הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מוצלח לחיטוב?

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
בן 29 1.74שוקל כיום 82ק"ג מעריך כ 11-12א.ש.בתקופת חיטוב מאז מאי(עם הפסקות)התחלתי ב97ק"ג.
בוקר:שייק חלבון30-40ג' לפני אימון אירובי(פרוטוקול 1)אם לא עושה אירובי אז מוסיף טונה,ו30ג' אגוזי לוז(אימון כוח).
לאחר אימון:30-40ג' חלבון.
שעה וחצי לאחר מכן:250ג' חזה עוף דל שומן,4מלפפונים ו 5כפות טחינה גולמית(סה"כ 50ג' שומן ו10ג' פחמימה).
ערב:15ג' חלבון וגביע קוטג' 1%
לילה:3ביצים כולל צהוב וקצת אבוקדו.
סה"כ ערכים:220-230ג' חלבון.
פחמימה:40-50ג'.
שומן:70-90ג'.
סה"כ קלוריות הוא בין 1800-1900תלוי האם עשיתי אירובי אותו יום.
2פעמים בשבוע אימון כוח5*5 ואח"כ אירובי 30ד' רגוע.
1בשבוע אימון בנפח גבוה ודילול(15-20חז')
3פעמים בשבוע אירובי(פרוטוקול 1/4).
כל יום שישי העמסה קצת פרועה.
האם להוריד עוד קל'?
יותר אירובי(עושה 50דק' בדר"כ)?
איך יורדים מתחת ל10%?

• פותח/ת השרשור
תודה עבור ההתיחסות.
'מונלייט',עקבתי אחרי הלוג שלך ונראה לי שפחות או יותר הצפריט והאימונים שלנו זהים בתקופת החיטוב.
פרוטוקלים 3-4אני עושה אולי פעם בשבוע ואת 1פעמיים לפחות:אני חושש שהעצימות והגירעון הקלורי יביאו לירידה בשריר,דעתך?
לאחרונה אני מרגיש שהירידה היא איטית יותר..אני מנסה להגיע למראה היבש והחטוב(רמה של ורידים)לא מעונין להיעזר בתוספים.
אולי גירעון גדול יותר?למשוך העמסות לתקופה של יותר מ7 ימים?אולי דיאטת UD2?מהנסיון שלכם,מה תמליצו?

שמע התפריט ניראה בסדר גמור..
אתה צריך בשורה תחתונה להיות במאזן שלילי של כ 400 קל'.
אתה כבר תרגיש מתי צריך להוריד עוד קלוריות

• פותח/ת השרשור
כיום בימים של פעילות(6בשבוע)אני במינוס של 700-900קל' ביום,לא חושב שאצטרך להוריד עוד..אני מתלבט האם לקצץ באירובי ופשוט להעדיף יותר ימים שהם ממש דלי קלוריות(1500-1600)ואולי גם למשוך את ההעמסה ביותר מ7ימים.
אני ממש בשלב של שומן עיקש..פרוטוקולים 3/4 אולי עצימים מדי למצב שלי ו1 נראה פשרה טובה.

אוקיי אם אתה במצב של שומן עיקש ואתה חושב שחילוף החומרים שלך לא נפגע אז אתה יכול לבצע פרוטוקולים.

• פותח/ת השרשור
איך ניתן לדעת האם הוא נפגע?המשכתי את הדיאטה לפני כחודש וחצי לאחר שבועיים הפסקה..עושה העמסות בצורה סדירה.
מנסיונך,עדיף אולי לשלב פחות ימי אירובי ופשוט להישאר בגירעון נמוך במקום?
שואל אתזה על סמך המאמר שפורסם באתר לאחרונה ומדבר על הנושא ועל הצטברות נוזלים כתוצאה מהפרשה עודפת של קורטיזול.

דיאטה מאוזנת רגילה\דל פחמימה יעשו את העבודה בירידה במשקל.

להפסיד שריר זה קה בחיטוב. בלתי נמנע. המטרה היא למינימום הפסד של שריר. הירידה במשקל בדל פחמימה היא איטית יותר בהשוואה לדיאטה הרגילה. (אתה כבר יבש יחסית מנוזלים).

לפי דעתי\ניסיוני הדל פרוטוקול #1 מספיק בדיאטה 2-3 בשבוע.

העמסה אחת לשבוע\10 ימים. לא הייתי מגדיל יותר מדי את הגרעון.

תראה, אני לא יודע עד כמה אתה יכול לדעת אם הח״ח שלך נפגע (ולא זה לא תלוי בקקי 😃 ) אבל כן אתה יכול להסיק אם הוא נפגע או לא.
אם אתה הרבה זמן בחיטוב ואתה כבר לא יורד במשקל ואתה היית בחיטוב דל בפחמימות ואירובי ולא העמסת כמו שצריך אז כן, ניתן להסיק שח״ח נפגע..
אם אתה בא.ש שמצדיק אינטרוואלים אז תהיה עם קצת פחמימה בתפריט כי לא ניראה חי שתתאושש אם לא.
אם לא תתאושש קרוב לוודאי שגם לא תרד

תודה עבור ההתיחסות.
'מונלייט',עקבתי אחרי הלוג שלך ונראה לי שפחות או יותר הצפריט והאימונים שלנו זהים בתקופת החיטוב.
פרוטוקלים 3-4אני עושה אולי פעם בשבוע ואת 1פעמיים לפחות:אני חושש שהעצימות והגירעון הקלורי יביאו לירידה בשריר,דעתך?
לאחרונה אני מרגיש שהירידה היא איטית יותר..אני מנסה להגיע למראה היבש והחטוב(רמה של ורידים)לא מעונין להיעזר בתוספים.
אולי גירעון גדול יותר?למשוך העמסות לתקופה של יותר מ7 ימים?אולי דיאטת UD2?מהנסיון שלכם,מה תמליצו?

ההמלצה היא שאם אתה יורד במשקל ומאבד שומן אז אין מה לשנות.
בכל בתפריט שלך בסדר גמור ואם במקרה אתה נתקע פשוט תוריד קלוריות או תוסיף אירובי.
עשיתי UD2 ואני לא יחזור לזה, לא ממליץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית