הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט דל פחמימה(מטרה 10%ומטה)

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
1.72,82ק"ג 11-12א.ש. 2אימוני כוח בשבוע ולאחריהם 1/2שעה אירובי,3פעמים אירובי שעה(פרוטוקולים).הנייטרלי(לאחר חודשיים דיאטה)מעריך 2300ק"ל וחושב שמוציא בסביבות 2700-2800קל' יחד עם אימונים.
אני מכניס בסביבות ה1800-1700קל' ביום תלוי בפעילות.
חלבון 220(גבנ"צ,טונה,שייק,חזה עוף),פחמימה30,שומן 90(הרבה טחינה גולמית,שקדים)בערך.
א.מה דעתכם,יש צורך להוריד/לעלות קל'?
ב.אני מרגיש שימי ההעמסה די הורסים את 'הייבוש' שהשגתי במהלך השבוע וברור לי שאלה נוזלים..אך עדין לוקח לגוף כמה ימים לחזור למראה 'הרזה',יש לכם המלצות להעמסה 'מוצלחת'?
בתפריט כזה מומלץ אולי למשוך יותר מ6ימים עד להעמסה?בימים שלאחר העמסה להתרכז יותר באירובי?
בדר"כ ביום העמסה אני עושה גם אירובי שעה לפני שמתחיל את החגיגות פחמימה.

אתה תמיד תראה נוזלי אחרי העמסה. ככה זה.
העמסה מוצלחת ? תאכל "פחמימות איכותיות" (אורז וכאלה) ולא לעבור את ה500 קלוריות מעל התחזוקה- אבל מה כיף בהעמסה כזאת ?! 😵
לדעתי, ולדעת רבים פה שעשו את הדיאטה הזאת- תאכל מה שתרצה בהעמסה..
אם אתה יורד במשקל אין מה להוריד קלוריות, רק כשתראה עצירה בירידה.
אתה עושה כאילו AD?
אתה לא צריך לעשות אירובי לפני העמסה.
אני לא מבין מה אתה מנסה לעשות ?

• פותח/ת השרשור
האמת שבהעמסות אני די מרביץ..אוכל גם שומן ובעיקר דגנים(עוגי שוגי ענת הראל כאלה..)ולכן מרגיש שהאירובי מאפשר לי להגדיל את ההעמסה ואפילול 'ללכלך' אותה במקצת..
איך היית ממליץ להתאמן ביומיים שלושה לאחר העמסה..?
לדעתך בתפריט כזה כדאי לחכות עם העמסה עוד כמה ימים(מעבר ל6)?
אני עושה דל פחמימה,לא בדיוק AD

אתה חייב לעשות פעם בשבוע העמסה אחרת הקצב חילוף חומרים שלך ירד.
אתה יכול לעשות אירובי ביומיים שלושה האלה כדי להוריד נוזלים אם זה כל כך מפריע לך..

בתור אחד שעשה דל פחמימה לעשות אירובי יום או יומיים אחרי העמסה על אף שזה מוריד את הנוזלים זה סתם מייאש כי וה תחילת השבוע עד להעמסה הבאה..

• פותח/ת השרשור
אני חושב אולי לנסות 4ימים ראשונים דל פחמימה ולאחר מכן עוד כמה ימים על יותר פחמימה(סביבות ה100)וגירעון לא על 800 אלא לכיוון 500-600 ולמשוך עוד קצת עד העמסה...
שאלה:את הפרוטוקולים עושים לאחר צום(אפילו 3-4שעות או יותר?)

• פותח/ת השרשור
האכילה לאחר הפרוטוקול היא רגילה או שצריך לחכות כמה שעות..?
יום לאחר העמסה זה אפקבי לעשות את הפרוטוקול הראשון?אני מרגיש ששאר הפרוטוקולים או בכלל אירובי אינטנסיבי הם די מתישים...

תלוי איזה פרוטוקול - אם זה פרוטוקול 1 אז לא צורכים יהימבין ואז אין בעיה לעשות מתי שרוצים.

יום לאחר העמסה יכול דווקא לבוא בטוב אימון כח. לגבי פרוטוקול זה פחות טוב. (כנראה שרמות האינסולין יהיו גבוהות).

• פותח/ת השרשור
מונלייט,התיעצות:מה דעתך על פחות ימי אירובי(4לדוגמא)ויותר ימים דלים בקלוריות ופחמימה?
הבנתי ממאמר שפורסם באתר ששילוב של השניים יכול להיא לתוצאות הפוכות ממה שמצופה.

בדיאטה דלת פחמימה 6 ימים דלים (שאיפה של 30 גרם פחמימה ליום).

• פותח/ת השרשור
מה לגבי פחות אירובי בדיאטה וגירעון כזה?
לחלופין,איך נשמע לך בשביל מטרה של ב10%ומטה לנסות גישה שונה,להוסיף פחמימה ולמשוך יותר ימים להעמסה,אולי יהיה יותר כוח לפרטוקולים רציניים.?
איך זה שלא ניסית PSMF,UD2?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית