הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיום חיטוב קיץ 2011.. 6.9%

בבקשה ובשמחה, אין שום סודות והאמת גם אין שום טריקים או תרופות קסם
הכול מאוד בסיסי ופשוט:

אימונים:
AB כל הזמן
מחליף תכנית כל 6 שבועות, לפי הספר
שלושה תרגילים שריר גדול וכתפיים, 2 תרגילים לידיים בסוף אימון
3 סטים כל תרגיל
תכנית ראשונה 12 חזרות, תכנית שנייה 10 חזרות, כרגע באמצע התכנית השלישית (8 חזרות).
תרגילים לדוגמה שעשיתי:
רגליים - סקוואט, אח"כ כהפסקה גיוונתי עם לג פרס (5 פלטות כל צד ל-10 חזרות מדפקההה!!!) ואז שוב חזרתי לסקוואט, אין מה לעשות זה התרגיל הכי חשוב בפיתוח גוף ולא יעזור לאף אחד שום דבר, דדליפט, כפיפות ברכיים בישיבה ובשכיבה (תכניות שונות), לאנג'ים בסמית משין (התרגיל האהוב עליי בעולם!!), כיסא גניקולוג (סגירה)
כתפיים - לחיצות DB בישיבה, פרס, כפיפות כתף פשיטות כתף, הרמת מוט W.. כאלה
חזה: כמובן בנץ', פלייס בספסל/בכבלים, לחיצת חזה עליון DB, חזה תחתון DB, שכיבות סמיכה עם משקל
גב: בהתחלה מתח בגרביטון, עכשיו כבר עושה חופשי סוף-סוף 😃, וכל מיני משיכות: חתירה בישיבה, חתירה חופשית מוט אולימפי, פולאובר לצורותיו וסוגיו (עוד תרגיל אהוב מאוד!!!)...
יד קדמית ויד אחורית - אלתורים ומשחקים. כפיפת מרפקים מוט/פולי/W, פשיטת מרפקים מוט בשכיבה/פולי/כיסא כומר עם משקולת/דיפס... לא מפמפם ידיים זה משעמם ומיותר. לא מדלג על תרגילי ידיים, זה לא, אבל לא מתרכז בהם, הם אינם העיקר בתכנית.

תזונה:
חלבונים:
חזה עוף בלי כלום
קוטג' 1%, בבוקר ולפני השינה
חלבוני ביצה
טונה במים (סיננתי, בגלל המלח)
אבקת חלבון אחרי אימון

פחמימות ביום:
4 פרוסות לחם קל מלא (+-35 קלוריות לפרוסה)
3 פריכיות אורז מלא ללא מלח בבוקר (30 קלוריות לפריכית)
תפוח קטן עם השייק אחרי האימון
זהוווו.

שומנים:
בבוקר 3 זיתים
עם הטונה - כפית שמן זית
עם חלבוני הביצה - 2 כפיות שטוחות של חומוס אחלה ביתי שקונים מוכן בסופר

כל יום קרון חסה
קרון מלפפונים
קרון עלי בייבי
2 עגבניות ביום בלבד
בלי גזר
בלי דיאט נסטי
בלי חשק לחיות.

הסבל: רב. דיכאון, עייפות, חוסר תקשורת. רעב. כמה שהייתי רעב. אבל לא נשברתי, החלטתי שאני עושה ועשיתי. הפסים בצדדים שווים לי הכול. בחיים לא האמנתי שיכולים לצאת לי פסים כאלה, זה מטורף לחלוטין ואני לא מאמין שזה הגוף שלי בכלל.

תמונות לפני: מצ"ב.

המטרה הייתה להגיע ל-7% ואז להתחיל לעלות מסה איכותית ונקייה (חוץ מהשטויות שאני טוחן אתמול והיום בטירוף ובהגזמה פראית כדי לפצות על 3 חודשי סבל, זה לא נחשב).

כמה אירובי? עשית פרוטוקולים של שומן עיקש?

אוקיי, איך אתה חושב שהיית נראה אם במקום זה היית אוכל בשר בקר, גבינה איכותית, ביצים שלמות, דגים בתנור ואורז?

• פותח/ת השרשור

לא.
200 דקות בשבוע

---------- התגובה התווספה ב 20:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:03 ----------

אוקיי, איך אתה חושב שהיית נראה אם במקום זה היית אוכל בשר בקר, גבינה איכותית, ביצים שלמות, דגים בתנור ואורז?

בוא נראה:
ביצים שלמות - כולסטרול בחלמון.
אורז - אין כוח לבשל.
דגים בתנור - כנ"ל.
בשר בקר - לא יודע, הבנתי שהוא שמן יותר.
גבינה איכותית - מה זה אומר? יש גבינה שהיא 1%??

• פותח/ת השרשור

אחי עניתי לך בפרטי לא יודע אם קיבלת אבל

---------- התגובה התווספה ב 20:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:39 ----------

ואם תאכל כולסטרול מה יקרה?

http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Lifestyle/Articles/TzunatKosher/eggs.htm#q10

אמרתי לך את זה באשכול הקודם שלך אבל אני אגיד את זה שוב: תותחחח!!!! אחיי איזה חיטוב חלומי!!! מתחייב בקיץ הקרוב לעלות תמונת שלי בחיטוב ברמה לפחות קרובה לשלך (8 אחוז ומטה).

אני חייב לשאול אותך כמה שאלות ואני אמשח אם תענה לי ברצינות:
1.האם אתה מרגיש שהחיטוב הזה 'גזר' שלושה חודשים מהחיים שלך?
2.האם נצמדת בדבקות לתפריט שלך? אם כן אז איך הצלחת לשלב אותו בחיים שלך (סופשים, ארוחות משפחתיות, יציאות וכדומה...)
3.כמה אחוז שומן הייתה וכמה שקלת בתחילת התהליך? ומה הגובה שלך?
מצטער על החפירה תודה מראש אם תענה :D

• פותח/ת השרשור

מאמר?

---------- התגובה התווספה ב 23:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:49 ----------

אמרתי לך את זה באשכול הקודם שלך אבל אני אגיד את זה שוב: תותחחח!!!! אחיי איזה חיטוב חלומי!!! מתחייב בקיץ הקרוב לעלות תמונת שלי בחיטוב ברמה לפחות קרובה לשלך (8 אחוז ומטה).

שלחתי לך הודעה בפרטי
פרסמתי שוב כי אתמול נגמר החיטוב אז רציתי להעלות תמונות סיכום, שיהיה למה להשוות אח"כ

אל תשכח שחלק מהעניין היה כוח רצון מטורף, ישר כוח, אם היה לי מוניטין הייתי מכבד אותך ;)

לא ידוע מה איתך
אבל אני כבר 9 חודשיים
אוכל כל יום 4 בצים XL מלאות. שאתה מתאמן
קורסטרול בבצים לא משפיע על הקורסטרול הרעה בגוף אין קשר אלה להפך רק חיוני לגוף
עשיתי בדיקות ואני בריא כמו שור

כולסטרול וביצים:האם זה בריא?
אתה אוכל 40 ביצים שלמות בשבוע. 5 עד 6 ביצים בארוחת הבוקר הבוקר היומית שלך. אתה אוכל אותן עם ירקות,אתה מאוד אוהב אותם ומרגיש מלא אנרגיה בחד''כ בכל יום שאתה מתחיל עם חביתה.

אבל כולם אומרים לך שאתה משוגע כיוון שאתה אוכל כל כך הרבה ביצים. הם אומרים לך שביצים אינן בריאות כיוון שהן מלאות בכולסטרול. אתה תחסום לעצמך את העורקים ותמות אם תמשיך. נשמע מוכר?אמת או מיתוס?בוא נראה.

למה אנשים אומרים שאכילת הרבה ביצים זה לא בריא. ביצים מכילות כמויות גדולות של כולסטרול. ביצה אחת גדולה מכילה בערך 200מ''ג כולסטרול ו5 גרם שומן. כמעט חצי מהשומן הזה הוא שומן רווי.

ההיגיון אומר כיוון שבביצים יש הרבה כולסטרול,צריכה גבוהה של ביצים תעלה את רמת הכולסטרול בדם שלך. אז עקב הוצאת הביצים מהתזונה שלך,רמת הכולסטרול בדם שלך תרד. זה,בכל מקרה,לא הצורה בה גופך עובד.

עובדות על כולסטרול. אתה יכול למצוא מחקרים שמראים כי רמות כולסטרול גבוהות יגרמו לך לחיות למשך זמן ארוך יותר ויהפכות אותך לחסין יותר לזיהומים ומחלות מאשר רמות כולסטרול נמוכות.

עוד עובדות:
  • גופך מייצר כולסטרול. הכבד שלך מייצר פי 3-6 כולסטרול מאשר שתשיג מאכילת ביצים ומוצרים אחרים מן החי.
  • כולסטרול חיוני לגופך. אתה צריך אותו בישביל הייצור של הורומונים סטרואידים כמו טסטוסטרון וכדי לבנות ולתקן תאים.
  • כולסטרול תזונתי אינו קשור אל כולסטרול בדם. אין קשר בין צריכה גבוהה של כולסטרול ושומן רווי לבין רמת כולסטרול גבוהה בדם.
היתרונות של אכילת חלמון הביצה. אכילת החלמון עושה את החיים שלך קלים יותר כיוון שאתה לא צריך להפריד את זה מהלבן של הביצה כל פעם. לאכול את החלמון בריא יותר מ3 סיבות:
  • יותר ויטמינים. החלמון מלא בויטמינים A,D,E. ויטמין D חשוב במיוחד כיוון שלהרבה אנשים חסר ויטמין D.
  • פי 2 יותר חלבון. אכילת ביצים שלמות מכפילה את כמות החלבון שהיית משיג אם היית אוכל רק את הלבן של הביצה:החלמון מכיל חצי מכמות החלבון.
  • רמות טסטוסטרון גבוהות יותר. שומן רווי וכולסטרול מגבירים את ייצור הטסטוסטרון. שניהם נמצאים בכמות מכובדת בחלמון הביצה.
איך להגן על עצמך מפני מחלות לב. זה מה שבאמת מדאיג אנשים לגבי כולסטרול. הנה כמה דברים שאתה יכול לעשות:
  • תרד באחוז השומן. לאנשים רמות כולסטרול גבוהות בדרך כלל יש עודף שומן. קרא על חיטוב בלינקייה.
  • תתאמן. זה ישפר לך את הבריאות.
  • תאכל בריא. אין יותר ג'אנק פוד,שומני טרנס מלאכותיים וסוכרים מזוקקים.
  • תשיג אנטיאוקסידנטים. כמו גרגרים ותה ירוק. זה ישמור על חלקיקי ה LDL שלך מתפקידים בצורה נורמלית,מונעים סתימה בעורקים.
  • תירגע. לחץ יכול להשפיע לרעה על רמות הכולסטרול שלך,תירגע,קח הפסקות,תתאמן,תחשוב חיובי,...
  • הימנע מתרופות. תרופות אשר מורידות את רמת הכולסטרול הן מזיקות לכבד שלך בטווח הארוך וחסרות תועלת אם אינך אוכל בריא יותר,תתאמן ותרד באחוז השומן.
עוד קריאה. הנה כמה ספרים ומאמרים על כולסטרול,שומן רווי ומחלת לב עורקית שאני מציא לכם לבדוק.
The Great Cholesterol Con by Anthony De Celpo.
Good Calories, Bad Calories by Gary Taubes.
Cholesterol Myths by Uffe Ravsnkov
The Benefits of High Cholesterol by Uffe Ravnskov.
Cholesterol: Friend or Foe? by Natasha Campbell-McBride

קרדיט לסטרונגליפטס,ולי על התרגום.
זה לא בדיוק המאמר המקורי,לא הכנסתי כמה דברים.

נערך לאחרונה:
5 קילו בחצי שנה.. נשמע הגיוני האמת
אבל זה ברוטו, יחד עם נוזלים ושומן
נטו זה הרבה פחות!
למה אתה חושב שמשה טועה? אני דווקא נוטה להסכים איתו... הוא טוען שכדאי להגיע ל-90, שזה משמעותי והרבה, ואז לחטב, כי אחרת אני סתם אעלה וארד ולא אתקדם לשום מקום

הכול, כמובן, טבעי עם תפריט נקי
אני התעצי תעשה מה בראש שלך..

---------- התגובה התווספה ב 01:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:24 ----------

רק שתדע לך יש 5 קילו ויש 5 קילו

לא.
200 דקות בשבוע

---------- התגובה התווספה ב 20:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:03 ----------

בוא נראה:
אורז - אין כוח לבשל.
דגים בתנור - כנ"ל.
בקיצור היית מקבל אותן תוצאות אבל היה לך הרבה יותר טעים.
גבינה איכותית-גבינה לבנה, קוטג' 5%, מה שטעים בטווח הזה (אני לא אוכל גבינות).

לא.
200 דקות בשבוע

בוא נראה:
אורז - אין כוח לבשל.
דגים בתנור - כנ"ל.
מה הבעיה בשומן וכולסטרול?

• פותח/ת השרשור
אני חייב לשאול אותך כמה שאלות ואני אמשח אם תענה לי ברצינות:
1.האם אתה מרגיש שהחיטוב הזה 'גזר' שלושה חודשים מהחיים שלך?
2.האם נצמדת בדבקות לתפריט שלך? אם כן אז איך הצלחת לשלב אותו בחיים שלך (סופשים, ארוחות משפחתיות, יציאות וכדומה...)
3.כמה אחוז שומן הייתה וכמה שקלת בתחילת התהליך? ומה הגובה שלך?
מצטער על החפירה תודה מראש אם תענה :D

למה לא לענות ברצינות אחי
החיטוב הזה לא גזר לי מהחיים שום דבר כי ליהנות מאוכל טוב ויקר, לשבת במסעדות יוקרה ולשלם 200 שקל ואף יותר לארוחות גורמה וקינוחים מושקעים אני יודע טוב מאוד, אז זה לא שהחסרתי חוויה כלשהי בשלושת החודשים האלה. סך הכול החלטתי לנסות משהו אחר, וזה השפיע על תפיסת העולם שלי בצורה מאוד חזקה: אני קיבלתי המון ביטחון עצמי, אני פחות סותם תפה, אני מודע הרבה יותר לערך העצמי שלי, אני לא נותן יותר לאנשים להשתיק אותי או להוריד אותי למטה, עושה מה שאני רוצה ונלחם על מה שטוב לי ומפסיק לוותר על עצמי בשביל אחרים. אז במובן הזה, שלושת החודשים האלה היו חודשים של המון העצמה עצמית ושיפור.

לתפריט נצמדתי כמו שמכנסי טייץ נצמדים לפרחה עם כרס שעפה על עצמה. לא ימינה ולא שמאלה, מדבר איתך על שקילת העוף וקיצץ של אפילו 15-20 גרם אם השניצל יצא גדול מדי. הכול, בדיוק כמו שהתזונאי שלי רשם לי. לגבי יציאות וחברים, נורא פשוט. מסיבות אני לא כזה אוהב, ואם כבר יצאתי ואללה לא שתיתי. הזמנתי דיאט קולה או דיאט ספרייט וביליתי יחד עם כולם יפה מאוד. אם יצאנו לאכול במסעדה אז שוב, הייתי אוכל לפני היציאה את הארוחה שלי, יוצא ומזמין דיאט קולה או דיאט ספרייט, ונהנה יחד עם כולם בצחוקים בדיבורים בשיחות. תבין, האוכל הוא לא באמת חלק אינטגרלי מהאישיות וממערכות היחסים שלנו, זה אנחנו אלה שהופכים אותו לכזה וזה בכלל לא הכרחי. אוכל הוא אוכל וזהו. אין לו קשר לגוד-טיים שלך עם החברים שלך.
לגבי משפחה, פה זה כבר קצת אחרת. דאגתי שכשיש ארוחה משפחתית בהרכב מלא (דודות סבתות וכו) זה יהיה על יום העמסה, ואז ממילא אני יכול לאכול חופשי פחות או יותר וכך עשיתי. זה כולה פעם בשבוע וחצי-שבועיים. לגבי סופשים - אין בעיה. אתה בתפריט חיטוב אז אתה בתפריט חיטוב, מה שונה שבת מיום שלישי?

בתחילת חודש יוני הייתי על 17% שומן, שקלתי בערך 80-82 קילו משהו כזה אנא ערף
גובה 185.

שאלות נוספות שלח בפרטי 😃

אתה בטוח במספרים? משהו כאן לא מסתדר. 17% שומן על 82 קילו לפני ו7 אחוז על 74 אחרי? לפי התמונות שלך היום אתה באמת באיזור 7% מה שאומר שכנראה היית על פחות מ17 אחוז לפני החיטוב.

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח במספרים? משהו כאן לא מסתדר. 17% שומן על 82 קילו לפני ו7 אחוז על 74 אחרי? לפי התמונות שלך היום אתה באמת באיזור 7% מה שאומר שכנראה היית על פחות מ17 אחוז לפני החיטוב.

האמת יש מצב, לא כזה ייחסתי חשיבות
כשהתחלתי נמדדתי במכונה של המכון ושם הייתי איזה 17 וחצי אבל זה תמיד מגזים אז תיארתי לי שהייתי באזור 17, אולי 16-16.5
לא כזה עקרוני במספרים האלה

תשמע אחי זה משהו מוזר, אני לא יכול לענות לך בפרטי לפני שאני מפרסם 150 הודעות (15 למנייאק)...
מנהלים? מישהו? למה זה עובד בצורה מפגרת כזאת? מה כואב שאני אשלח הודעה??;maeq

כיסא גניקולוג (סגירה)
למה אתה עושה את זה? :🙁

בתמונות של לפני החיטוב אתה נראה גג, גג - 13%.
מהחודש הראשון לחיטוב עשית 200 דק' עם מעט פחמימות?

כמה קל' יוצא לך התפריט?

ממליץ לך על עליה מתונה ככל האפשר, הגוף ישמח לפצות (ריבאונד) על השומן שאבד.. תמשיך עם האירובי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית