הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחת בוקר לפני אימון בדל פחמימה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
שאלה לחבר'ה שעושים דל פחמימה,מה אתם אוכלים בדר"כ בבוקר,במיוחד כשזה לפני אימון כוח?
ולפני אירובי?

קופסה של קוטג' עם 2 ביצים או כמה יוגורטים 0%. אפשר גם לעשות ביצים עם גבינה צהובה וכל מיני אפשרויות כאלו. אם אתה אוכל בשר בבוקר, אז אפשר פסטרמה וכו' אני אישית לא מסוגל.

• פותח/ת השרשור
שלום משה,היתי שמח לקבל דוקא ממך אם אפשר התיחסות לשאלה שמעסיקה אותי:אני כיום בחיטוב דל פחמימה כאשר ההעמסה היא פעם בשבוע.גובה 1.72 שוקל 82 ומעריך א"ש 11-12,אוכל ביום 1800-1700קל' ו30ג' פחמימה.
כדי לרדת ל10%ומטה,יש יתרון לדיאטה שאני עושה או שאולי כדאי להעלות את הקל'/פחמימה וגם להעמיס בתדירות גבוהה מאשר כל 7ימים?

5 ביצים עם 2.5 פרוסות גבינ"צ. אבל אני לא מתאמן בבוקר ולא ממליץ לך לצרוך הרבה שומן לפני האימון.

לפני האימון אני מסתפק בסקופ חלבון

שלום משה,היתי שמח לקבל דוקא ממך אם אפשר התיחסות לשאלה שמעסיקה אותי:אני כיום בחיטוב דל פחמימה כאשר ההעמסה היא פעם בשבוע.גובה 1.72 שוקל 82 ומעריך א"ש 11-12,אוכל ביום 1800-1700קל' ו30ג' פחמימה.
כדי לרדת ל10%ומטה,יש יתרון לדיאטה שאני עושה או שאולי כדאי להעלות את הקל'/פחמימה וגם להעמיס בתדירות גבוהה מאשר כל 7ימים?
לפי דעתי יש יתרון לדיאטה שלך,
ומה שבטוח, אם אתה מעלה את כמות הפחמימה אתה צריך להוריד את התדירות של ההעמסות, לא להעלות אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית