הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה סיום חיטוב קיץ 2011.. 6.9%

חחח קודם כול באמת, תודה רבה 😃 דבר שני תראה, אני פשוט בחרתי להגיע למטרות שלי בדרך הפוכה: קודם חיטוב, ואחר-כך מסה. יש אנשים שאינם רגילים לסדר כזה, וקצת לא יודעים איך לאכול אותי, ולכן חלקם מציינים בפניי שזה לא יפה אן מיותר. אגב, כבר רבתי עם לפחות שני מאמנים במכון שלי על הנושא הזה, כשהם העירו לי בהתנשאות ״חברית״ שאני עושה טעויות.

ייתכן, אך זו דרכי, ואני מאמין בה ולא מתכוון לשנות. ומה יהיה עם ההודעות הפרטיות שלך!! חח

אם אתה מזכיר כל הזמן "דרך", סתם באופן כללי - עד היום פגשתי בעיקר שני סוגי אנשים שמוכנים לעבור את הסבל שעברת בשביל להגיע לרמת חיטוב הזאת על מסת שריר כזאת: כאלה שהיו שמנים בעבר ושיש להם "שריטה" [אני משתייך לאלה אבל עצלן מדי], וכאלה שמנסים לשדרג את מצבם ב"קהילה" (אם אתה מבין למה אתה מתכוון). תהא הסיבה אשר תהא, הצבת לעצמך מטרות והשגת אותן, ועל כך כל הכבוד. עכשיו כשחוזרים למאסה צריך לבדוק אם התקופה המאוד ארוכה של החיטוב לא יצרה פוביה מלעלות במשקל, אז קח את זה לאט.

וואו אתה חטוב אחושרמוטה חחח מעניין לראות אותך אחרי מאסה
בכל מקרה כל הכבוד על התוצאות =]

וסתם שאלה מה המשקלי עבודה במורכבים?

• פותח/ת השרשור
אם אתה מזכיר כל הזמן "דרך", סתם באופן כללי - עד היום פגשתי בעיקר שני סוגי אנשים שמוכנים לעבור את הסבל שעברת בשביל להגיע לרמת חיטוב הזאת על מסת שריר כזאת: כאלה שהיו שמנים בעבר ושיש להם "שריטה" [אני משתייך לאלה אבל עצלן מדי], וכאלה שמנסים לשדרג את מצבם ב"קהילה" (אם אתה מבין למה אתה מתכוון). תהא הסיבה אשר תהא, הצבת לעצמך מטרות והשגת אותן, ועל כך כל הכבוד. עכשיו כשחוזרים למאסה צריך לבדוק אם התקופה המאוד ארוכה של החיטוב לא יצרה פוביה מלעלות במשקל, אז קח את זה לאט.

לא אחי, אגיד לך את האמת - לא יצרה, כי אני יודע שכל מה שאני אעלה עכשיו יחד עם המשקל הרזה שלי אני אוריד בחיטוב הבא ואף אוסיף מעבר (מטרה הבאה שלי תהיה כבר לא 7% אלא אפילו יותר נמוך)
אז מה אכפת לי עכשיו לצבור קצת נוזלים ושומן, אני יודע שהכול יירד בסוף
ככה בונים גוף, לא?

---------- התגובה התווספה ב 21:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:42 ----------

חטוב ביותר , יפהה

תודה רבה גבר

---------- התגובה התווספה ב 21:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:45 ----------

וואו אתה חטוב אחושרמוטה חחח מעניין לראות אותך אחרי מאסה
בכל מקרה כל הכבוד על התוצאות =]

וסתם שאלה מה המשקלי עבודה במורכבים?

תאמין לי אחי זו השאלה הכי גדולה שלי - איך אני אראה עוד שנה מהיום, בסיום המסה...
ואני אגיד לך את האמת, זה ממש כיף להיות המבחור החטוב ביותר במכון, אבל זה לא מרגיש לי כזה הישג מי יודע מה, כולה חיטוב
לבנות מסה מכובדת נראה לי הרבה יותר קשה, לפחות בשבילי ובשביל מבנה הגוף והגנטיקה שלי
משקלי עבודה בסיום חיטוב:
3 סטים ל-8 חזרות
סקוואט - 65-70 פאונד כל צד
דדליפט לא עשיתי בתכנית האחרונה
בנץ' - עשיתי פירמידה 10-8-6, אז נדמה לי השיא היה 57.5-60-62.5 פאונד כל צד
כתפיים לחצתי במכונה, 80 קילו
מתח - משקל גוף
חתירה עם מוט רחב על ספסל שטוח, 50 קילו (המשקל לא חופשי)

אני לא רוצה כמובן להתערב במשהו אבל לדעתי מתחת ל 7% עדיף לך לא לרדת כי קודם כל
זה סבל גדול נורא ואתה לא מתחרה שעולה על במה,וגגם לפי דעתי(לא יודע מה עם האחרים) אחוז
שומן נמוך מדי לא נראה ממש יפה
אבל תעשה מה שבראש שלך :]

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה כמובן להתערב במשהו אבל לדעתי מתחת ל 7% עדיף לך לא לרדת כי קודם כל
זה סבל גדול נורא ואתה לא מתחרה שעולה על במה,וגגם לפי דעתי(לא יודע מה עם האחרים) אחוז
שומן נמוך מדי לא נראה ממש יפה
אבל תעשה מה שבראש שלך :]

עזוב אחי חיטוב הבא רק עוד שנה
מסה, זה המשחק עכשיו
קודם נגיע ל90 קילו אחכ אלוהים גדול
בעיקרון זה עניין של טעם
אתה צודק, זה סבל נוראי אבל כל אחד וסדר העדיפויות שלו
והגבולות שלו שהוא רוצה לבחון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית