הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא יכול לישון

שימי

משתמש קבוע
1,912
1
נק' מוניטין:
4,296
1,912
1
אני ממש בבעיה כבר כמה ימים שאני לא מצליח להרדם ליותר מ 20 דקות איך אני יכול לטפל בזה?

תקצץ בקפאין (+ניקוטין אם אתה מעשן), לך לישון בשעות קבועות כשאתה עייף, אל תתאמן צמוד מדי לשעת שינה, אל תאכל יותר מדי לפני השינה.
היו לי גם בעיות שינה בעבר אלה כמה מהדברים שעזרו לי.

• פותח/ת השרשור
תקצץ בקפאין (+ניקוטין אם אתה מעשן), לך לישון בשעות קבועות כשאתה עייף, אל תתאמן צמוד מדי לשעת שינה, אל תאכל יותר מדי לפני השינה.
היו לי גם בעיות שינה בעבר אלה כמה מהדברים שעזרו לי.

אני לא שותה קפה ולא מעשן...
אני ישן די קבוע ולא מתאמן כבר די הרבה זמן...

לא עייף זאת הבעיה אני ישן 20 דקות ומתעורר ונרדם שוב לעוד 20 דקות ככה כל הלילה...
זה קרה לך בעבר?
לי כל שנה בדרך כלל אחרי החופש גדול שכל השעות הפוכות לגמרי אני מרגיש עייף כל היום ובלילה עירני אז לוקח לי כמה שבועות לסדר את זה.. זה פעם ראשונה שזה קורה לך?
כמה זמן זה ככה? ומה הייתה כמות השעות הממוצעת לפני זה, ואם ישנת בשעות נורמאליות ?

• פותח/ת השרשור
זה קרה לך בעבר?
לי כל שנה בדרך כלל אחרי החופש גדול שכל השעות הפוכות לגמרי אני מרגיש עייף כל היום ובלילה עירני אז לוקח לי כמה שבועות לסדר את זה.. זה פעם ראשונה שזה קורה לך?
כמה זמן זה ככה? ומה הייתה כמות השעות הממוצעת לפני זה, ואם ישנת בשעות נורמאליות ?

תמיד היה לי מה שקרה לך ( להפוך את היום והלילה) אבל מה שעכשיו לא קרה לי עוד
כמה ימים

היה נורמאלי קודם כי היה לי קורס שבוע לפני בצפר עכשיו באמת נדפק משהו...

אם אתה יושב מול המחשב עד שאתה הולך לישון / משחק עם הטלפון הנייד לפני השינה, תפסיק. שעה לפני שאתה הולך לישון תעשה משהו שלא מצריך ישיבה מול מקור אור חזק.

תעבוד 10 - 12 שעות ביום, מבטיח לך שאחריי זה תישן כמו בוק (לא צוחק).

• פותח/ת השרשור
אם אתה יושב מול המחשב עד שאתה הולך לישון / משחק עם הטלפון הנייד לפני השינה, תפסיק. שעה לפני שאתה הולך לישון תעשה משהו שלא מצריך ישיבה מול מקור אור חזק.

רעיון טוב תודה,
גם ככה אני צריך לסיים את הספר באנגלית...

יש לא מעט מחקרים שטוענים שמקור אור חזק מטשטש את המחזור ה"טבעי" של הגוף מבחינת אור וחושך (ושינה ויקיצה). אני לא יודע אם אני קונה את זה, אבל מורן בנצורם המליץ לי בזמנו להימנע מכל מקור אור חזק לפני השינה וזה פתר לי את הבעיות.

אישית מאז שאני לא אכול פחמימות אני באמת ישן יותר טוב.

לא אומר שתעשה את זה, אבל אם אי פעם תיהיה נואש.... 🙄

Melatonine

עוזר לי הרבה פעמים כשאני חייב ללכת לישון בשעות לא שגרתיות בגלל העבודה.

מלטונין בהחלט יעשה את העבודה. אבל אולי אפשר לפתור את הבעיה גם בלעדיו.
בכל מקרה, של אופטימום זול ומצוין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית