הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיום חיטוב קיץ 2011.. 6.9%

עוגיפלצת

משתמש מתחיל
277
3
נק' מוניטין:
70
277
3
בדיקת קליפר מהיום: 6.9%
נבדקתי שלוש פעמים ברציפות (אותו הבודק), ויצא אותו הנתון בדיוק בשלוש הבדיקות

לא רוצה לספר לכם איזו ארוחת שחיתות דפקתי היום כדי שלא תפנו אותי שוב לפורום הפרעות אכילה חחחח
אבל בואו נגיד שהיה שם מספיק אוכל כדי לפצות על רעב של שלושה חודשים
אשמח לקרוא הערות, שאלות, מחמאות, קללות, בקשות לילד וכו' 😃

נ.ב.
ממחר מתחיל לעלות באוכל ולרדת באירובי. שלב ראשון:
א. 1600 קלוריות---> 1900 קלוריות
ב. 200 דק' אירובי/שבוע--->150 דק' אירובי/שבוע

קבצים מצורפים

• IMG_0708.JPG
    IMG_0708.JPG
    KB 122.2 · צפיות: 907
  • IMG_0724.JPG
    IMG_0724.JPG
    KB 46.7 · צפיות: 774
  • IMG_0721.JPG
    IMG_0721.JPG
    KB 58.5 · צפיות: 851
  • IMG_0725.JPG
    IMG_0725.JPG
    KB 62 · צפיות: 797
  • IMG_0722.JPG
    IMG_0722.JPG
    KB 48 · צפיות: 745
  • IMG_0658.JPG
    IMG_0658.JPG
    KB 104.7 · צפיות: 642
  • IMG_0670.JPG
    IMG_0670.JPG
    KB 71.1 · צפיות: 609
  • IMG_0672.JPG
    IMG_0672.JPG
    KB 64.6 · צפיות: 623
התמונה של הגב לא מחמיאה לך. לטעמי האישי גם השאר לא כל כך אבל בה ספציפית אתה נראה כמו מוזלמן.
ושיהיה לך בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
התמונה של הגב לא מחמיאה לך. לטעמי האישי גם השאר לא כל כך אבל בה ספציפית אתה נראה כמו מוזלמן.
ושיהיה לך בהצלחה בהמשך

זה כי אין עליי עדיין יותר מדי מסה, עובד על זה

נערך לאחרונה:
חיטוב טוב, אחוז שומן נמוך מאוד. תתחיל לעלות במסה ואני לא ממליץ על חיטוב לפני 90 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
חיטוב טוב, אחוז שומן נמוך מאוד. תתחיל לעלות במסה ואני לא ממליץ על חיטוב לפני 90 ק"ג.

תודה רבה, מתחיל מסה ממחר. לא בטוח לגבי ה-90 קילו, לעלות 15 קילו ייקח לי איזה שנה לדעתי...
נראה איך מתקדם
ואגב למה דווקא 90?

זה מספר ריאלי להעלות בו "מספיק" מסת שריר כדי שיהיה מה לחטב ולא לדרוך במקום (לעלות 5-10 ק"ג ואז לחטב לא יוביל אותך לשום מקום. אתה סתם תבזבז את הזמן בלעלות שומן, נוזלים ומעט מאוד שריר ושוב לחטב ואז תכנס לסייקל אין סופי של חיטובים ועליות לא יעילות במסת השריר).

חיטוב ויובש יפים מאוד.

מרשים!

מרשים מאוד אבל לא נחוץ לדעתי
זה יפה לבדוק את הגבול המסויים שלך אבל זה כבר מגיע לאנורקסיה
תעלה במשקל במסה הזאת, האחוז שלך מספיק נמוך בשביל לסיים אותה גם ב15 אחוז עם מסה מספיק גדולה (90 קילו יספיקו ) ואחרי זה כשתרד ל7 אחוז זה יראה כמו שצריך 😃

תאמת אין לי מה להגיב לך על זה..אם אתה אוהב את זה לבריאות לדעתי בן אדם שפחות מ10 אחוז שומן זה כבר מגעיל אבל כל אחד ומה שהוא אוהב...
בהצלחה במאסה

• פותח/ת השרשור
זה מספר ריאלי להעלות בו "מספיק" מסת שריר כדי שיהיה מה לחטב ולא לדרוך במקום (לעלות 5-10 ק"ג ואז לחטב לא יוביל אותך לשום מקום. אתה סתם תבזבז את הזמן בלעלות שומן, נוזלים ומעט מאוד שריר ושוב לחטב ואז תכנס לסייקל אין סופי של חיטובים ועליות לא יעילות במסת השריר).

אוקיי. יקרה.
גם התוצאה של עכשיו אגב היא בעקבות משהו ישן שפרסמת פעם, כתבת שם שעדיף קודם לרדת לטווח של 8-12% לפני שמתחילים מסה רצינית. אז הגעתי לשם.
עכשיו אתה אומר לי להעלות 15 קילו כמה שיותר נקי.
כאמור, יקרה.

תודה משה

---------- התגובה התווספה ב 11:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:39 ----------

מרשים מאוד אבל לא נחוץ לדעתי
זה יפה לבדוק את הגבול המסויים שלך אבל זה כבר מגיע לאנורקסיה
תעלה במשקל במסה הזאת, האחוז שלך מספיק נמוך בשביל לסיים אותה גם ב15 אחוז עם מסה מספיק גדולה (90 קילו יספיקו ) ואחרי זה כשתרד ל7 אחוז זה יראה כמו שצריך 😃

מסכים. תודה. נשמע טוב, יקרה.

---------- התגובה התווספה ב 11:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:41 ----------

חיטוב ויובש יפים מאוד.

מרשים!

תודה רבה. גם אתה סבלת מרמות רעב שלא הכרת בחייך?

על תעלה ל 90 לפחות לא בשנתיים הקרובות 😃
תעלה לעט לעט חצי שנה תגיע ל 80 אני מאמין ותראה פנטסטי

וואו! חיטוב מטורף, אבל אתה חייב להעלות תמונות ונתוני טרום חיטוב כדי שנוכל להשוות.

כמובן שתפריט + תוכנית אימונים מתבקשת גם כן (אנחנו חייבים להבין כמה סבלת כדי להגיע לזה 😃).

יש לך גנטיקה של אדם רזה? מה הסטפויינט שלך?

מרשים ביותר הלווי עלי כזה אחוז שומן תמשיך ככה ולפי דעתי אל תעשה מסה תעשה מסה נקייה אתה תוכל לעלות איזה 5-7 קילו שריר בשנה אבל אז אין שומן לאורך כל הדרך ואחרי זה אין חיטוב ואין ירידה בשריר בזמן החיטוב לפי דעתי מסה נקייה הכי טוב לך שלח לי הודעה פרטית ואני יחזיר לך אני רוצה לשאול אותך משהו לגבי היבוש בבקשה זה ממש חשוב לי בגלל שבטחום של היבוש אין הרבה מידע מדויק

• פותח/ת השרשור
על תעלה ל 90 לפחות לא בשנתיים הקרובות 😃
תעלה לעט לעט חצי שנה תגיע ל 80 אני מאמין ותראה פנטסטי

5 קילו בחצי שנה.. נשמע הגיוני האמת
אבל זה ברוטו, יחד עם נוזלים ושומן
נטו זה הרבה פחות!
למה אתה חושב שמשה טועה? אני דווקא נוטה להסכים איתו... הוא טוען שכדאי להגיע ל-90, שזה משמעותי והרבה, ואז לחטב, כי אחרת אני סתם אעלה וארד ולא אתקדם לשום מקום

הכול, כמובן, טבעי עם תפריט נקי

• פותח/ת השרשור
וואו! חיטוב מטורף, אבל אתה חייב להעלות תמונות ונתוני טרום חיטוב כדי שנוכל להשוות.

כמובן שתפריט + תוכנית אימונים מתבקשת גם כן (אנחנו חייבים להבין כמה סבלת כדי להגיע לזה 😃).

יש לך גנטיקה של אדם רזה? מה הסטפויינט שלך?

בבקשה ובשמחה, אין שום סודות והאמת גם אין שום טריקים או תרופות קסם
הכול מאוד בסיסי ופשוט:

אימונים:
AB כל הזמן
מחליף תכנית כל 6 שבועות, לפי הספר
שלושה תרגילים שריר גדול וכתפיים, 2 תרגילים לידיים בסוף אימון
3 סטים כל תרגיל
תכנית ראשונה 12 חזרות, תכנית שנייה 10 חזרות, כרגע באמצע התכנית השלישית (8 חזרות).
תרגילים לדוגמה שעשיתי:
רגליים - סקוואט, אח"כ כהפסקה גיוונתי עם לג פרס (5 פלטות כל צד ל-10 חזרות מדפקההה!!!) ואז שוב חזרתי לסקוואט, אין מה לעשות זה התרגיל הכי חשוב בפיתוח גוף ולא יעזור לאף אחד שום דבר, דדליפט, כפיפות ברכיים בישיבה ובשכיבה (תכניות שונות), לאנג'ים בסמית משין (התרגיל האהוב עליי בעולם!!), כיסא גניקולוג (סגירה)
כתפיים - לחיצות DB בישיבה, פרס, כפיפות כתף פשיטות כתף, הרמת מוט W.. כאלה
חזה: כמובן בנץ', פלייס בספסל/בכבלים, לחיצת חזה עליון DB, חזה תחתון DB, שכיבות סמיכה עם משקל
גב: בהתחלה מתח בגרביטון, עכשיו כבר עושה חופשי סוף-סוף 😃, וכל מיני משיכות: חתירה בישיבה, חתירה חופשית מוט אולימפי, פולאובר לצורותיו וסוגיו (עוד תרגיל אהוב מאוד!!!)...
יד קדמית ויד אחורית - אלתורים ומשחקים. כפיפת מרפקים מוט/פולי/W, פשיטת מרפקים מוט בשכיבה/פולי/כיסא כומר עם משקולת/דיפס... לא מפמפם ידיים זה משעמם ומיותר. לא מדלג על תרגילי ידיים, זה לא, אבל לא מתרכז בהם, הם אינם העיקר בתכנית.

תזונה:
חלבונים:
חזה עוף בלי כלום
קוטג' 1%, בבוקר ולפני השינה
חלבוני ביצה
טונה במים (סיננתי, בגלל המלח)
אבקת חלבון אחרי אימון

פחמימות ביום:
4 פרוסות לחם קל מלא (+-35 קלוריות לפרוסה)
3 פריכיות אורז מלא ללא מלח בבוקר (30 קלוריות לפריכית)
תפוח קטן עם השייק אחרי האימון
זהוווו.

שומנים:
בבוקר 3 זיתים
עם הטונה - כפית שמן זית
עם חלבוני הביצה - 2 כפיות שטוחות של חומוס אחלה ביתי שקונים מוכן בסופר

כל יום קרון חסה
קרון מלפפונים
קרון עלי בייבי
2 עגבניות ביום בלבד
בלי גזר
בלי דיאט נסטי
בלי חשק לחיות.

הסבל: רב. דיכאון, עייפות, חוסר תקשורת. רעב. כמה שהייתי רעב. אבל לא נשברתי, החלטתי שאני עושה ועשיתי. הפסים בצדדים שווים לי הכול. בחיים לא האמנתי שיכולים לצאת לי פסים כאלה, זה מטורף לחלוטין ואני לא מאמין שזה הגוף שלי בכלל.

תמונות לפני: מצ"ב.

המטרה הייתה להגיע ל-7% ואז להתחיל לעלות מסה איכותית ונקייה (חוץ מהשטויות שאני טוחן אתמול והיום בטירוף ובהגזמה פראית כדי לפצות על 3 חודשי סבל, זה לא נחשב).

קבצים מצורפים

• 5.6.11.JPG
    5.6.11.JPG
    KB 64.4 · צפיות: 350
  • 19.6.11.JPG
    19.6.11.JPG
    KB 106.6 · צפיות: 285
  • 19.06.11.JPG
    19.06.11.JPG
    KB 48.5 · צפיות: 292
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית