למי שרוצה לגדול או לגדול עוד (ויכול כבר לעבוד עם נפח גבוהה) אבל שוכחים שלפני שהוא הזריק/הגיע לגודל הזה הוא התאמן בתוכנית כוח של 3x5!!!

לי יש שאלה אחת בכל הנושא הזה
אם מתכניות כוח גודלים יותר מתכניות ווליום למיניהן, למה BB יותר גדולים מ-PL?
(אני גם בעד תכניות כוח אבל אני צריך הסבר לזה)
כי גם PL מזריקים וגם BB מזריקים..

1. סייקלים שונים
2. תזונה שונה
3. ה BB הגדולים ברמה מספיק גבוהה כדי לעבוד בנפח, מתאמן טבעי ומתחיל שיעבוד בנפח הזה ימות חחחח

לי יש שאלה אחת בכל הנושא הזה
אם מתכניות כוח גודלים יותר מתכניות ווליום למיניהן, למה BB יותר גדולים מ-PL?
(אני גם בעד תכניות כוח אבל אני צריך הסבר לזה)
כי גם PL מזריקים וגם BB מזריקים..

בוא נצא מנקודת הנחה ש bb יותר גדולים, וגם התוכניות שלהם יותר מגדילות אז הטבלה של גודל תראה כך:
1. bb מוזרקים
2. pl מוזרקים
3. pl לא מוזרקים
4. bb לא מוזרקים

מה שאמרתי זה לא "מדע מדויק" כי גם pl מוזרקים גדולים מאוד, ואפילו יכולים לעלות על במה, מצד שני גם יש חברה שהתחילו עם bb וגדלו יפה מאוד והם טבעיים
ועדיין יש כמה עובדות שאי אפשר להסתיר:
1. גם שבונים תוכניות נפח צריך לדעת לבנות , והרבה מאמנים לא מתאימים נפח נכון למתאמן
2. בכל תוכנית צריך את התרגילים המורכבים סקוואט, בנצ', פרס, דדליפט וכו', ובארץ יש נטייה לא לתת אותם. אחד הדברים הכי חשובים אצל מתאמן מתחיל או מתאמן טבעי בכל רמה היא הורמוני הגדילה, והוא יפתח אותם עם התרגילים האלה. לבידודים אין טעם אצל מתאמן כזה (לפחות לא בהגזמה כמו מאמנים שנותנים תרגיל מבודד לכל שריר)
3. גם אם כבר יש מאמן שבונה תוכניות נפח טובות ומתאימות לרמת המתאמן עם התרגילים המורכבים, עדיין לתוכניות כוח יש כל כך הרבה יתרונות שפשוט חבל לפספס אותם, תקרא את ההודעה הארוכה הראשונה שלי ואת הנימוקים של משה מהלינק שהוא הביא על פיצולים מול ss

בוא נצא מנקודת הנחה ש bb יותר גדולים, וגם התוכניות שלהם יותר מגדילות אז הטבלה של גודל תראה כך:
1. bb מוזרקים
2. pl מוזרקים
3. pl לא מוזרקים
4. bb לא מוזרקים

למדת את זה מקרוספיט?

EMZ התפרץ מה ארון המגנזיום ,אל תצחקו,תקבלו בהבנה

Back
למעלה תחתית