הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שינוי של 10 חודשים.

Adrenol8

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
54
49
0
קצת נתונים יבשים.. בן 19 וחצי 1.83 שוקל 78.. עליתי בסביבות ה14 קילו ב10 חודשים האחרונים..

1

2

3

מה אתם אומרים?

פפש עליה נקייה נראה אותו גוף רק גדול יותר בלי פאקצ'ים של שומן או משהו.

יפה, סחתיין!

• פותח/ת השרשור
תודה אנשים.. משמעת תזונה ורצון.(וקראטין אבקת חלבון וויטמינים)

טבעי? תכנית? תזונה?
תוצאה מרשימה, אפילו קצת קשה להאמין 14 קילו ב10 חודשים ועוד אתה על אחוז שומן ממש נמוך.

• פותח/ת השרשור
טבעי.. AB ב5 חודשים הראשונים אז חודשיים ABC וכרגע אני ABCDE.. לא עשיתי אירובי אף פעם.

התזונה פשוט 2גרם חלבון לקילו והרבה פחמימות.

ותודה רבה.

• פותח/ת השרשור
ביום שלקחתי את התמונה הראשונה זה היום בו התחלתי להתאמן.. המטרה הייתה להראות כמו הבחור על השקית מצד שמאל שלנו..

את התפריט והתכנית הכין לי מאמן במכון שלי, שהוא בעצם גם בודיבילדר מקצועי.. אחד החיות.. אני לא ישווק אותו פה כי זה לא המטרה של הפורום אבל באמת הוא אחת הסיבות לגדילה המהירה והנקייה שלי.

ותודה רבה אנשים, יש לי גנטיקה אני מסכים אבל לבד זה לא מספיק.. עם זה בא עבודה קשה ומשמעת ברזל.

ברור השקעת המון באימונים ובתוזנה כל כל הכבוד על זה
אבל הגנטיקה שלך איפשרה לך אתזה למה מעט מאוד אנשים ייעשו שינוי כזה נדיר ועוד בלי לעלות גרם שומן או נוזלים ..

מה משקלי עבודה ?

לא הבנתי למה אתה נמנע מלפרסם את התפריט שלך ו/או תוכנית אימונים מפורטת?

• פותח/ת השרשור
ברור השקעת המון באימונים ובתוזנה כל כל הכבוד על זה
אבל הגנטיקה שלך איפשרה לך אתזה למה מעט מאוד אנשים ייעשו שינוי כזה נדיר ועוד בלי לעלות גרם שומן או נוזלים ..

מה משקלי עבודה ?

את המשקלים הכבדים הפסקתי להרים לפני חודש וקצת, עכשיו אני יותר עובד על הטכניקה כי מסתבר שברוב התרגילים היא לא הייתה מדויקת.. עוד כמה ימים, שאתחיל לעלות משקלים ארשום אותם פה.

עלייה יפה מאוד אחי ועוד בזמן קצר!!!יש לך גנטיקה מאלוהים אחי!

ויש מצב אתה מעלה תמונה יותר ברורה של רגליים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית