הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה - דדליפט וסקואט

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
סקואט: [video=youtube;yDF2xlbl60g]http://www.youtube.com/watch?v=ovFHU2jXrUo"]‫׳¡׳§׳•׳•׳׳˜ 09 20‬‎ - YouTube[/url] דדליפט - 85 קילו - שיא אישי: [url="http://www.youtube.com/watch?v=yDF2xlbl60g[/video] תודה, מקווה שיש שיפור

סקוואט- כרגיל ברכיים גולשות אתה לא יושב מספיק אחורה , יש לך באטווינק באחד הסטים כנראה שחכת לכווץ גב תחתון.
והכי חשוב לפי דעתי, אתה מסתכל על המראה !!! הרגל מעצבן שקשה להפסיק אותו אבל הכרחי אם תסתכל למטה תוכל גם להרים יותר.
דדליפט -אתה מסיים את הסט כשהגוף מוטה טיפה קדימה, תן משיכה קלה אחורנית.
מנח הצוואר שלך לא במצב טבעי אתה מושך אתה הראש אחורה מידי .
ד''א מזל טוב על השיא אישי אבל נראה שזה קל לך 😃

בהצלחה

סקוואט- כרגיל ברכיים גולשות אתה לא יושב מספיק אחורה , יש לך באטווינק באחד הסטים כנראה שחכת לכווץ גב תחתון.
והכי חשוב לפי דעתי, אתה מסתכל על המראה !!! הרגל מעצבן שקשה להפסיק אותו אבל הכרחי אם תסתכל למטה תוכל גם להרים יותר.
דדליפט -אתה מסיים את הסט כשהגוף מוטה טיפה קדימה, תן משיכה קלה אחורנית.
מנח הצוואר שלך לא במצב טבעי אתה מושך אתה הראש אחורה מידי .
ד''א מזל טוב על השיא אישי אבל נראה שזה קל לך 😃

בהצלחה

על מה אתה מדבר ?!
למה צריך להתסכל למטה ? ואיך זה יגרום לו להרים יותר ?!

בגדול אתה עושה את זה די בסדר , תנסה לשמור על תחת יותר למטה בדדליפט.
ואתה נופל קצת אחורה בסקוואט, תנסה לשים דיסקים קטנים מתחת לעקבים כדי שתרגיש טוב טוב את התנועה.

על מה אתה מדבר ?!
למה צריך להתסכל למטה ? ואיך זה יגרום לו להרים יותר ?!

בגדול אתה עושה את זה די בסדר , תנסה לשמור על תחת יותר למטה בדדליפט.
ואתה נופל קצת אחורה בסקוואט, תנסה לשים דיסקים קטנים מתחת לעקבים כדי שתרגיש טוב טוב את התנועה.

למה לדבר כשאפשר לראות את זה מוכח.. דקה שלישית בדיוידי של ריפטו על סקוואט.
תראה ותגיד מה אתה חושב על זה

אני לא עובד לפי דיוידי של מישהו ,
אני עובד לפני נסיון שאני צובר עם הזמן על עצמי ואחרים ונסיון שאני לומד מהמאמן .
אם אתה יכול להסביר את עצמך ,איך זה עוזר להסתכל למטה בזמן הסקוואט ?
אני פשוט לא רואה בזה שום הגיון , בגלל זה שאלתי אותך ולא שללתי את מה שאתה אומר .

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני יודע מסתכלים למטה בLB, בHB צריך להסתכל ישר, למדתי דרך הסירטונים האלה:

ודוד תגיד אתה באמת רציני כשאמרת לי לשים פלטות בעקבים "כדי להרגיש את הסקוואט". לא רוצה להעליב או משהו כן אבל לפי מה שאני יודע אתה צריך סולייה שטוחה ואתה חייב שכל העקב שלך יהיה ברצפה ולא מוגבהה...
אתה יכול להסביר קצת?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לפי מה שאני יודע מסתכלים למטה בLB, בHB צריך להסתכל ישר, למדתי דרך הסירטונים האלה:
EliteFTS.com: So You Think You Can Squat Part 1 - YouTube

ודוד תגיד אתה באמת רציני כשאמרת לי לשים פלטות בעקבים "כדי להרגיש את הסקוואט". לא רוצה להעליב או משהו כן אבל לפי מה שאני יודע אתה צריך סולייה שטוחה ואתה חייב שכל העקב שלך יהיה ברצפה ולא מוגבהה...
אתה יכול להסביר קצת?

הרעיון זה לדמות נעל של הרמת משקולות . אנשים שחסר להם גמישות קשה להם לרדת עד הסוף.
זה דרך טובה ללמד סקוואט למתחילים חסרי גמישות לרדת על הסוף .
מי שגמיש לא צריך את זה.

כשאתה מסתכל למעלה אתה שומר על יציבות .
כשאתה מוריד את הראש הגב מתחיל להתעגל והמשקולת מושכת אותך קדימה - זה גורם לחזה לקרוס ואתה מבין לאן זה מתקדם..

אתה עושה הייבאר נכון?
סתכל קדימה או למעלה בשביל לשמור על גב כמה שיותר זקוף.
שאני מסתכל למעלה אני ממש מצליח לרדת עם גב זקוף כמעט כמו בפרונט סקווט.
ותצמצם את הרווח בין הרגליים יהיה לך קל יותר לרדת למטה והברכיים שלך לא תגלשנה לטיזינאבי...

מסתכלים למטה רק אנשים שלא מצליחים להוביל את התנועה עם האגן אלא מובילים אותו עם החזה, אז זה עוזר להם להפעיל את האגן כמו שצריך בעלייה. מאוד חשוב בLB SQUAT!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית